Şimdi Ara

Türk oyuncuların Orgin ID ve Battlelog Nickleri [BF3 ve BF4] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
5
Favori
159.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Platoon "Be Come Fan" -- >http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391346940777

Ayrıca Platoon'da official website linkine tıklayarak Battlefield 3 platformumuza ulaşabilir, TeamSpeak sekmesine tıklayarak 512 kişilik TS3 server bilgilerimize ulaşabilirsiniz
  • Beraber tank sürebileceğum birilerini arıyorum.En son Thermal Optics açtım.Birkaç güne hepsi açılmış olur.
    ID:umtakcn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskelikevin

Beraber tank sürebileceğum birilerini arıyorum.En son Thermal Optics açtım.Birkaç güne hepsi açılmış olur.

Hocam ekle sen beni süreriz beraber bende severim tankı ama termal optics için smoke'dan vazgeçmeye deymiyor yere atılan füzeler felan sakat ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: Maskelikevin

Beraber tank sürebileceğum birilerini arıyorum.En son Thermal Optics açtım.Birkaç güne hepsi açılmış olur.

Hocam ekle sen beni süreriz beraber bende severim tankı ama termal optics için smoke'dan vazgeçmeye deymiyor yere atılan füzeler felan sakat ediyor

Ben şu anda maintenance,thermal optics ve coaxial hmg kullanıyorum.Thermalden öncede zoom kullanıyordum.Evet smoke çok işe yarar bir özellik ama biri sana kitlendiğinde hızlı hareket ettiğinde kaçabiliyorsun.Yerden biri kitlendiğinde zaten kaçman daha kolay.Havadan kitlenen biri olduğunda biraz sıkıntı oluyor ama.O işi yapanlarda bayağı az.Çok iyi pilot olması gerekiyor.

Guided shell'ide hiç kullanışlı bulmadım kilitlemesi bir dert,tekrar doldurması bir dert,hem piyadeleri öldümekte zorlaşıyor.Hmg ile helikopterede ateş ediyorum piyadelerede.Ancak tankta iyi bir gunner varsa kullanılabilir.Ben genelde tek olduğumdan kullanışlı gelmiyor.

Proximity scan nedir çözemedim.Radar diye düşünmüştüm ama pek bir etkisini göremedim.Maintenance daha iyi geliyor.Otomatik tamir çok daha iyi.

Oyuna genelde geceleri giriyorum.Girince eklerim.İyi bir takım oyunuyla tankta çok iyi puanlar yapılabilir.

• Selamlar
    ID tilkikolin
  • ID: D-Black-TR

tüm arkadaşlar ekleyebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 8 Kasım 2011; 14:41:28 >
  • eklerseniz

id: boqes
  • ARKADAŞLAR BENİDE EKLEYİN SICAK DAKİKALAR BİZLERİ BEKLİYOR

Orijin: Celoogle
  • orgin id : defro1907 ekleyin arkadaşlar
  • ID : MustafaTurker

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/MustafaTurker/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.sus -- 5 Kasım 2011; 20:04:46 >
  • eMo61
  • alperendepp
  • omerr78
  • Medo_TR
  • Orgin Nick: TheHuNNy
  • ibrahim1068
  • ErotikGergedan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celoogle

ARKADAŞLAR BENİDE EKLEYİN SICAK DAKİKALAR BİZLERİ BEKLİYOR

Orijin: Celoogle

900 lu hat reklami gibi olmus yaa
  • assassinrunner
  • [BHTR]TheAsd595 herkesi clanımıza bekleriz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.