Şimdi Ara

Türk kızlarına taciz! Afgan sapıklar sınır dışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sana gore mahrem olarak nitelendirilen yerleri acip gostermek medeniyet kavramina giriyorsa sana bundan sonra uygarlik zihniyetinde basarilar dilerim zira ayaklarin bir gun yere degdiginde bazi seylerin niye yasak oldugunu anlarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatında etekli pantolonlu kadın görmemiş ilkelleri Türkiye Cumhuriyeti'ne doldurursan olacağı bu

Ben bu sene Hindistanlıda mültecide istiyorum değerli hükümetimizden orada bu taciz tecavüz daha normal karşılanıyor

Yemin ediyorum şu ülkeye düşman yapmazdı bu AKP'nin yaptığını halada peşlerinden giden var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 20 Şubat 2023; 17:0:15 >
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Teşhircilik olayını araştır.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Yahu memleketin sapigi yetmezmis gibi ulkeye afganlari, suriyelileri doldurdular, kudurmus pitbull gibi firsati bulduklari anda saga sola saldiracaklar sende cikmis teşhircilik olayini arastir diyorsun

Adamlarin gozu donmus taştan yumusak ne bulurlarsa halledecekler sende burdan duyar kasmak icin alakasi olmiyan seyler soyluyorsun

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Kadınlarla alakalı olanı cevapladım. Yoksa dediğin doğru. Zaten yerli ve milli hırsızlar varken bir de ithal hırsızlar ile uğraşıyoruz.

• Sınır deyince sesli güldüm. Bir kaç güne geri gelirler. Ben şehirlerarası yolculuk yaparken her şehirde en az bir kez gpt ye giriyorum ama bunlara her yer açık.

• Birisi boş ovada yalnızca kapı olan resmi koysun. İşte sınırdışınız böyle oluyor. İçeri tekrar girmek için kapıdan geçmeye gerek yok.

• Alanya'da ne arıyor bunlar yahu, Türkler bile gidemiyor çok pahalı diye oralara.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.