Şimdi Ara

Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
827
Cevap
185
Favori
891.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar fox ve atv bayağıdır yayın yok. İnşallah zaman bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

hocam merhaba xbox üzerinden IPTV uygulaması ile legal bir şekilde ulusal kanalları izlemek mümkün mü? konsola bu tip dijital yayınların kendi uygulaması yüklenemiyor. çeşitli uygulamalar var KOdi gibi. örneğin TV+ üyeliği alıp IP ile kullanabilir miyim?

• ebedidevlet kullanıcısına yanıt

Hocam selam. Xbox mağazada iptv uygulaması mevcut onun üstünden izleyebilirsiniz. Ayrıca netflix, amazon prime, apple tv gibi uygulamalarda mevcut

• ebedidevlet kullanıcısına yanıt
    Xbox'ta tüm medya oynatma işini Kodi ile halledebilirsiniz. Özellikle TV/monitörünüzün Dolby Vision desteği yoksa Kodi'den başka uygulamaya ihtiyacınız yok (Kodi bazı Dolby Vision profillerini dönüştüremiyor, oynatamıyor; HDR olarak oynatıyor).

Kodi'nin kendi resmi repo'sunda PVR kategorisi altında IPTV Simple eklentisi mevcuttur, onunlada bu ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Ben bu eklentiye burada paylaşılan .m3u8 playlistini ekledim sorunsuz kullanıyorum.

Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF

Meraklısı için ek bilgi: Kodi ile çok daha fazlasını da yapabilirsiniz, şu mesajımda ona değinmiştim:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160139331

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Pinkiss P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler konuda paylaşılana göre daha iyi stabil atv ,now vs çalışıyor son birkaç gündür 1,2 tane haber kanali uçtu mühim değil emeğinize sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.