Şimdi Ara

Türk kadın yayıncıların maçlarda useless kalması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shephard16

yıkama yağlama yapıyor ay çok tatlısın ay canım ay bitanem falan filan.

bi kere demişti annem çoq hasta nepcam :'( bağış yağmuru felan olmuştu anasını babasını katıyor hep babasıda şu an hastaymış buna prim verenlerde sağ eli cebinde ergenler
  • oha ciddi annesini babasını mu kullanıyor? yalakalığı falan anlarım yani ekmek parası sonuçta da, böyle ana baba falan işleri ters baya. ben de yayın yapıyorum arada 15-20 kişi falan izliyor yani de, öyle izleyicim artsın diye kimseye numara çeviricek değilim. dün adamın biri 35 lira bağış atayım dedi. 3.5 lira atıyosan at 35 lira ne hayır kurumu muyum mk dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shephard16

oha ciddi annesini babasını mu kullanıyor? yalakalığı falan anlarım yani ekmek parası sonuçta da, böyle ana baba falan işleri ters baya. ben de yayın yapıyorum arada 15-20 kişi falan izliyor yani de, öyle izleyicim artsın diye kimseye numara çeviricek değilim. dün adamın biri 35 lira bağış atayım dedi. 3.5 lira atıyosan at 35 lira ne hayır kurumu muyum mk dedim.

yav ülke çığrından çıktı yemin ediyorum böylelerini ne yapsak :( versene yayını
  • twitch url sonuna eranex ekle. link yasak reklam diye. ama pek açmıyorum. 3 ayda 6-7 kere falan açtım. tatile gittim şimdi ramazan falan oruçluyum yoruyor. ramazandan sonra yine tatile gidicem dönünce belki haftada 2-3 yaparım.
  • meme vardırda göstermesine lüzum bile yok kız olsun yeter birazda şımarık davransın oooo 500 600 izleyici 3-4 ay sonra garanti. Hele bide şu bizim güzide 6-7k izlenen yayıncılarımızdan birine peşkeş çeksin facebook hesabından yayın yaparken bi paylaşsın yeterli.
  • duygu var o iyi oynuyordu. bir tane daha vardı babyli falan nickli unuttum şimdi. genelleme yapmamak lazım ama çoğu öyle evet
  • Hepsi low genellemede yapilir hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melisababy hariç hepsi low. Buda %100 Türk değil gerçi.

• boobs izlemek istiyosaız kaceytron
    normal istiyosanız kaypea
    Türk bayan streamerlar izlenmez hadi bb
  • dilaraköseoğlu izlenir

tatlı bayağı

• Türkiye'de doğru düzgün stream yapan yok. Erkek yayıncılar arasında dahi yok, bırakın kadınlar bir köşede dursun. Kötünün iyisi diyebileceğimiz türden yayıncılar var artık kadın yayıncılar arasında ''Melisababy'' erkek yayıncılar arasında ''OyunBrosTV'' olabilirdi sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3r!ç

Türkiye'de doğru düzgün stream yapan yok. Erkek yayıncılar arasında dahi yok, bırakın kadınlar bir köşede dursun. Kötünün iyisi diyebileceğimiz türden yayıncılar var artık kadın yayıncılar arasında ''Melisababy'' erkek yayıncılar arasında ''OyunBrosTV'' olabilirdi sanıyorum.

yav arkadaş kızların hepsi prim için oynuyor oynamayı bildikleri yok. oyunbros ne bileyim işte eh peh :D geçen jung master yi yaptım herif dedi ki o build oyunbros buildi niye yapıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Türk kadın yayıncılar kim var ?

valky var dia 1
  • Kötünün iyisi işte onlar Türk yayıncı Türk oyuncu. Ülkemi çok severim ama birşeyleride düzgün yapalım artık arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Türk kadın yayıncılar kim var ?

valky var dia 1

bulamadım :(
  • krdş bura türkiye ne bekliyon
  • Oyun oynamak için açmıyolar ondandır
  • Ligi iyi olan, memeyi değil oyunu göstermeye öncelik veren bulursan zevkli oluyor aslında. Şu an bir Duygu'yu buldum böyle arada bir açıp yarım saat falan izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

duygu var o iyi oynuyordu. bir tane daha vardı babyli falan nickli unuttum şimdi. genelleme yapmamak lazım ama çoğu öyle evet

MelisaBaby hocam bu kız iyi hakikatten, iyi de oynuyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.