Şimdi Ara

Türk geliştirici OB Studios'un ilk yapımı TAP Dance'i inceledik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TRde oyunu satmıyor diye geliştirici türk olupda Türkçe dil ekleyecek kadar Türkçesi yoksa hayırlı işler dileyelim...

• Dil dosyası gönderirlerse bedava tercüme ederim. :)
  • benim merak ettigim nokta bu oyunu gelistirenler "biz turk'uz butun turkler bize destek olun" demisler mi?

dememisler ise neden turkce yok diye elestirmeniz cok da mantikli degil. demek ki turk oyuncular tarafindan bir beklentileri yok ve global pazarda kazanc saglamayi istiyorlar. o yuzden hic ugrasmamislar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 9 Nisan 2013; 3:15:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

quote:

Bir Türk geliştirici tarafından geliştirilmesine rağmen, Türkçe dil desteği bulunmayan yapımın oynanabilirliği bizden 10 üzerinden 6 puan alıyor.
    Bunu en başa yazsaydınız da boşa okumasaydık.

Yorumun sayesinde okumadım hiç. Teşekkürler.

• Burada editör, resmen yapımcıyı hedef haline getirip insanların içine atmış. Yapımcının Türk olması illaki kendi dilinde bir iş yapacağı anlamına gelmiyor. Burada adama karşı kahraman edasıyla yorum yapanlar bunu göz önünde bulundursun. Adam, "ben Türk'üm haydi oyunu satın alın Türkiye'yi yüceltelim" gibi bir tavır takınmamış ki. Belkide öyle bir düşüncesi bile yok. Bu yazılan makale sadece bir editörün seçtiği bir oyunu forum üyelerine tanıtmasından ibaret. Yapımcıyla bir söyleşi olsa, orada adam kendi oyununu tanıtsa, Türkiye'yi kullanıp rant elde etmeye kalksa hadi yine bir derece haklısınız derdim. Şimdi gereksiz yere milliyetçilik damarınızla yorum yapıyorsunuz. Bu ortada olmayan konu size bu kadar dokunduysa oyunu satın almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 9 Nisan 2013; 11:12:37 >
  • prensip gereği türkçe dil desteği olmayan uygulamaları çok zorda kalmadıgım sürece asla satın almam...bana satacaklarsa elin macarı,sırpı,almanı fransızı gibi benim dilimdede üretecekler o kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

Bi gidin abicim hangi İngiliz yapımcı oyununa kendi dilini koymuyor? Hiç öyle bir şey gördünüz mü? Hayır.O zaman sizde nasıl Türk olarak doğduysanız yaptığınız oyunun ana dilini Türkçe yapacaksınız,yoksa ne anladım ben o işten.

Yapımcı Türk diye geçiyordur ama aslen Türk değildir muhtemelen. Ya da benliğini yitirmiş Türk'tür. Yani Türklükle alakası kalmamıştır. Bunu başka türlü anlamam ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

benim merak ettigim nokta bu oyunu gelistirenler biz turkuz butun turkler bize destek olun demisler mi? dememisler ise neden turkce yok diye elestirmeniz cok da mantikli degil. demek ki turk oyuncular tarafindan bir beklentileri yok ve global pazarda kazanc saglamayi istiyorlar. o yuzden hic ugrasmamislar bile.

Bir program yazacaksın ve onda kendi dil desteğin olmayacak. Bunun kadar saçma bir durum olamaz. 1 tane bile satmayacak olsa, yine de yapılması lazımdı.

Dil desteği vermemelerinin açıklaması senin dediğin gibi ticari beklenti olmaması değil, olsa olsa benliğini kaybetmiş, yani Türklükle alakası kalmamış olmasıdır. İçinde dil desteği bile olmayan oyun veya programa Türk yapımı denmesi de bir o kadar saçma bu sebeple.

Aynen Sertap Erener'in ingilizce şarkıyla Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkleri sözde temsil etmesi gibi. Aynı şarkıyı Türkçe söylemiş olsaydı, kesinlikle birinci seçilemezdi ve bunu da hepimiz biliyoruz.

• Yav kardeşim hepiniz dile takmış durumdasiniz.

TÜRK olduklarını hissettirdikleri anda hic kimse almayacak ve bunun farkındalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

TÜRK olduklarını hissettirdikleri anda hic kimse almayacak ve bunun farkındalar.

Kimse bilmiyor zaten.
  • hayret..! youtube videolarına TR altyazı eklemişler. Sağolsunlar. Eksik olmasınlar..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Türkce olmaması kötü olmuş ancak sebebi türkiyede oyun sektörüne fazla önem verilmemesi çünkü mound bilmem ne adlı türk oyunu ile ilgili röportajda adam oyunu türkiyede satamadık demişti.

mount and blade

gelmiş geçmiş en iyi 100 oyun arasında olan bir yapımdır. fiyatı ucuz olmasına rağmen Türkiye de satılamıyor olması çok komik.

Beleşçiliğe alışmış bizim ergenuslar n'olacak.

• Sonuçta türkiye appstoreda satılmıyor mu bu uygulama? Satılıyorsa ve sen de türksen türkçe dil seçeneği de ekleyeceksin. Biz sadece türkçe olsun demiyoruz ki. Çok saçma

• keşke elite beat agents gibi birşey olsaydı ne oynanır ama var ya tablette

bilmeyenler için EBA:

http://www.youtube.com/watch?v=yhH43qleR6k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Burada editör, resmen yapımcıyı hedef haline getirip insanların içine atmış. Yapımcının Türk olması illaki kendi dilinde bir iş yapacağı anlamına gelmiyor. Burada adama karşı kahraman edasıyla yorum yapanlar bunu göz önünde bulundursun. Adam, ben Türküm haydi oyunu satın alın Türkiyeyi yüceltelim gibi bir tavır takınmamış ki. Belkide öyle bir düşüncesi bile yok. Bu yazılan makale sadece bir editörün seçtiği bir oyunu forum üyelerine tanıtmasından ibaret. Yapımcıyla bir söyleşi olsa, orada adam kendi oyununu tanıtsa, Türkiyeyi kullanıp rant elde etmeye kalksa hadi yine bir derece haklısınız derdim. Şimdi gereksiz yere milliyetçilik damarınızla yorum yapıyorsunuz. Bu ortada olmayan konu size bu kadar dokunduysa oyunu satın almayın.

Merhaba, öncelikle kimseyi hedef haline getirmediğimizi belirtelim. Türkçe dil desteği genel olarak tüm yapımcılardan beklediğimiz bir girişim. Dil desteğini puanlamaya dahil etmedik. Çünkü bu ufak bir güncellemeyle gelecek bir şey ve bu destek geldiğinde bunu bildireceğiz. Açıkça konuşmak gerekirse OB Studios'un henüz yapım aşamasında olan "Bridge Wars" adlı projesinden çok umutluyum. Henüz yeni bir stüdyo olmasına rağmen, güzel işler yapıyorlar. Onların adı duyulursa ülkenin adı duyulur bu açıdan bakmakta fayda var.

Burada sadece kalkıp da geliştiriciyi suçlamak çok yanlış. Çünkü her şey oyuncularda bitiyor. Siz herhangi bir oyunun aslını satın almasanız Türkçe dil desteğini de göremezsiniz. Bu durum siyah ile beyaz arasındaki fark kadar anlaşılırdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 10 Nisan 2013; 16:31:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Bir Türk geliştirici için oyuna Türkçe dil eklemek bu kadar zor geliyorsa, yapacak bir şey yok. Yazık...

Aynen. Tamam acilis dili ingilizce olsunda ayaralrda Turkcede olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98Bi gidin abicim hangi İngiliz yapımcı oyununa kendi dilini koymuyor? Hiç öyle bir şey gördünüz mü? Hayır.O zaman sizde nasıl Türk olarak doğduysanız yaptığınız oyunun ana dilini Türkçe yapacaksınız,yoksa ne anladım ben o işten.
    Yapımcı Türk diye geçiyordur ama aslen Türk değildir muhtemelen. Ya da benliğini yitirmiş Türktür. Yani Türklükle alakası kalmamıştır. Bunu başka türlü anlamam ben.

Aynen dostum

• arkadaslar cytus diye bi oyun bundan cook daha iyi
    aama buda güzel oyuna benziyo gelsinde androide oynayalimm.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Türkce olmaması kötü olmuş ancak sebebi türkiyede oyun sektörüne fazla önem verilmemesi çünkü mound bilmem ne adlı türk oyunu ile ilgili röportajda adam oyunu türkiyede satamadık demişti.

mount and blade

gelmiş geçmiş en iyi 100 oyun arasında olan bir yapımdır. fiyatı ucuz olmasına rağmen Türkiye de satılamıyor olması çok komik.

Beleşçiliğe alışmış bizim ergenuslar n'olacak.

paran yoktur almazsın ona lafım yok. ama utanmadan korsanı savunmaya tavım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.