< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetboynuri -- 15 Kasım 2024; 6:59:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Turk.net Davetiye Paylaşım Konusu (2217. sayfa)
-
-
Merhaba uzun zamandır forumda aktif üyeyim.Tıp fakültesi 5.sınıf öğrencisiyim.Kodumu kullanarak bana destek olabilirseniz çok mutlu olurum.Türknet Gigafiber müşterisiyim.Faturam otomatik ödeme talimatlıdır asla geç ödenme gibi bir durumla karşılaşmazsınız.Güvenle kullanabilirsiniz.
Bir problemden dolayı davet kodum güncellendi.YENİ DAVET KODUM: U Q K 4 5 E G 5 1 W M W
Kodumu kullanarak ikimizde bir ay ücretsiz kullanım yapabiliriz.Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
U Q K 4 5 E G 5 1 W M W
-
1 AYLIK ÜCRETSİZ İNTERNET + 200 TL ÖDEME
Merhaba, TurkNet davet kodumla abonelik başlatırsanız bir aylık internet ücreti 500 TL kazanmanın yanında çıkan ilk faturayı ödeyip ikinci faturaya indirim yansıtıldığında 200 TL ödeme yapıyorum.1000 mbps gigafiber kullanıyorum ve fatura borcum bulunmamaktadır. Forumda 650+ referansım bulunmaktadır.Ödemeleriniz zamanında yapılır. Detaylar için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
Davet kodu: WFJ63OU83VDO
Turknet Tel No: 0850 288 80 80
turk.netİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=WFJ63OU83VDO
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X