Şimdi Ara

Türk oyun firması, PS3 için exclusive oyun geliştiriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk firmasından playstation 3 için exlusive Oyun
    Evet yukarda ki başlığı yanlış okumadınız, LAMAGAMA isimli Türk firması ps3 için exlusive bir oyun yapımı için çalışmalara başlamış.Arkadaşlar bu aslında çok önemli bir haber çünkü ps3′e özel bir oyun olacak, hem de Türk Firmasından.Firmanın kendi sitesin de aynı zaman da Ps Vita ve ios platformu için yapılacak oyunların hazırlıkları ile ilgili haberler paylaşılmış.

Ps3 için yapılacak exlusive oyunun ismi Quadratum Mortis , firmanın sitesinde şöyle bir sloganla karşımıza çıkıyorlar “zırhını kuşan ve psn network üzerinden arkadaşlarınla savaş” diyerek bizleri amansız bir savaşın ortasına atacaklar gibi gözüküyor.Oyunun yukarı da verilen art resminden anladığımız kadarıyla oyun RPG unsurlarını içerebilir, en azından ben böyle düşünüyorum.Karaktere baktığımız da kafasında ki zırhın üstünde bir hilal simgesini görebiliyoruz.Eski roma,maya,astec savaşcılarını andıran bir kıyafet ile sembolize edilmiş, aynı zaman da farklı bir yönden bakacak olursak GOW benzeri bir oyunla da karşımıza çıkabilirler.

Türk Oyun piyasası için çok büyük bir gelişme, Sony’nin büyük bir şans verdiği bu firma için , merakla oyun hakkında diğer gelişmeleri de sabırsızlıkla bekliyoruz.

Firmanın kendi sitesini ve çalışmalarını bu adresten takip edebilirsiniz.http://lamagama.com/

http://www.ps4.gen.tr/turk-firmasindan-playstation-3-icin-exlusive-oyun.html

• Çok iyi bir haber
  • Süper haber , Türk oyun yapımı için süper bir gelişme
  • Allah Allah. Tabi kötüleyenler çıkacaktır ama sonsuz başarılar dileriz. Sonuna kadar arkalarındayız.
  • GOW gibi bir oyun bizleri bekliyor olmasın ?
  • heleşükür bizimkilerde bişey yapıyor
  • Kesinlikle iyi bir haber. Başlangıç için en azından. İlerde bu durum geliştirilip çok daha iyi oyunlar görebiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resmi sitesinde Move'u da destekleyecek yazıyor sanırım.
  • Bu arada Oyunun Türkçe ismi "Er Meydanı oyunu" 2013 yılının Ocak ayında PlayStation3 için çıkacak
  • Firma ile ilgili daha ayrıntılı bilgi.

ODTÜ Teknokent’te Nilay Yüce ve Gökhan Ertem tarafından 2009’da kurulan Lamagama Oyun ve Animasyon Teknolojileri adlı firma 11 kişilik ekibi teknoloji dünyasına yeni ürünler kazandırıyor, Playstation ve iPhone oyunları geliştiriyor.
    Yüce ve Ertem, Sanayi Bakanlığı’ndan aldıkları Teknogirişim Arge Sermayesi Teşviki ile LAMAX hareket yakalama ve analizi sistemini üretti. LAMAX sistemi, KOSGEB ile birlikte uygulanan projede PARS Piyade Askeri Taktik Eğitim Simülatörü’nde kullanılacak.
    Şirketlerindeki karlılığı 2011 yılında yüzde 947 artıran Nilay Yüce, 2011’de Sanayi Bakanlığı’nın “En Başarılı Teknogirişimci Bayanı” ödülünü aldı. Lamagama’nın oyun geliştirme birimi, Sony Playstation3, PS Vita ve iOS platformları için oyunlar üretiyor. Firma, Sony PlayStation’ın resmi içerik geliştiricisi olarak çalışıyor.

Ankaralı bilgisayar oyunları

Sprint: Bir aksiyon oyunu olan Sprint’in ilk versiyonu, iOS platformu için yapılıyor. Bu ayın sonunda iPhone’lara indirilebilecek.
    Egg’n Roll: Stratejisevelere hitap eden Egg’n Roll Mart ayının ilk günlerinde Apple Store’da, Haziran sonunda da PlayStation Store’da yayınlanacak.
    QM: Ankara Kalkınma Ajansının katkılarıyla üretimine başlanana Er Meydanı oyunu 2013 yılının Ocak ayında PlayStation3 için çıkacak. Kutusu ile birlikte raflardaki yerini alacak.
    Towerobot: Birden fazla oyuncunun aynı anda oynayabildiği strateji oyunu üzerinde uzun süredir çalışılıyor. Oyunun çıkış tarihi henüz belli değil.

http://www.hurriyet.com.tr/ankara/19679855.asp

• süper iyi bir iş çıkar inşallah ortaya
  • iyi işten ziyade çıkması bile süper haber hadi onuda geçtik ps3 exc. geliyor. Aynı zamanda şirket Sony 'nin 2. parti şirketi olmuş.
  • Yapılan iş nasıl olursa olsun bir Türk yapıyor.Sonuna kadar arkalarınayız...
  • Bu haberi ilk ben paylaşcaktım ama site bir türlü yeni sayfa açmadı paylaşamadım
  • Ne olduguna dahi bakmadan gider orjinal alirim valla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Bu arada Oyunun Türkçe ismi "Er Meydanı oyunu" 2013 yılının Ocak ayında PlayStation3 için çıkacak

İsmi kötüymüş.

Şaka şaka, süper bir haber bu. Yavaş yavaş gelişiyoruz
  • Sonunda her ay forumda açılan " neden bizim ps3 oyunumuz yok " diye açılan konular bitecek
    Ayrıyetten türkiye'deki oyun piyasası için çok iyi haber
  • Habere çok sevindim bizim açımızdan oldukça önemli bir gelişme, ayrıca başlangıç için belli bir başarı elde edilirse ilerde bu tür haberleri daha sık duyabiliriz.

düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kool Giancana -- 23 Ocak 2012; 1:51:30 >
  • Oyun iyi de kotu de olsa Türklerin ps3 e oyun yapıyor olması bile iyi bir gelişme. Bu tarz haberler artiyor. Umarim yayıncı dağıtımcı ve sponsor sıkıntısı cekmezler. Genelde iptal oluyor vu tarz projeler. Türk oyun sektörünün kaynağa ve desteğe ihtiyacı var.
  • Eğer oyunda Osmanlı zamanındaki savaşlar fln konu alınırsa çok eğlenceli olur diye düşünüyorum.Yani yakın tarih değilde geçmiş kılıç kalkan olursa güzel olur hem bu alanda sanırım çok rakibi de olmaz.benim bildiğim ps3 de kılıç kalkan oynanan multiplayer oyun yok.mount and blade güzel bir oyundu hangi firmanın yaptığını bilmiyorum ama bu tarz bi savaş oyunu yaparlarsa çok zevkli olur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.