Şimdi Ara

Türk oyuncuların Orgin ID ve Battlelog Nickleri [BF3 ve BF4] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
159.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Klan Platoonumuz : Link

Hepinizi Bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 24 Ekim 2011; 20:44:22 >
  • poyrazsan
  • AKAY75
  • Gubar-iGam
  • id: tarsusediz
  • [BFTurK] Bazu-THE_TURK

Nickimdeki o tire ve alt tireleri koymaya beni zorlayan origin sistemine sitem ediyorum
  • CodeNameBear origin id.
  • darkspider99
  • Lorethlorien
    bu nickden ekleyin. Nick değişimi yaptığım için yeni nickden eklenmiyor malesef.
    Yeni nick Xyl1t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 24 Ekim 2011; 17:19:49 >
  • OtoburPirana
    ID changer programı çıkar çıkmaz almıştım OtoburPirana yı :D gerçi artık resmi olarak da değişiyor.
  • Bazı arkadaşların nicklerini arattığımız zaman böyle bir kişi yok diyor. Örneğin; değiştirdiğim nickimle kendimi aratıyorum böyle bir kişi yok diyor fakat eski nickimle(Lorethlorien) arattığım zaman değiştirdiğim isimdeki profil sayfam çıkıyor karşıma. Hala oturmadı sistem sanırım.
    Bu yüzden bazı arkadaşları ekleyemedim. "Otoburpirana" bunlardan biri.
    quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

OtoburPirana
    ID changer programı çıkar çıkmaz almıştım OtoburPirana yı :D gerçi artık resmi olarak da değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: maknc

[BFTurK] Bazu-THE_TURK

Nickimdeki o tire ve alt tireleri koymaya beni zorlayan origin sistemine sitem ediyorum

Allaaahh nicke bak hizaya gel :d asdasdgasdgasdgag

bi de köşeli parantez koysaydın tam olurdu

• Sherlock0
  • O zaman eklemelik ID mecburen emrecandemir

Acaba ben ID changer ile değiştirdiğim için mi öyle oldu. Gerçi origin de değişti görünüyor. Çok enteresan.
  • Arkadaşlara eklemek yerine bütün Türk oyuncular Public bir platoon kurup ona katılsa aslında herkes birbirini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 24 Ekim 2011; 16:16:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Arkadaşlara eklemek yerine bütün Türk oyuncular Public bir platoon kurup ona katılsa aslında herkes birbirini görür.

Platoon lardaki oyuncu sayısı sınırı kalktı mı?
  • sahafiec
  • Ridermark ekleyin hiç arakdaşım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

O zaman eklemelik ID mecburen emrecandemir

Acaba ben ID changer ile değiştirdiğim için mi öyle oldu. Gerçi origin de değişti görünüyor. Çok enteresan.

emrecandemir nickiyle bulup ekleyebildim.
    Sanırım nick değiştirme olayının bi sonucu.
  • Herkesi ekledim. xako, by__metallica , enreka_tr, maknc bu arkadaşlar eklenmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.