Şimdi Ara

TÜRK NET ABONELİK MAĞDURİYETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turknet'e ev interneti için abonelik başvurusu yaptım. Uygulama üzerinden evrakları yükledim, evraklar onaylandı. Uygulamada 1 haftadır bağlantı işleminiz devam ediyor yazıyor. Bir türlü gelip bağlayamadılar interneti. Aciliyetim olduğunu belirtmeme rağmen arayan soran yok. Arkadaşımın 2 günde bağlandı. Kişiye özel muamele mi var anlamıyorum. İkizlerim var bakıcımıkamera ile takip ediyorum internet acil lazım dedim yine umursamadılar. Yazdığım destek mesajlarına hep kopyala yapıştır yapıp aynı cevabı verdiler. 2 ike 6 iş günü içinde bağlarız dediler. Bugün 7. İş günü hâlâ arayan soran gelen giden yok. 5 ekimden bugüne kadar internetsizim. Beni mağdur ettiler. Evime arabayla 5 dk uzaklıktaki yere kurulum için gelip benim kurulumu yapmadan gittiler. Şikayet var.com a yazdım yine ilgilenmediler.Bu kadar umursamaz ve lakayt bir firma görmedim. Buraya da yazıyorum yine hallolmazsa tüketici haklarına başvuracağım. Yazışmalarımızı ekliyorum ki görsün herkes umursamazlığı.

• BTK'dan veya CİMER'den şikayet denediniz mi hocam?

• Pazartesi günü Turknet ile görüştüm. Sözde çarşamba günü kurye aracılığı ile sözleşme imzalatılacaktı. Çarşamba ve perşembe günü ne aradılar, ne de kurye geldi. Ben de abonelik başlamadan iptal edilmesini istedim. Eskiden bu kadar ilgisiz değillerdi. Türk şirketlerinin ne yapmaya çalıştıklarını anlamak çok zor.

• Merhabalar, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Abonelik işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • BaihuClaw kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Merhaba, Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bir aksilik çıkmazsa pazartesi günü kurye gelecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.