Şimdi Ara

Türk insanında neden aşırı bir alman hayranlığı var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devrilenler de Alman'dı ama. Zegz mınyagz dırayy!
  • iş yerinde Alman ve Japon malı sanayi ürünleri kullanıyoruz ,her ürünleri on numara kaliteli ürünler,bazen yerli ve çin malı ürünlerde alıyoruz hepsi çöplük beş para etmez dayanıksız ürünler oluyor.

yalnız beyaz eşyalar simens ve bosch Türkiyede üretiliyor yinede diğer markalara göre kalitelidir, bu markalarada imalat yapıyoruz.

Almanların her ürünü çok kaliteli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen italyancıyım küçükken 33 ümüz vardı halen hastayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya varya bu forumun yarısı sırf yorumum beğenilsin,atar yapayım şeklimi koyayım havalarında.

Almanların ürettiği şeylere hayran olmak Alman hükümetine bağlı olduğumuz veya Elin Hansına Huttenikuttenbergine hasta olduğumuz anlamına gelmez.

Evet ben Alman'laın ürettiği hemen herşeye hayranım.

Neden?

Disiplin var,Kaliteli malzeme kullanımı var,vizyon var,misyon var,ürettikleri hemen hemen herşeyde dizayn var çalışılmışlık var. Yalan diyen gelsin desin.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bulut bilisim gibi bir yeniligi, bunu yapan nasil bir kafa. Cok kafa yormamak lazım mazallah insan siyirir kelimelerinin soylendigi bi ulkede, yenilikler gelistirip ureten ulkelere hayran olmak bence oldukca normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 29 Mayıs 2016; 18:52:51 >
  • almanlar 1900 yılların başından itibaren mekanik ve demir çelik konusunda çok ilerideler . 2. dünya savaşı sırasında 80 tonluk dev tanklar yapabiliyorlar . mekanik savaş samanı dağların içine savaş uçağı fabrikaları yapıyorlar . ürettikleri denizaltılar çok hızlı ve dayanıklı aletler düşmanlarına çok dert oluyor , ayrıca savaş ucakları savaş uçakları. motor , mekanik ve demir çelik işlemede ki başarıları onları ön plana çıkarıyor o kadarki avrupayı ele geçirip rusyaya bile saldırabiliyorlar . sonuçta yenilseler bile ülke bu yetenekleri ile kısa sürede tekrar ayağa kalkıyor . ünlü bir alman araba üreticinin 2015 karı 10 milyar euro idi geçenlerde .
  • Daha bugün bi abimizin 2004 polo marka aracı için bi arkadaşı yanımda 'arması yeter tank gibi araba' dedi.Araba beni gömün diye bağırıyor km daha önce oynanmış.2 defa yolda kaldığını ben biliyorum ama adama bunları dememe rağmen olur o kadar dediSatarsan 27den aşşağıya verme dedi birde üstüne..bende abi ne yapıyosun etmez diyince bunların piyasası yüksek olur satılır dedi

Tuhaf bi algı var.Bmw ve mercedes için neyse diyecemde onlarında sıkıntıları oluyor illaki

• Bende olmayan hayranlık. stil sahibi bir egeli olarak, beyaz eşya ve arabada italyandan vazgeçmem.

• Hiç bir markaya hayran veya fan'ı değilim.Ama birçok kişi gibi bazı markalara ve modellere sempatim var.Parasına göre iyi arabalara hayranım ama bak!
  • bütün dünyada imajları var sadece türkiyeye özgü bir durum değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 29 Mayıs 2016; 19:58:35 >
  • Şaka maka otomotiv endüstrisinde nereye baksak Alman ekolünü görüyoruz. Adamlar kalite konusunda takıntılı ve bundan dolayı parasının tam karşılığını almak isteyen Türk milletinin beklentilerini üst düzeyde karşılayabilecek tek ülke. Sosyo-kültürel ve tarihi sebepler de vardır kuşkusuz.
  • ben Almanların hiç bir malını kullanmıyorum galiba

Evdeki teknolojik ürünlerin neredeyse hepsi LG ve Samsung Alman marka arabamda yok :D

galiba bendede uzak doğu hayranlığı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekkonetto -- 29 Mayıs 2016; 20:18:32 >
  • Tamamen piyasayi iyi okuma uyum saglama sempatik reklamlar ve dandik legen kullanmamalarindan geliyor adamlar ne uretirse uretsin en dusuk urun gaminda bile belli bi standarti koruyor reno gibi yada baska markalar gibi legen koymuyorlar ic tasarimdan anliyorlar.
    Ornek vereyim
    Mondeo accord ve passat mondeo ve accord mal gibi 1.6 dizel otomatik koymuyor eger dizel otomatigi koysalar passat kadar satarlar cunku 3 ude cok guzel otomobiller
    Piyasa okumayi bilmiyorlar yada tr ye satma dertleri yok
    Mesela koydu crv ye 1 6 dizel otomatik birsuru satiyor o fiyata ragmen eger adam gibi fullu 130 olsaydi peynir ekmek gibi giderdi supururdu piyasayi

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Forumda kim ne araç alırsa onu savunuyor .

Geçen güne kadar Fiat 500 cüydün Lambo gerçek italyan değil diyordun . Şimdi de Almanlar otomobil yapmıyor diyorsun .

Yav başka ülkelerin insanları şu forumu okusa harbi sağlam güler . Kazandığı 3 kuruşu Kahvede yiyip hayatına ailesine ülkesine 1 gram faydası olmayan dayılardan bir farkınız yok . Önce kendi ülkenizi geliştirmeye bakın .

Adamlar en ufak bir ARGe için bile milyar dolar yatırıyorlar . Şu Dünyada teknoloji işi Biz ve Ortadoğu tarafına kalsa bugün hala Tekerleği bulan olmamıştı .

Kendimizi ezmeyelim ama kendimizi bir şey de sanmayalım önce adam gibi teknoloji geliştirip sonra Almanlar bir şey yapmadı dersiniz .

1700 den beri yerimizde sayıyoruz ama her şeyi de biz biliriz .

mantık olarak tekerlek ilk ortadoğu insanı tarafından bulundu

konuya gelirsek ben dünyada da bizdeki gibi olduğunu görüyorum yani onların ürettiği teknoloji hep övgü alıyor ve güven veriyor satışlar ekonomileri de bunu kanıtlar nitelikte

• Adamlar dünya daha köy gibiyken çok hızlı bir şekilde sanayilestiler ve doğru düzgün rakip olmayınca kafaya oynadılar hep. Şu an trafikten almanları ceksen trafik rahatlar. Bunun da sebebi mercedes bmw gibi büyük başlar. Diğerleri de bunların ekmeginden yararlanıyor.

• Şöyle bir baktım kalemim,bilgisayarım,arabam japon

• Amerikanlar türkiyede araba satana kadar Almanlar en iyisi
  • Alman arabası dünyanın her yerinde bir marka. Gelişmemiş ülkelerde alım gücü düştüğünden hayranlık artıyor.
    Mercedes bmw Audi zaten kaliteli.
    Vw'de ortalama arabayı iyi kotarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 29 Mayıs 2016; 21:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propertij2931

Amerikanlar türkiyede araba satana kadar Almanlar en iyisi

chrysler 300c, dodge charger, viper, corvette, cadillac, impala silverado, tahoe f350 vs diyorsun
  • Aynen öyle hocam :)

Zaten amerikada bir firma satıyorsa o firma mutlaka güvenli olmak zorunda , bu her otomobil için geçerlidir ama amerikada olaylar biraz daha farklı , bu işler gerçekten çok sıkı , alman,japon araçlarının yaptıgı testlerden farklılar. Daha yüksek hızda ve daha şiddetli oluyor testler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.