Şimdi Ara

Türk Oyunu Solarix 30 Nisan'da çıkıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PulseTense Games diye bir Türk oyun firması, 30 Nisan'da ilk oyunu Solarix'i piyasaya sürüyor.

Türk Oyunu Solarix 30 Nisan'da çıkıyor!

Oyun, Old-School tarzı, gizlilik odaklı FPS'ymiş.

Aha bu da trailer'ı

Hikayesi de bir ilginç, Dünya'da hammadde kalmayınca insanlar, değişik değişik gezegenlere gidip o gezegenin doğal kaynaklarını çıkarıp, Dünya'ya göndermeye başlamışlar. Hikayenin esas oğlanı Walter da, bu gezegenlerden biri olan Ancyra'da çalışan bir makine mühendisi kardeşimiz. Walter bir sabah uyandığında, Ancyra'da o zamana kadar bildiği, tanıdığı, sevdiği/sevmediği kim var kim yoksa ultra zombi yapıcı bir hastalık yüzünden ya öldüğü ya da zombi'ye benzeyen garip tiplere dönüştüğünü öğreniyor. Koskoca gezegende kankası Betty ve çağrı merkezi robotu kılıklı bir yapay zekayla kalıyor. Amacı da yönrüngedeki gemilerden birine binip Dünya'ya doğru tabanları yağlamak.
    PulseTense demiş ki, Walter eğitimli bir asker olmadığı ve daha önce hiç ateşli silahlar kullanmadığı için, nişan almada ve ateş etmede iyi değilmiş. Bu yüzden gizli gizli düşmanların etraflarından dolanmayı öneriyorlarmış. Fakat bizim gibi "kafasına sıkmadan bırakmam gardeş" diyen oyuncular için ateşli silahlar da eklemişler ama cephane çok azmış.

Dağıtımcı Kiss diye bir İngiliz firması olduğu için, oyun ilk önce İngilizce çıkacakmış fakat Türkçe seslendirmesi yapılmış, bir ay sonra Türkçesi çıkıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4steel -- 24 Nisan 2015; 1:47:52 >

• Merak uyandırdı açıkçası bekleyelim bakalım umarım senaryo bir yerden sora kalitesizleşmez de oynayana zevk verir. Tebrikler
  • Güzel bir oyun olur umarım.
  • ya bizimkiler fps konusunda ilerliyor ama bi savaş oyunu çıkmadı henüz. Abi yanlış anlaşılmasın ama ben bu ekibin başkanı yöneticisi falan olsam oyun çıkartacaksam ilk ülkemde meşhur olmaya çabalarım. Mesela Turan ideolojisiyle ilgili bi oyun yapsalar kurgu da olur hem geçmişten hem gelecekten parçalar gösterseler ülkemizde patlar gider. biz böyleyiz abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık söyleyeyim konuya ilk girdiğimde önceki Türkçe oyun denemelerine bakarak kötü bir şey bekliyordum gerçi oynamadan bir şey söylenmez ama oyun videolardan hiç fena gözükmüyor konuyu açan arkadaş video ekleyememiş ben bir kaç video ekleyeyim .
    TÜRKÇE Trailer

GAMEPLAY

• Solarix bugün itibari ile Steam'de yayında! Destek olmanın tam zamanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dişsizadam

ya bizimkiler fps konusunda ilerliyor ama bi savaş oyunu çıkmadı henüz. Abi yanlış anlaşılmasın ama ben bu ekibin başkanı yöneticisi falan olsam oyun çıkartacaksam ilk ülkemde meşhur olmaya çabalarım. Mesela Turan ideolojisiyle ilgili bi oyun yapsalar kurgu da olur hem geçmişten hem gelecekten parçalar gösterseler ülkemizde patlar gider. biz böyleyiz abi

Türkiye oyun oynayan insanların sadece %5'i orjinal oyun alıyor. Onun için, sadece Türklerin sevebileceği bir ürün ortaya çıkartmak anlamsız olur bence.
  • Güzel bir oyuna benziyor.
  • Oyun çok hoş arkadaşlar desteği kesinlikle hak ediyor. Başlık çok gerilerde kalmış.
  • Steamde 10.5 tl şuan. Yüzde 66 indirim görmüş. Kaçırmayın derim.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Bu oyunun ana konusu açılmadı mı acaba aradım ama bulamadım bir türlü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Bu oyunun ana konusu açılmadı mı acaba aradım ama bulamadım bir türlü?

Sanirim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.