Şimdi Ara

Türk futbolu ne zaman akıllanacak ? Bir futbolcuya yıllık 5-6 M euro vermek ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _Glorious_

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Sneijder'in gerek yıllık gerek bonservis ücreti gayet makul zaten Inter'de net 6 Milyon Euro alıyordu.Sneijder gibi dünya starını buralara 2-3 Milyona falan getiremezsin...

Snejdermi dünya starı?

Türk futbolu ne zaman akıllanacak ? Bir futbolcuya yıllık 5-6 M euro vermek !

zoruna gitmesin.

konuyla alakasız olack ama ronaldo direk messiye kilitlenmiş :D

o kitlenmesin de kim kitlensin adamın kariyerini yedi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sneijder'in gerek yıllık gerek bonservis ücreti gayet makul zaten Inter'de net 6 Milyon Euro alıyordu.Sneijder gibi dünya starını buralara 2-3 Milyona falan getiremezsin...

Snejdermi dünya starı?

Dünya üzerindeki bütün spor yayın-yayımlarda manşetten giriliyorsa tabii ki dünya yıldızıdır, neden olmasın.

Ciğere mundar demeyi bırakalım arkadaşlar.Tabii GS parayı verip alıyorsa herşey güllük gülistanlık, on numara değil GS'ın büyüklüğü veyahut kulüplerin büyüklüğü yaptığı transferler değil geçtiği yollar, aştığı tepelerdir.GS tepe aşmak için bu yolu tercih ettiyse saygı duymak lazım sadece, Sneijder'e .ok atmak bu transferin gölgesinde kalmak demektir, hiçbir takım taraftarına yakışmaz...

Yok ben *ok atmıyorum. Benim dünya yıldızı kavramım başkadır.

Emin ol Sneijder Galatasarayla anılmadan önce of be Sneijdere bak ne futbolcu ama dünya yıldızı diyordun.

• burası katar ne kasıyorsunuz bu kadar. q7 ilk geldiğinde Galatasaraylı arkadaşlarım bile bu yaşta böyle adamı getirmek büyük iş diyordu sonunu gördük. he illa bu adam kötü olacak değil belki hagiyi geride bırakır ama hagi olacak diye c.ronaldo parası saçtık. galatasarayda Demirören kafasında hızla ilerliyor. tek farkı gelirleri daha yüksek. hiç göze batmayan yiğitti,sercandı şuydu buydu bile yıldız parası.
  • Bütün adamlar bukadar alıyorsa sıkıntı olabilir ama 1-2 adamla birşey olmaz.Takımların sonuçta maaş bütçeleri var.Oynamayan baros zaten tek başına 3 alıyor , düşün riera ve baros gitse sezon sonu, sneijderin parası direk çıkıyor :)

İsim vermeden yazayım ama şöyle düşünün a takımının toplam yıllık masrafı 100 ama adam başı 4 ten fazla alan yok iken b takımının da 100 civarıysa ama b takımında 1-2 oyuncu 5-6 alıyor diye neyi dert edebilirsiniz ? Sonuçta 2 takımının toplam yıllık ödemesi aynı civarda.Bu işe bakanların tek tek değil toptan düşünmesi gerekir.

Bukadar para alan adamla alakalı tek sıkıntı olabilir bu da takım içi dengelerde sıkıntı olur mu olmaz mı ?
  • quote:

quote:

Snejdermi dünya starı?

Alayi agliyorlar

• quote:

quote:

Snejdermi dünya starı?

Yok fernandes dünya starı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elle Sid Pierre

quote:

quote:

quote:

quote:

Snejdermi dünya starı?

Dünya üzerindeki bütün spor yayın-yayımlarda manşetten giriliyorsa tabii ki dünya yıldızıdır, neden olmasın.

Ciğere mundar demeyi bırakalım arkadaşlar.Tabii GS parayı verip alıyorsa herşey güllük gülistanlık, on numara değil GS'ın büyüklüğü veyahut kulüplerin büyüklüğü yaptığı transferler değil geçtiği yollar, aştığı tepelerdir.GS tepe aşmak için bu yolu tercih ettiyse saygı duymak lazım sadece, Sneijder'e .ok atmak bu transferin gölgesinde kalmak demektir, hiçbir takım taraftarına yakışmaz...

Yok ben *ok atmıyorum. Benim dünya yıldızı kavramım başkadır.

Emin ol Sneijder Galatasarayla anılmadan önce of be Sneijdere bak ne futbolcu ama dünya yıldızı diyordun.

Onu diyeceğim isimleri yukarıda yazdım. Ben oyuncuya kötü demedim yıldızdır yeteneklidir yaşı gençtir bomba transfer ancak dünya yıldızı superstar kavramları fazla abartı oluyor.

• Şimdi hiçbir yıldız tam altın çağındayken Türkiye'ye gelmez. Tabii ki düşüşteyken gelecek ve normalden fazla paraya. Sonuçta ligimizin kalitesi belli, burada 2. baharını yaşayan yıldız oyuncular ise gerçekten takımlara katkı yapıyorlar, oynamakla işi olmayanın da zaten bir sonraki durağı Katar ya da gene yedek kalacağı başka bir takım oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip konular coşkuya ayrı bir boyut katıyor. Rakip takım taraftarlarından gelen bu tepkiler becerilen işin büyüklüğünü gösteriyor.
  • ülkemizin ligi katar kadar da değil abartmayalım. avrupa'nın katar'ı da değil. avrupa'da kaç lig var? en az 20 tane lig vardır. bunlardan en iyileri şu an epl ve la liga. italya ligi bile kendisini geriye attı şu noktada ama ligimizden tabi ki üstün. la liga'da veya epl'de oynamıyorsa takımın, çok para vermeye mahkumsun. diğer liglerde de geçrli bu. sen italya liginden, inter gibi bir takımdan, o takımın en pahalı oyuncusunu alıyorsun ve türkiye ligi'ne getiriyorsun. 6-7 normal. getirecek paran varsa getirirsin. galatasaray 6 - 7 veriyorsa inter bu adama 10 veriyordu vergilerden dolayı.
  • Geçen yıl Man Utd nin mükemmel bir teklifine klubümde mutluyum diyerek reddeden.. Dünyanın en iyi orta saha oyuncusu seçildiği bir iki yıl önce olan.. Üstelik gelir gelmez futbola açım diyen bir oyuncu hakkında yersiz yorumlar var..

İnşallah güzel işler yapar güzel top oynar katkı sağlar bizle kupalar kazanır o zaman yine bahaneler türetilir tabi..

Manuel Fernandes Valencia klubünde çok fena patlamıştı verilen paralar yazık olmuştu ama sıradan bir transfer olarak geldiği Beşiktaş ta parladı, Quaresma feda muhabbetinden giderken Fernandes hala Beşiktaş ta niçin ? Dışarıdan para verilmiyor mu sanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

GS'nin son Sneijder transferi benim açımdan doğal olarak heyecan yarattı, sonuçta son yıllarda kendi pozisyonunda dünyanın sayılı oyuncularından birisi, ayrıca Inter için büyük kayıp diyorum.

Yalnız diğer yönden özellikle BJK-GS-FB dünyada isim yapmış topçulara öyle paralar veriyorki, öyle şartlarla bu futbolcular ülkemize geliyorki sinir olmamak elde değil. Şükür Beşiktaş bu geleneğini bozmuş gibi, son Nene olayından sonra daha net anlaşıldı bu. Nene bizden istediği ücreti bulamayınca Katar'a gitti, bu hareketinden Türkiye'ye ne gözle baktığı ortada.

Sneijder'i Tottenham ve Liverpool ciddi olarak istemiş, akıl var mantık var Sneijder Ingiltere yerine neden Türkiye'yi tercih etsin ?

Yıllık verilen para resmi olarak açıklanmasada herkes 5-6 M euro civarında olduğunu biliyor. Bu parayı Sneijder ya Katardan alır, ya Dubaiden alır yada Rusyadan fln alırdı.

Türk futbolunun çok iyi reklamının yapıldığından bahsediliyor, çağ atlanıldı deniyor. Ya cidden bukadar zavallı bir lig mi olduk biz ? Böyle mi çağ atlayacağız, böyle mi reklam yapacağız ? Ne zamanki ülke olarak Sneijder ayarında onlarca topçu çıkarırız o zaman adam oluruz. Bu tarz reklamlardan bir hayır gelmediğini zaten anladık, ama akıllanmadık. Guti-Simao-Quaresma-Ferrari sadece Beşiktaş'tan ilk aklıma gelenler.

Öyle bir lig olmuşuz ki, kendi vatandaşımız olan Hamit Altıntop bile inanılmaz meblağlarla oynuyor, karşılığını verse bari ? Nihat Kahveci aynı hesap, en son Twitter'dan ''Bende dahil bu tarz tranferlerden hala akıllanmadıysanız...'' vs. tarzı bir tweet atmış..

Açın gözünüzü, resmen Avrupa'nın Katar'ı olduk, Rusya en azından sportif başarılara imza atıyor, adam çıkartıyor, bizde o da yok, işin acı yanı bizde Rusya kadar sermaye de yok !!

Uluslararası düzeyde bir Arda çıkarmışız, o da 5-10 yılda bir çıkıyor zaten, Hakan Şükür - Nihat - Tümer - Sergen gibi yetenekler, onun dışında gurbetçi topçulara Milli Takımımızın formasını giydirebilmek için 40 takla atıyoruz, acınacak haldeyiz haberimiz yok..

Sneijder, Inter'deki maaşından daha düşük bir rakama oynayacak burada. Para için gelse Anzhi'nin teklifini düşünmeden kabul ederdi. Adamın aklında Şampiyonlar Ligi'nde tekrar başarılar yakalayıp eski günlerine dönmek var belli ki.

Ekonomi mevzusuna gelince, Beşiktaş geliri olmadan bu harcamaları yaptığı için şu an bu halde. Ünal Aysal'la aynı kefeye koymak büyük hata olur. Bu sene sonu 3 senelik anlaşması biten localar yeniden satışta. Korkunç bir para gelecek oradan. Beşiktaş'ın Arena'yı istemesinin asıl nedeni de bu. 41 bin kombine satıp, biletli de girilebilsin diye satışların durdurulduğu bir ortam. İstenilirse seneye 52000 kombine satılabilir. Şampiyonlar Ligi'nden gelen yaklaşık bir 30 milyon euro var. Dahası da gelebilir. Bu sene yine şampiyon olunursa seneye de buna yakın bir para alınacak. Florya, Arnavutköy'e taşınacak deniyor. Buradan beklenen yaklaşık gelir 250 milyon euro. Elde daha Riva arazisi var. Ondan bahsedilmiyor bile. Store gelirleri 20 milyon liralardayken geçen sene sonu 60 milyon liraya dayanmış durumdaydı. Sneijder'den sonrasını var sen hesapla. Ünal Aysal'ın borsa hamlelerinden gelen ciddi bir para da var.

Hepsini geçtim, yönetim Şampiyonlar Ligi'nde Schalke çıkmışken fırsatı kaçırmak istemiyor. Hele de es kaza çeyrek finalde Malaga felan gelirse gör sen cümbüşü.

Kısacası, devir Adnan Polat devri değil. Galatasaray tarihinin en başarılı yönetimi ve hocası var şu an takımın başında. Plansız yapılmıyor bu işler.

• valla kim ne derse desin snejder dunyanin en iyi 10 oyuncusundan biridir, kotu cikma ihtimali fln yok isterse gobek baglasin antreman yapmasin adam bildigin hayvan otesi, messi- ronaldo robben vs gibi adamlardan yarim gomlek dusuk biri.

ben galatasarayin almasini yadirgamam bizim gibi babannesinin liginde oynamiyo, adamlar sampiyonlar ligi 2. turunu muhtemelen gecip en az ceyrek final gorucek zaten ordan gelecek para kapatir bu transferi fazlasiyla.

besiktas icin konusursam isterse messi olsun istemiyom artik dunya yildizi fln, takimin bu seneki istahi yildizlarla olmuyo iste kendi yarattigimiz yildizlarla yakalaniyo, ha bi kac yila durumlar duzelirse 1-2 tane dnegeyi bozmiycak yillik 3 milyon verilcek oyuncu alinabilir tecrubeli fln. ama su durumda once duze cikmaliyiz.

hayirli olsun, ben sasirdim snejderin gelmesine, bi roberto carlostan sonra gelen en buyuk yildiz oldu isim olarak ve genc yasta geldi.
  • quote:

quote:

Snejdermi dünya starı?

değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.