Şimdi Ara

Türk hava sahasını kullanan havayolu şirketleri Türkiye'ye ne kadar para ödüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @crashris okuyun isterseniz....

@asderty Paylaşım için teşekkürler....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyin var mı?

• Hayır,Bulgar hava sahası kullanılmayacak,Çorlu Havalimanı daha batıda olmasına rağmen Bulgar hava sahasını kullanmamakta.Paylaşılan yaklaşma haritaları VFR trafikler için yani görerek uçan küçük uçaklar(cessna vb.)
    Yeni havalimanı'nın IFR yaklaşma haritasını aşağıda paylaştım.Söz konusu yaklaşmada bulgar hava sahası kullanılmamakla birlikte ve buna ihtiyaç da yoktur.Lütfen araştırmadan bilgi kirliliğine sebebiyet vermeyelim.
    Türk hava sahasını kullanan havayolu şirketleri Türkiye'ye ne kadar para ödüyor?

• donanımhaber uçan haber devlet milletin cebinden nekadar tırtıklamış onuda yazın bakalım

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Bende uçağa girmek istiyorum yanıma 6 kişi daha bulursam sizin uçaklardan birine 7 kişi girebilir miyiz?

• Phantom II kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben bilmediğim için şahsi fikrimi yazmadım. Orada yazan cümleler T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürünün kendi sözleri. Eğer sen daha iyi biliyorsan cumhurbaşkanlığına başvurup kendin genel müdür olmayı falan teklif edebilirsin, buralarda yazıp vakit kaybetme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni hava limanin icini neden camii ici tavavini gibi yapmislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul Havalimani icin Bulgaristan havadan saglam surekli gelir elde edecek... Cesur biri resmi belgelerle ifade etsin :)

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    şu andakinden farkı olmayacak, senin bir belgen varsa ifade et.

• asderty A kullanıcısına yanıt
    havaalanı açıldı çalışıyor, açın flightradar24'ü bakın bulgar sahasına giriyormu çıkıyormu.

• yeni istanbul havaalanı iç hat uçuşlarında uçakların bulgar hava sahasına gireceğini iddaa edenler, şu an havalanında uçuşlar yapılmakta ve flightradar24 sitesinden rotasını izleyebilirsiniz. nereye giriyor, nereye çıkıyor görürsünüz.

• AteS A kullanıcısına yanıt
    O işi yapan-yöneten adamların genel müdürü, hükümeti karşısına alıp yalan söylemiş demekki Cep telefonundaki uygulamaya bi bakıp çözdün, helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

Bende uçağa girmek istiyorum yanıma 6 kişi daha bulursam sizin uçaklardan birine 7 kişi girebilir miyiz?
    Kurbanda danaya mı giriyoruz beyefendi? Havacılık sektörü şakaya gelmez. Mazaallah kaportaya arkadan biri bindirse nasıl kalkarız altından?

• asderty A kullanıcısına yanıt
    Çözecek birşey yok kör değilsen görürsün. Bu yeni havaalanından yapılan İstanbul - Antalya uçuşu. Bu uçuş Bulgar hava sahasından nasıl geçiyor.

Türk hava sahasını kullanan havayolu şirketleri Türkiye'ye ne kadar para ödüyor?

• Şu forumda bazi insanlardan (artık çok az kaldı) çok şey öğrendim. İstiyorum ki az biraz katkım olabilirse ben de bişeyler yazayım, belki birileri bu sayede gözünden kaçırdığı birşeyleri görür, benim de birilerine bi faydam dokunur.

Ama artık ne zaman bişey yazsam pişman olur hale geldim. Yazmayım diyorum, olmuyor. Yazıyorum, böyle oluyor. Yazmaktan da, insanımızdan da, ülkeden de bıkkınlık geldi ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

Abi danayla karıştırdın galiba, en az 10 kişi giriliyor, çünkü uçakta 10 teker var. Travego olsa kolaydı bak,onda 4 teker var!

• crashris kullanıcısına yanıt
    DHMİ Genel Müdürü :

“YENİ HAVALİMANINDA BULGAR HAVA SAHASINDAN İNİŞLERDE SIKINTI OLMAYACAK”
    Uçakların iniş ve kalkış güzergâhı için Bulgaristan ve Romanya ile de görüşmelerin 2015 yılı sonu itibariyle başladığına vurgu yapan Yıldırım, “Bizim belirli bir intifadan yapılan üst geçişlerde bir sıkıntı yok. Özellikle denize doğru kalkışlar sırasında daha tırmanış tamamlanmadan Bulgar hava sahasına girme durumu var. Dolayısıyla bu durumu koordine ediyoruz. Prosedüre ve rüzgar durumuna göre yine Bulgar hava sahasında başlayacaklar. Bu durumlarda bir sıkıntı yaşayacağımızı beklemiyorum. Gayet koordineli bir şekilde devam ediyor ve Bulgar bu duruma hazırlar ve memnunlar. Çünkü onların da hava trafiği artacak, gelirleri artacak. Dolayısıyla bir sıkıntı olmayacak” ifadelerini kullandı.

Yalancı diye DHMİ Genel Müdürüne diyorsanız, kendisine iletin lütfen bize değil...

• neyin ne aldığını bilmem ama
    3. hava limanı için tarlası kamulaştırılan çiftçimize ne kadar kamulaştırma bedeli verildiğini öğrenin sonra bu haberi yapın isterseniz !
    www.google.com
    3. havalimanı kamulaştırma bedeli - Google'da Ara
    https://www.google.com/search?q=3.+havalimanı+kamulaştırma+bedeli

• Gerçekten 3.havalimanından kalkan uçakların Bulgar hava sahasına gireceğini sanan özürlüler var. Sorsan kendilerini akıllı, ülkenin zekileri sanar. Bu kadar zırcahillik ve sazanlık olamaz. Sosyal medyada yayılan her trolle sazan gibi atlayıp kendinizi güldürmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: asderty

İç hat uçuşlarında bulgarlara para kaptıracağımız doğruymuş

DHMI genel müdürü :

Özellikle denize doğru kalkışlar sırasında daha tırmanış tamamlanmadan Bulgar hava sahasına girme durumu var. Dolayısıyla bu durumu koordine ediyoruz. Prosedüre ve rüzgar durumuna göre yine Bulgar hava sahasında başlayacaklar. Bu durumlarda bir sıkıntı yaşayacağımızı beklemiyorum. Gayet koordineli bir şekilde devam ediyor ve Bulgar bu duruma hazırlar ve memnunlar. Çünkü onların da hava trafiği artacak, gelirleri artacak. Dolayısıyla bir sıkıntı olmayacak”

m.airporthaber.com
    "Yeni havalimanında inişlerde sıkıntı olmayacak"
    http://m.airporthaber.com/dhmi-haberleri/yeni-havalimanina-boeing-teklifi.html

Parayı direk vermeyeceğiz, kıvırdıkları nokta o. Üstteki mesajda yazdım ayrıntıyı. İç hatlardaki bilet parası komisyonu direk bize kalıyordu, artık bulgarlarla paylaşacaz gibi.

@Jeopol

@Wol4onak

@deniz_sea

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201808301034978484-ucuncu-havalimani-icin-bulgaristana-para-odenecegi-iddiasina-yalanlama/

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.