Şimdi Ara

Türk net e gececegim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu gun belgeleri kargo ya verip turk net e gececegim şu an kullandigim modem adsl musteri hizmetleri vdsl modem almam gerektigini soyledi bende letgo da superonline modem buldum resimdeki modemi satin alsam turknette kullanabilirmiyim
    Türk net e gececegim
    Türk net e gececegim

• İncelediğiniz ürün fiber destekli bir modem. Sizin Vdsl modeme ihtiyacınız var. Aramayı "Vdsl destekli modem" şeklinde yaparsanız daha çok sonuç elde edebilirsiniz.
  • Buna kim vdsl diyorsa sizi kazıklamaya çalışıyor
  • uzak dur alma bunu

sahıbındane falan bak letgoda olur 2e.l turk telekom yazan modemler 80 100 arası falan bırsey ttnet yazanda olur
  • Fiber vdsl farki ne bu is gormezmi ?
  • yunusemre2015 kullanıcısına yanıt
    vdsl bakır, fiber adı üstünde fiber. vdsl telefon kablosu üzerinden gelir. etiketinde vdsl yazmayan modemleri almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 23 Ocak 2018; 12:32:37 >
  • Ttnet in vdsl modemini alsam kesin kullanabilirmiyim kitli falan oluyordu
    Sorun olmaz bende ttnetin modemini kullanıyorum vdsl destekli şuan vodafone dayım 30 unda türknete geçiyorum
  • Bu router modem değil ttnet alsan da çalışır
    uygundur, alternatif olarak Tp link w9970 i tavsiye edebilirim yine ttnet veya turk telekom çıkması
  • Bende şu an vodafonedeyim 25 inde bitiyor
    vodafone un hangi modemi var elinizde marka model olarak ?
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Huawei hg532s
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    adsl 2 ne oluyor hocam
    16 mbit'den yüksek hız alamazsınız
  • uzak dur hocam sorun yaşadığında muhattabın yok. Yalan dolan herşey. Karşında insan yok. Sorunlar bitmeyebiliyor. sıkma tatlı canını.
  • Asla ve asla geçmeee derim içine sıçıyım turknetin ben şuan internet yok muhattap yok bekle babam bekle deli olcam geçmeyin bu firma çok köyü oldu bilin

• Uzak dur diyenleri anlamak güç, alt yapı turk telekom. Başka ISS alsan ne sorun yaşıyorsan aynısını yaşayacaksın. Merkezdeki porta kadar olan kısmı ISSler kendi döşüyor ki turknet benim bildiğim yeterince iyi.

Ayrıca memnun olmazsan çıkarsın taahhüt yok bir şey yok. Bu ne saçma tavsiye, uzak durmuş. Turknetin verdiği paketi verebilen mi var?

Benim farklı şehirlerde 2 aboneliğim var ikisi de sorunsuz.

Dediğim gibi bulunduğun bölgede sorun varsa adamlar taahhüt istemediği için çıkarsın keyfine göre. Dinleme böylelerini. Siz de beğenmiyorsanız geçin 50 gb akn veren turktelekoma :D insanın aklıyla dalga geçiyorlar yahu... Daha bugün reklam gördüm 20 gb aknli paket. Resmen şaka bir de 24 ay taahhüt veriyosun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.