Şimdi Ara

Türk Oyunu Speed of Race, Steam'de Destek Bekliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba yarışı oyunları zaten PC'de ucuz, 5 TL'ye iki-üç yıl öncesinin en kral oyununu alırsın. Origin'de most wanted ücretsiz şu anda mesela. Küçük yapımcılar bence orijinal, değişik fikirlerle ortaya çıkmalı. Elbette güzel bir oyun yaparsın ama öbürlerinden farklı ne sunabiliyorsun?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Türk değil, Bağımsız Hindistan yapımcısı bir şirket deselerdi bu kadar millet gömmezdi ha :D
  • Merhaba arkadaşlar oyuna grafikten epey yüklenmişsiniz farkındayım.Oyunun normal videolarında grafikler çok daha üst düzey ancak oynanış videomuzda zayıflıklar var sebebi videoyu youtubeye koymak için cover yapmak zorunda kalmamız.Video boyutu +20gb'yi geçti ve mecburi olarak video boyutunu düşürdük.Video boyutu düşerken grafiklerde ne yazıkki orjinal halini yansıtamadı.GIST fuarına gidip deneyebilirsiniz grafiklerin orjinal halini görebilirsiniz.Mobil platform içinde çalışmalarımız devam ediyor.Lise çağında 5 kişi tarafından geliştirilen bir oyun Speed of Race.
  • Speed of race diye isim mi olur ya... Adama gülerler...
  • Boş işlerle uğraşacaklarına şu söylediğimi yapın ve hatta yanınıza parayı sayması için birini alın:
    1)Tarih oyunu yapın ciltlere ayırarak her cilt için para kazanırsınız; grafikleri 8 bit bile olabilir o kadar önemsiz yani grafik kısmı, açıklamaları verip 1. dünya savaşını ve Bilinen yerlerden geçerek doğru antlaşmalar yaparak oynamak zorunlu olsun yani öğretici olsun oyunu oynayan kişi okul kitaplarına gömülmektense bu oyuna yumulsun ve doğru olarak öğrenebilsin ha bunu nasıl yapacaksınız alttaki seçenekte daha kolay anlaşılır

2)İnkılap tarihi cildi Atatürk kontrol edilebilsin ;yaptığı savaşları tekrar yapalım ,yaptığı antlaşmaları tekrar yapalım,Genelgelere uğrayarak gidelim olan olayları sesli ve yazılı olarak anlatın hem çocuklara hitap etsin hem de sınavlara hazırlanacaklara yardımı olsun yani bir düşün kaç milyon insan bu sınavlara hazırlanıyor eğlenerek yapabilir eğlence amaçlı risk oyunu gibi haritalı aktiviteler koyun her ciltteki farklı olsun misal 1.Dünya Savaşı' ve o alanları koyun birinde kurtuluş savaşını koyun ne bileyim işte o kadar şey var ki yapılabilecek Trablusgarp 'a gazeteci olarak gönderin vs.savaşları canlandırın doğru şekilde yapılmadan bölümleri geçirtmeyin gibi...
    3)Yukarıdakiler gibi Coğrafya için vs de yapılabilir ayrıca eminim bir yerden sonra M.E.B bile belki destek verir okullarda oynanmasına izin verir vs.
    4)Yapılmayan bir şey yapın mesela HeavyRain deki gibi bir düzen kurun biraz daha küçük boyutlusu ancak bir çok seçeneğimiz olsun karakter bir kız veya bir erkek çocuk olsun ve hayatta kalmaya çalışsınlar birtakım kolaylıklar ,zorluklar olsun bol olasılıklı olsun bol tercihli olsun hayatımıza yön verebilelim şuan ki gibi öğrencilik ,iş ,suç, gibi şeyler, bol bol seçenekler olsun bir şeyde iyi olsa başka şeyde kötü olsun çevresinde yüzüne gülüp arkasından iş çevirenler olsun yapamıyorsanız açık dünya yapın biz yapalım o kısmını kardeşim çok kolay değil ama çok zor da denemez bir de asıl kısmı söyleyeyim yaşlanma sistemi olsun yani 2 yıl sürsün yaşayıp ölmeye kadar ki süre mesela bunları yapmak zaman alsın mesela 6 ay aralıksız oynamak seni anca 20'li yaşlara getirsin falan yapılabilir mi yapılır bence 5 kişi ile hemde fena para basılır adam gibi yapılırsa grafiği önemseyeceklerini sanmam bunu oynayacak kişilerin.

• Kokpit kamerası gerçekten çok güzel, oyun da kötü asla değil. Ama elden geçirilmesi gereken çok şey var. Mesela ivmelenme hissi hiç yok, yada süratli gidiyormuş hissi...
    Motion blur effect bu konuda yardımcı olabilir. Otomobil fena görünmüyor ancak çevre detayları oldukça vasat durumda midtown madness'ı hatırlatıyor.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aslında sürüş hassas gözüküyor. Yani çokta kötü bir oyun olacağını sanmıyorum, eleştirilere neden olan şey kötü grafik sanırım. Eğer kötü olan tek şey grafik olacaksa ben o kadarda olumsuz bakmıyorum.

• Aaa ocean city racing iki mi bu
  • made in greece
  • Oyun ps2 kalitesinde, insanlar driveclub dirt rally gibi oyunlardaki görsellerden sonra bunu nasıl oynayacaklar. Bence mobil için çıkarmaları lazım bu haliyle ama orda bile daha çekici yarış oyunları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek verelim, verelimde neyine destek verelim bilemedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destek verdim, hayırlısı olsun ne diyeyim
  • Tabikide desteğimizi hemen verdik. İnşallah yolları açık olur.

• 5 kişilik bir ekibin başka tür oyun geliştirmesi gerekir. Araba yarışı tonlarca fizik ve animasyon gerektirir ve ortaya diğer araba yarışlarından farklı bişey sunmak zordur. Böyle bir ekip daha farklı, teknik anlamda inanılmaz külfet ve mesai gerektirmeyen ama orjinal fikirlerin barındığı oyunlar üzerine kafa yormalı.
    örnek: Hotline miami, İsaac, This war of mine.

• oyunu ps2 için geliştiriyorlarmış sonra bakmışlar geç kaldık demişler neyse xbox360'a yapalım oda geçikince neyse biz bu oyunu pc'ye çıkartalım demişler. Yazıyı tam okumadım ama 2012 ibaresini gördüm grafikler bırak 2012'yi önceki nesil konsol misali olmuş. Videoyu 1080 p yapıp izledim pek bir şey değişmedi bence boşa çıkarmasınlar. Grafikler tam bir leş alpha sürümü olsa bile çıkışında birşey değişeceğini zannetmiyorum. Türk firma felan anlamam Old Moustache Game Works yaptığı no:70 bir bak birde buna?

• Elinize sağlık. Güzel olmuş. Bu bi b*Ku beğenmeyen arkadaşlara bakmayın. Akşama kadar ona buna laf eder, gider cod, ac falan oynarlar. Erken erişim bile olsa alırım, alan da çok olur. Böyle devam lütfen.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bizim dışımızda ki insanlar buna 5 kişi ile yapıldı diye bakmayacaktır. Kısıtlı bir yapım ekibiniz varsa ona göre oyun yapmalısınız en azından görsellik konusunda. Gerçekçi görünme kaygısı olan grafiklere sahip bir oyunun insanlar tarafından yargılanması daha kolaydır ama özgün görsellik taşıyan oyun hem işinizin sanatsal kalitesini hem de oyuncunun ilgisini çekecektir ve yargılanması zordur. Belli ki uğraşmışsınız ama şu uğraştığınız araba oyunu yerine ne bileyim güzel oynanış ve özgün görselliğe sahip bir platform ya da görselliği ile yargılanması zor olacak bir fütürüstik bir yarış oyunu yapsaydınızı aradan belki daha kolay sıyrılırlardı. Arabalar güzel görünüyor ama çevre zayıf kalmış. Grafiğe takılmayayım diyorum ama tablet ve telefonlarda bugün cidden çok iyileri uzun zamandır var. Hani biz hadi oynarız gençler ise bakar siler olan sizin emeğinize olur. Ancak söylemek gerekiyor tekrar oyun güzel görünüyor, başarılı iş çıkarmışsınız ileri ki çalışmalarınızda başarılar dilerim. Keşke zamanında bizim de böyle imkanlarımız olsaydı da şu işlere erken yaşta el atabilseydik.

Made bu oyuna yapıyorsunuz tavsiyem oyunda ki şu steril görüntüyü yıkın toz, duman gibi efektler üzerine yoğunlaşın.

• "ımı kınsıllar grıfkleri gride tıtıyıııı"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 6 Şubat 2016; 3:53:10 >
  • Daha önce yorum atmıştım fakat dayanamadım. Öncelikle bizim oyuncu kitlemiz neden bu kadar karamsar? Şunu hepimiz biliyoruz ki, bu tür oyunlar diğer yüksek bütçeli oyunlarla karşılaştırılamaz. Türkiye de oyun geliştirme işi daha emekleme aşamasında(Taleworlds Entertainment'i söyleyeceğinizi tahmin ediyorum fakat bir firma ile bitecek işler değil bunlar). Bazı arkadaşlar o kadar ağır eleştirmişler ki, açıkçası bu kadar karamsar olmalarına üzüldüm. Daha emeklemeden koşmaya çalışıyoruz. Oyunu geliştiren 5 kişilik ekip belli ki deneyimsiz ve tecrübesiz. Yani daha önce oyun geliştirmemiş kişiler. Bu iyi bir şey, belki de bu oyundan edindikleri deneyimi, tecrübeyi bir sonraki oyunlarına aktaracaklardır ne biliyoruz? Bu arada bir yoruma takıldım. Yorumda başka bir Türk yapımı olan No:70 ile karşılaştırmış. Öncelikle iki oyunu da karşılaştırmak çok mantıksız olmuş. Grafik motorundan tutun da, oynanışa kadar farklı oyunlar. Aynı zamanda oyunları geliştiren ekipler ve bilgi birikimleri farklı.

• BSC deki yorumları inşallah geliştirici arkadaşlar okumuyordur :D Adamlar bırak oyun geliştiriciliğini daha pc lerine 'Sağ tık-Yenile' yapmaz :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.