Şimdi Ara

TURK LADY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Affedin ama şu anda dumurlardayım..İki bayan arkadaşı ilk defa böyle oyunlar oynarken görüyorumBağışlayın biliyosunuz ben Knight Online Bölümünden transfer oldum.Orda böyle hiç rastlamamıştım.Ama iyi oldu.Nasıl oynuyosunuz acaba?Merak ettim vallaha billaha.
  • dogukan bunda dumur olacak bırsey yok :) ben sızın erkek olarak bıldıgınız ama aslında bayan olan cok ınsan tanıyorum. aslında bılmedıgınız cok bayan var. ama artık bızım mılletın sarkıntılıklarından bıkmıslar erkek kımlıgı verıyorlar. ayrıca nasıl oynadıgımız bellı bılenler bılıyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: doğukan54321

Affedin ama şu anda dumurlardayım..İki bayan arkadaşı ilk defa böyle oyunlar oynarken görüyorumBağışlayın biliyosunuz ben Knight Online Bölümünden transfer oldum.Orda böyle hiç rastlamamıştım.Ama iyi oldu.Nasıl oynuyosunuz acaba?Merak ettim vallaha billaha.

tl haklı senin o ko cular yüzünden benim bi sürü arkım takma bıyıkla oynuyolardı...bide wow yada ln2 oynasan ordakileri bide gör sen tabi offical llerde

• TurkxxLady nick li selin arkadaşım ilk bu oyunu artık bırakıyorum yazını okuduğumda gerçekten çok üzülmüştüm...Bu arada forumda adının selin olduğunu öğrenmiş oldum.......Selin arkadaşım oyun içerisinde bana usanmadan elinden geldiğince çok yardımcı olmuştun...sayende oyun hakkında bilgilenmiş ve takıldığım yerleri yardımınla halledebilmiştim....Bunun için sana tekrar teşekkür ederim....Dedim ya oyunu artık bırakıyorum yazını okuyunca inan çok üzülmüştüm..Ama bugün tekrar geri dönmen beni çok sevindirdi....seni her zaman burada görmek isteriz...Tabi işlerin, derslerin olabilir, oyunun bunları engellemesini inanıyorum ki birçok arkadaş gibi bende istemem...önce iş okul sonra eğlence oyun....!!!
    Ne diyeyim tekrar döndüğüne çok sevindim....
    Bu arada ben oyundaki nick' imle Erolbaba.....

Sanırım yaş olarak en büyüğünüz ben olduğumu tahmin ediyorum (37). Bir abiniz olarak bütün arkadaşlara seviyeli ve saygılı iyi oyunlar dileğiyle....
    Hepinize sevgi ve saygılarımla.....

• Bu arada ben sizin guilde girmek isterim ..gerçi bunu Turk Lady e bildirdim...galiba lvl 40 + olmam gerekiyormuş...şu an lvl 32 yim fırsat buldukça oyuna girip lvl yükseltmeye gayret ediyorum...benide aranıza bir abiniz olarak kabul ederseniz sevinirim..sizin gibi bu forumdan tanıdığım seviyeli arkadaşların guildinde olmaktan mutluluk duyacağımı belirtmek isterim.
    Saygılar....
  • .Doğru aslında ben ordaki ortamda iyice kütükleştim.Oh be insanların çok olduğu bi oyun oyuna başladım
  • hangi serverda oynuosunuz?
  • Gel Hacımda 43+ alıoruz biliyorsun oyun bu ama dostluk daha önemli bizim için. Bu guild işini Ne selinle nede Benimle konuşun girmek isteyen WhiteRidere yada AsYouWish e pm atabilir onlar değerlendirip bir karara varırlar.. Bu arada 60 oldum Volcano Strike skilli baya sardı beni :)
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .dream. -- 28 Kasım 2006; 14:19:12 >
  • erol abi senı aramızda gormekten buyuk zevk duyarım. umarım en kısa zamanda lvlını yukseltırsın.
  • bu arada forumda solo great tıger kesen 2. ınsanım sanırım :D shadow masıff den sonra :D bırazdan vıdeo ısını becerebılırsem vıdeo koycam :)
  • Hemen havalanma bende dün gece 2 tane great tiger kestim tmm birinde yattım ama ikincisinde azmettim ve öldürdüüüüm
    Erolabi seni aramızda görmekten mutluluk duyarız aslına bakarsan hiç sorun olmaz ama 2 guild patlattık bu hale gelene kadar lvl kriterimizi bozmak istemiyoruz umarım en kısa zamanda bize katılırsın...Oyunda her türlü soru,yardım,ihtiyaçlarına açığız abi pm atman yeterli...
  • 4. Great tiger kesen kişi olmak istiyoruuum =))
    Erol abi bekleriz aramıza en kısa zamnda ii eğlenceler ..
  • ben 3-4 gun once kestım gulum benm hava yapma :D alın ıste vıdeo ehueuheuh baska baslık olarak da eklıcem. gelıyooooooooo :D
  • Arkadaşlar guilt davetiniz için hepinize teşekkür ederim...Ben de sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyacağımı tekrar belirtmek isterim..Anlıyorum sizi tabiki lvl kriterinizi bozmanızı istemem..ben de elimden geldiğince ve fırsat buldukça lvl yükselmeye çalışıyorum...Malum evli ve 1 çocuk babası biri olarak ancak akşam biraz da geç vakitlerde oynama fırsatı buluyorum...(ha bu arada benim olmadığım zamanlarda oğlumda derslerinden bulduğu boş vakitlerinde benim karakterle oyuna devam ediyor :)...)
    baba oğul işbirliği anlayacağınız.........bu arada eşimide bilgisayara ısındırabilseydim tahmin ediyorum üç silahşörü kurardık..
    Ama malesef o bilgisayarlarla hiç haşır neşir olmayı sevmedi...Hak vermiyor değilimde...
    Neyse sonuçta aileme ayırdığım zamandan arta kalan bazı zamanları da siz değerli dostlarla bu oyuna ayırmaya çalışıyorum...
    hepinize saygılar sunarım...

• Abiiii nerdesin seeeen dün gece cafe kapanıyordu o 5 dakikalık arada sana ulaşmak için sürekli Pmden yazı yazdım ama pazar kurup gittin herhalde neyse oyuna girdiinde heromessengerdan bana pm at abi seni bi alalım
  • WhiteRider Arkadaşım ilgin ve alakan için teşekkür ederim..İnan dikkat edememiştim mesajına...(zaten çok belli olmayan bir mesaj yanıp sönmesi oluyor o an dikkat edemedim..tekrar ksr a bakma)...daha sonra farkına vardım cevap yazdım ama bu sefer senden gelmedi bende sen bilgisayar başında değilsindir diye düşündüm...neyse sonuçta ilk fırsat da oyuna girdiğimde sende aktifsen mutlaka mesaj atarım sana arkadaşım....
    Tekrar teşekkür ederim davetin için memnuniyetle kabul ediyorum...
  • arkadaslar arada bir goruyorum sizi markette felam kabul ederseniz clana gelmek isterim ezigim ama aklı basında insanlarla oyun oynamak istiyorum cok mu fazla bilmiyorum oyunda f list e eklerseniz gorusuruz TurkishLongBow lvl 46
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.