Üretim kalitesi hakkında zaten şüphe edilecek bir durum yok. 2 önceki kasa Honda Civic'ten beri Honda Gebzede yerli üretim yapılıyor ve üretim standartları Honda'nın genel felsefesine bağlı olarak yapılıyor. 300.000 kmye dayanmış Civic'lerin kaputunu açın motorda "Made in Türkiye" yazar. Kaliteyle alakalı bir durum değil tamamen gümrük vergileri, taşıma maliyetleriyle alakalı bir durum.
Yani yıllardır işleyen, altyapısı sağlam bir tesis. Gebze'de banttan inecek URBAN SUV'lar da kalitesinden şüphe edilmeden kullanılacaktır.
Ayrıca şöyle de bir avantaj söz konusu bütün yedek parça aksesuarında üretim aşaması için burada olmasından dolayı "2 haftada o parça anca gelir" derdi de yok. Tüm Honda yetkili servisleri online olarak Gebze'deki fabrikadan stok durumunu görebiliyor ve bir gün içinde malzeme ellerine ulaşıyor.Hizmet ayağımıza gelmiş keyfini çıkaralım.
parçalar japonyadan mı gelecek ? yoksa bütün herşey türkiyede mi üretilecek ? öyle olursa ne anlamı var hondanın
parçalar japonya'dan gelir temelde. bazıları türkiye'de üretilir.
fiyatı biraz düzgün tutsunlar alırım valla, kendi işçimin emeği kardeşim.
Yerli otomobil markasından ümidim kalmadı.
Ama bu montaj işinden çok umutluyum,ülkemiz hem işçilik olarak hem de coğrafi konum olarak bu sektörde ciddi bir potansiyele sahip.
İlk hedef Mercedes binek araç üretimi olabilir mesela.
fiyatı düşer diye umuyorum
Ama ilk 4x4x defender
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme