Şimdi Ara

TÜRK FUTBOLU MARKALARI KONUMLANDIRMA TABLOSU BEYLER BUYURUN NE DİYOSUNUZ.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vorsivore

BİRÇOĞUNA KATILIRIM.AMA ÇOCUKLARIN BİLE BİLDİĞİ BİR ŞEY VAR Kİ: HER ANKETTE GS TARAFTARI EN FAZLA ÇIKIYOR. NTV VE BİRÇOK FB LİLERİN YAPTIĞI ANKETLERDE BİLE GS EZİCİ TARAFTAR ÜSTÜNLÜĞÜNE SAHİP.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

BİRÇOĞUNA KATILIRIM.AMA ÇOCUKLARIN BİLE BİLDİĞİ BİR ŞEY VAR Kİ: HER ANKETTE GS TARAFTARI EN FAZLA ÇIKIYOR. NTV VE BİRÇOK FB LİLERİN YAPTIĞI ANKETLERDE BİLE GS EZİCİ TARAFTAR ÜSTÜNLÜĞÜNE SAHİP.

Sakin ol ve o klavyeyi yere bırak.

İNTERNET KULLANIYORSUN,ARAŞTIR BAKALIM.BANA SADECE 1 TANE FB NİN FAZLA TARAFTARI OLDUĞU ANKET GÖSTER.GÖSTEREMEZSEN KLAVYEYİ DEĞİL BİLGİSAYARI BIRAK
  • quote:

quote:

quote:

İNTERNET KULLANIYORSUN,ARAŞTIR BAKALIM.BANA SADECE 1 TANE FB NİN FAZLA TARAFTARI OLDUĞU ANKET GÖSTER.GÖSTEREMEZSEN KLAVYEYİ DEĞİL BİLGİSAYARI BIRAK

Tamam panpam, sen yat uyu ben halledicem. Hadi gözüm, hadi yavrum. Hadi daha gelmedik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam panpam, sen yat uyu ben halledicem. Hadi gözüm, hadi yavrum. Hadi daha gelmedik.

Sağol kardeş sana da Allah rahatlık versin.

• quote:

Sağda inicek var tükür beni kaptan
  • En çok taraftar(yaş ayrımı yapmadan) Gs'de.Bunda Uefa'nin ciddi katkısı var.Yanliş anlaşilmasin burada kötü bir şey demiyorum,sadece tespit yaptım.Ben yaşım itibariyle bunu çevremden görüyorum.Çevremde Galatasaraylı genelde fazla.90ların başına kadar Fb'nin en fazlaymiş galiba sonra işte zamanla Gs gecmis sanırsam(son cümlemden emin değilim,çürütecek varsa çürütsün)

Onun dışında liste doğru,güzel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

quote:

Sağda inicek var tükür beni kaptan

Katılım zamanı: 2 Ocak 2013 kim bilir kimin feyki.
  • bırak beni de yoruma cvp ver, GS fb yi her ankette eziyor,doğru mu yanlış mı? yoruma cvp ver,yoruma cvp ver ama cevap veremezsin @siyahgözlübezelye[
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

Beşiktaşın Marka kardeşi liverpool demek

Resmi inceledikten sonra bunu yazacaktım bende

• En çok taraftar fb demi neremle güleceğimi şaşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazan adam futboldan zerre anlamıyor beşikataş liverpool epic fail...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

En çok taraftar çok saçma...Gs kesinlikle daha fazla taraftara sahiptir hem de öyle böyle değil önemli bir farkla hem de....

Dünyanın yarısı galatasaraylı

Dünyayı bilemem ama TR' nin yarısı GS lidir...diğer yarıın içinde fb taraftarı BJK ve diğer takım taraftarlarına nazaran fazladır...
    yani Türkiyenin yarısı Galatasaray diğer yarsı da Fb ve diğerleri

Tamam galaksinin yarısı galatasaraylı.

Burada çıkıp ergen tribi gibi "Tamam öyle" demeniz gerçekleri değiştirmiyor.Okuduğum sınıflar ve oturduğum yerlerde sürekli Galatasaray'lılar daha çoktu.Fener hep 1-2 kişi gerideydi.Okuduğum hiç bir araştırmada da Fener'i önde görmedim.Araştırma dedim şimdi altta biri çıkacak hangi araştırma o bana sormadılar diyecek ligtv araştırmasında olduğu gibi ve konu uzayacak.

Ne yapalım senin okuduğun sınıfta oturduğun yerde çoksa. Benimde tam tersi hep Fenerli çoktu

• Arkedios kullanıcısına yanıt
    Bu çok büyük bir ihtimal senin benden küçük olduğunu gösterir. Çünkü her jenerasyonun patlayan takımları vardır. Benim jenerasyonum Galatasaray'ın UEFA kupasıyla Hagi'siyle Hakan Şükür'üyle büyüdü. Son zamanlarda Fener öndeydi biraz daha o yüzden 99-2000 gibi senelerde doğanlar daha çok Fenerli olmuşlardır. Şu an biz yine iyi gidiyoruz. Böyle devam ederse yine Galatasaray'lı bir nesil gelecek. Kim ne derse desin Galatasaray'lılar daha fazladır bu ülkede. Cidden bir tane Fener'in önde çıktığı araştırma göstersenize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Bu çok büyük bir ihtimal senin benden küçük olduğunu gösterir. Çünkü her jenerasyonun patlayan takımları vardır. Benim jenerasyonum Galatasaray'ın UEFA kupasıyla Hagi'siyle Hakan Şükür'üyle büyüdü. Son zamanlarda Fener öndeydi biraz daha o yüzden 99-2000 gibi senelerde doğanlar daha çok Fenerli olmuşlardır. Şu an biz yine iyi gidiyoruz. Böyle devam ederse yine Galatasaray'lı bir nesil gelecek. Kim ne derse desin Galatasaray'lılar daha fazladır bu ülkede. Cidden bir tane Fener'in önde çıktığı araştırma göstersenize?

Fazla olabilir ama öyle çok büyütülecek bir fark yok. Ama bu taraftarların takımına bağlılıkları konusunda da biz sizden çok çok daha öndeyiz. Önemli olanda bu zaten.

Bu arada ben patlamaya göre bir takım tutmadım. Doğuştan tarafımız belli bizim.

• Arkedios kullanıcısına yanıt
    Sizin bağlılığınız takıma mı Aziz'e mi bilmem ama bizde taraftarlar Galatasaray'a bağlıdır. Bizde bir başkan şike yapsa o koltunktan hemen indirilirdi mesela. Ayrıca ben de doğuştan Galatasaray'lıyım. Babamdan miras bana bu sevda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Beşiktaş'ın Altyapı Kaynaklı Kolej takımı ibaresi olmamış, Liverpool hiç olmamış
    Fenerbahçe'nin En çok taraftar kısmı olmamış, diğerleri cuk oturmuş.
    Galatasaray'ın taraftarının Başarı Odaklı oluşu %100 doğru. Diğer maddelerde oyuncu kaynağı hariç bence gayet doğru. Altyapı Galatasaray için söylenebilir.

katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.