Şimdi Ara

Türk Guildi Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda yeni sayılırım hergün sürekli olarak oynuyorum, ama oyunda çokta acemi değilim daha öncede biraz oynamışlığım karıştırmışlığım var. Tek başına da keyif veriyor ama topluluk daha ayrıcalık kazandırıyor, insan 2 muhabbet arıyor canım :)

Level: 62
    Server: Crom
    Irk: Stygian - Demonologist

Ücretsiz oyuncuyum ama 1200 Fpoint aldım, Inventoryi genişletmek için ve at için.

İyi Oyunlar Dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet15 -- 24 Mart 2013; 15:28:34 >

• türk guildi yok ama türk oyuncular ariyorsan global den biraz spam et , birileri ulasir sana =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viik

türk guildi yok ama türk oyuncular ariyorsan global den biraz spam et , birileri ulasir sana =)

Arada yoklama çekiyorum, deneyelim bakalım çıkacakmı yurtdaş, dildaş :)
  • Türk oyuncuların toplandığı tek bir guild yok. Herkes ayrı yerlerde, ben mesela bir raiding guilddeyim, Domus Serpentis. Tanıdığım baya Türk var oyunda. Bildiğim kadarıyla çoğunluk Carnage'da.
  • ne kadardır tera online var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Türk oyuncuların toplandığı tek bir guild yok. Herkes ayrı yerlerde, ben mesela bir raiding guilddeyim, Domus Serpentis. Tanıdığım baya Türk var oyunda. Bildiğim kadarıyla çoğunluk Carnage'da.

Sanırım ücretli oynuyorsun..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet15

quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Türk oyuncuların toplandığı tek bir guild yok. Herkes ayrı yerlerde, ben mesela bir raiding guilddeyim, Domus Serpentis. Tanıdığım baya Türk var oyunda. Bildiğim kadarıyla çoğunluk Carnage'da.

Sanırım ücretli oynuyorsun..?

Evet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aktif Türk Guildi Açılımı
    7 yıl önce açıldı
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turk oyuncular carnage, tainted souls ve awakening of evo guildlerinde. En fazla Türk oyuncu ise awakening of evo guildinde (bende dahil)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthor

Turk oyuncular carnage, tainted souls ve awakening of evo guildlerinde. En fazla Türk oyuncu ise awakening of evo guildinde (bende dahil)

Guild de bana yer var mı peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet15 -- 10 Mart 2013; 19:33:34 >
  • Dostum hiç bir guild arama hepsi kendi çıkarında kendi keyiflerinde, 3 gün girmezsen guildden atarlar tainted soulsun kuruluşunu bilirim adamlar insanlara gel diye yalvarırdı şimdi pvp levelına göre alıcak nerdeyse en iyisi kendin oynaman guild lazım değil sohbet edicek arkadaşın olsun yeter
  • Aha burada da mı yazdın :) MaybeNextTime

Sen baya kızdın bu oyuna anlaşıldı, ama sen yıllardır oynamıssın keyfini almışsın, bırak insanlarda biraz keyfine varsın. Biinin Senin yazdığın olumsuzluklara ulaşması için baya bir oynaması lazım, e okadar oynasa yeter zaten, hayat oyunla geçmesin dimi ya.

Neyse hayalet kardeşim ben nedense yardım etmekten de keyif alan biriyim. Ama Crom da pek online olmuyorum sorun o, nasıl buluşuruz bilmem. Şu aralar Fury de 19 lvl mini gamelerinde takılıyorum..

Oyundaki nick 'in ne belki buluşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaspo

Aha burada da mı yazdın :) MaybeNextTime

Sen baya kızdın bu oyuna anlaşıldı, ama sen yıllardır oynamıssın keyfini almışsın, bırak insanlarda biraz keyfine varsın. Biinin Senin yazdığın olumsuzluklara ulaşması için baya bir oynaması lazım, e okadar oynasa yeter zaten, hayat oyunla geçmesin dimi ya.

Neyse hayalet kardeşim ben nedense yardım etmekten de keyif alan biriyim. Ama Crom da pek online olmuyorum sorun o, nasıl buluşuruz bilmem. Şu aralar Fury de 19 lvl mini gamelerinde takılıyorum..

Oyundaki nick 'in ne belki buluşuruz.

Oyun nickim BothropsAsper
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.