işi çıkmış eve gidiyor Nereye gitsin, bir sorun mu var ? Sorun varsa neyi tartışıp neyi karara bağlayığ neyi ne yapacaz edecez yapacacaz ?
Topici görünce benim de "attaaa " diyesim geldi ama iğrenç olacağını düşünüp dememiştim. Madem arkadaşlar demiş benim de içimde kalmasın, oh be..
quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 topiği görünce cehennemin dibine diyesim geldi bende içimde kalamsın diye dedim ve rahatladım valla Aynı şeyleri söylemişiz :)
quote:Orjinalden alıntı: beckhir Topici görünce benim de "attaaa " diyesim geldi ama iğrenç olacağını düşünüp dememiştim. Madem arkadaşlar demiş benim de içimde kalmasın, oh be.. millet amma çok şey gçirmiş içinden ya bende cause_of_death@ cesaret aldım ilk girdim yazdım sonra vazgeçmiştim şimdi biri bişey der diye
quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: beckhir Topici görünce benim de "attaaa " diyesim geldi ama iğrenç olacağını düşünüp dememiştim. Madem arkadaşlar demiş benim de içimde kalmasın, oh be.. millet amma çok şey gçirmiş içinden ya bende cause_of_death@ cesaret aldım ilk girdim yazdım sonra vazgeçmiştim şimdi biri bişey der diye al benden de o kadar.ben de yazıp silmiştim.tırstım şimdi millet bana yüklenir diye.
quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: beckhir Topici görünce benim de "attaaa " diyesim geldi ama iğrenç olacağını düşünüp dememiştim. Madem arkadaşlar demiş benim de içimde kalmasın, oh be.. millet amma çok şey gçirmiş içinden ya bende cause_of_death@ cesaret aldım ilk girdim yazdım sonra vazgeçmiştim şimdi biri bişey der diye al benden de o kadar.ben de yazıp silmiştim.tırstım şimdi millet bana yüklenir diye. Ulem siz her konuyu cıvıtırsınız ya..
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: beckhir Topici görünce benim de "attaaa " diyesim geldi ama iğrenç olacağını düşünüp dememiştim. Madem arkadaşlar demiş benim de içimde kalmasın, oh be.. millet amma çok şey gçirmiş içinden ya bende cause_of_death@ cesaret aldım ilk girdim yazdım sonra vazgeçmiştim şimdi biri bişey der diye al benden de o kadar.ben de yazıp silmiştim.tırstım şimdi millet bana yüklenir diye. Ulem siz her konuyu cıvıtırsınız ya.. evet nescafe ya senin olduğun her konu cıvamak zorunda mı.biraz ciddiyete davet ediyorum seni.
AMA ACIKCA BELLİ Kİ COK BUYUK SORUNLAR VAR FEDERAYONDAN MHK'YA KLUPLERE KADAR HERŞEY GERİLEME İÇERİSİNDE İLERİYE GİDEMEYEN BİR TÜRK FUTBOLU VAR
quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: beckhir Topici görünce benim de "attaaa " diyesim geldi ama iğrenç olacağını düşünüp dememiştim. Madem arkadaşlar demiş benim de içimde kalmasın, oh be.. millet amma çok şey gçirmiş içinden ya bende cause_of_death@ cesaret aldım ilk girdim yazdım sonra vazgeçmiştim şimdi biri bişey der diye al benden de o kadar.ben de yazıp silmiştim.tırstım şimdi millet bana yüklenir diye. Ulem siz her konuyu cıvıtırsınız ya.. evet nescafe ya senin olduğun her konu cıvamak zorunda mı.biraz ciddiyete davet ediyorum seni. ben gayet ciddiyim bildiğin gibi değil eskiden di o cafe crown dönemlerimde şimdi çok değiştim recep41 bildiğin gibi değil yani
hocam burda amma cok stand_up kafalı inan varmıs sizi gidi yuruyen espri makineleri nerden buluosunuz bole mukemmel esprileri
quote:Orjinalden alıntı: herrero hocam burda amma cok stand_up kafalı inan varmıs sizi gidi yuruyen espri makineleri nerden buluosunuz bole mukemmel esprileri