Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
256.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    smw3 aldımı oh ne güzel telekom dibimizdeki kablodan veriyi geçirmiyorda geyrettepeye oradan fransaya oradan smw3 geçiş yapıyordu. Saçma sapan hem bağlantıyı uzatıyor hemde zaten yetersiz gayrettepeye yük bindiriyordu. SMW5 den de ser yok bağlantı kasımda tamamlancaktı buraya kabloyu 7 şubatta bağladılar ama daha hiç rastlamadım bağlantıya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Kan emici ttnet yaparmı acaba şimdiden bunu ama hiç umudum yok.

rekabet yaptırır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold_sivasta_Ne_GEZER

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Kan emici ttnet yaparmı acaba şimdiden bunu ama hiç umudum yok.

rekabet yaptırır hocam

Hiç umudum yok be hocam türk telekom müşteri yolmak dururken yapmaz bunu. Yapsa bayram edeceğiz. İnternet kullandığımızın farkına varacağız ama nerede..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Daha İstanbul'da SMW5'in testleri yapılıyor. İstanbul ve Ankara'da Mayıs ayında kullanıma açılacak. Diğer şehirler için henüz bir bilgi yok, Marmaris'ten çıkan hattı direk Ankara ve İstanbul'a getiriyorlar.
    Bakım çalışmasından sonra internetten verim alamıyorum.

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]
  • YAPA altyapısı her yerde yok.Osmaniye merkez de sorgulattım cevap şu oldu.

"Bulunduğunuz adresteki altyapı üzerinde şu an için AKN'siz paketi veremiyoruz. TurkNet altyapı yatırımı yaparak, sistemin kendi kontrolü altında daha hızlı çalışmasını ve daha kaliteli hizmet verilmesini sağlamaktadır. Şimdilik sadece bu altyapı yatırımı yaptığımız yerel santraldeki müşterilerimize AKN'siz hizmeti sunabiliyoruz."
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    yok işte sadece erken geçiş yapmışlar ya birazcık hayıflandım yoksa gece tarifesi var 50mbitle sınırsız indirme yapıyorum. uyduneti bağlatmak için de 6 ay uğraştık zaten
  • Yok artık hiç beklemediğim bir gelişme. İnşallah rekabet sayesinde diğer firmalarda da görürüz bunu. Bu arada sendeki nasıl bir şanstır ya

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mega_north kullanıcısına yanıt
    6 ay baya uğraşmışsınız sebebide binanızda yoktur sokağınızda var ve benzeri sebepler işte Uydunet altyapısını adam gibi yaysaydı herkes güzel bir internet kullanmaya teşvik ederdi.
    Türk Telekom ve Süperonline bunun altında kalmaz diye düşünüyorum zira çok abone kaybederler
  • K0BE_24 kullanıcısına yanıt
    Çok şikayet ederdim sonunda YAPA sistemini getirdiler ve bugün AKK yok diye müşteri hizmetleri aradı.İnşallah hepimiz AKK'siz güzel mutlu bir internet ile film,oyun,müzik,video felan izler ve dinleriz.
    Türknet 1 numara bana göre şu anda
  • eğer bu yapa bizim burada varsa ve turk net e abone olursam bize de akk kalkacak mı?

Yoksa sadece mevcut kullanıcılara özel bişey mi

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    İnternet altyapınızca sorun var gibi duruyor Türk Telekom altyapısını kullanmanız baya garip ve ping değerleriniz aşırı yüksek müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı bıraksınlar
    İstanbul - Fatih , aslında bana mesaj olarak 21 inde geçilecek denildi bu YAPA sistemine bana bugünden oldu demek ki ;
    http://prntscr.com/el544e - tracert 216.66.84.46
    http://prntscr.com/el54ur - ping 216.66.84.46
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    ya bu adamlar ağ mantığına sahip değiller yada eksradan veriyi dolaştırmaktan büyük haz alıyorlar.

Şimdi singapura bağlanacağım diyelim (ki yine inanmıyorum smw5 den geçeceğime yine götürür beni fransaya. Allahtan he .net var arada 80-90 ms fark oluyor adamlarn kendi altyapısı) ben buradan istanbula oradan yine marmarise ve bu bana en az 20 ms pinge sebep olacak öyle çıkış sağlayacağım ki en iyi ihtimal.

Muğlada hadi onuda geçtim marmariste smw5 için kuracak yer mi yok ya . eski altyapı birdaha çalışamayacak hale gelene kadar kullanmaya çalışıyor . Televizyonda ronaldoyu istemiyoruz biz kablo istiyoruz ağ istiyoruz :D

• TurkTelecom kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 gün önce kopmalara bağlı arıza kaydı bıraktım.Bugün müşteri hizmetlerini aradım baya santral görevlisi gelip bakacak diyorlar ama santral görevlisi bir türlü gelmiyor kaç kere arıza kaydı bıraktım internet 8 saattir aktif diyor sorun yok diye not geçiyorlar.
    Altyapı olarak Türk Telekom olarak görünsede Türknet'in Veri merkezine bağlıyım.
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    tüh be kötü oldu. Seabone üzerinden geçiyor yinede bağlantı he ile direk bağlantıları yok. Desene yurt dışı çıkışı yetersizliğinden yapa gelirse bende etkileneceğim diye.

google bağlanırken he ile d tt - he - ams-ix - google dı bağlantım :(

• Eyyy üst kat komşum duy bunu
    O sorun birazda Sea Me We yönetiminden kaynaklanıyor hattın bgp protokolleri başlangıç olarak Fransa'yı aldığı için her zaman oradan başlıyor. Türk Telekom'un SMW5 için İzmir'deki veri merkezine bağlantı verme düşünceleri var ama henüz belli değil.
  • Eylül ayında türknete geçmeyi planlıyordum, malum taahhüt

Bu YAPA sistemi ne oluyor arkadaşlar bulunduğum yerin YAPA sistemini destekleyip desteklemediğini nereden öğrenebilirim?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.