Şimdi Ara

Türk Oyunu Super Jack yayınlandı ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Slmlar hocam öncelikle tebrik ediyorum. Ellerinize sağlık. Karşılaştığım sorunu sizinle paylaşmak istiyorum. Rastgele bir bicimde Oyun başlamadan, başlarken ve başladıktan sonra sürekli play hesabımı açmaya çalışıyor.
    Şimdi de fikir ve eleştirilerimi iletmek istiyorum.
    * Ayarlar ekranı yok. (Buradan titreşim ses belki gyro sensör vs ayarları olabilir)
    * Kahraman seçilebilir.
    * Harita opsiyonu sunulabilir.
    * Oyun icerisinde belki can kazanilabilir.
    * Jetpackin versiyonları olabilir ve bunların optimizasyonu kullanıcı tarafından ayarlanabilir.
    * Bir de gerçekten özgün bir oyun olmasına karşın, arka planda kullanmış olduğun Super Mario müziğini değiştirmen gerektiğini düşünüyorum.

Başarılarının devamını dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_N_T_35

Slmlar hocam öncelikle tebrik ediyorum. Ellerinize sağlık. Karşılaştığım sorunu sizinle paylaşmak istiyorum. Rastgele bir bicimde Oyun başlamadan, başlarken ve başladıktan sonra sürekli play hesabımı açmaya çalışıyor.
    Şimdi de fikir ve eleştirilerimi iletmek istiyorum.
    * Ayarlar ekranı yok. (Buradan titreşim ses belki gyro sensör vs ayarları olabilir)
    * Kahraman seçilebilir.
    * Harita opsiyonu sunulabilir.
    * Oyun icerisinde belki can kazanilabilir.
    * Jetpackin versiyonları olabilir ve bunların optimizasyonu kullanıcı tarafından ayarlanabilir.
    * Bir de gerçekten özgün bir oyun olmasına karşın, arka planda kullanmış olduğun Super Mario müziğini değiştirmen gerektiğini düşünüyorum.

Başarılarının devamını dilerim.

Öncelikle a.slm kardeşim bu dediklerinin hepsini ben düşündüm ama gittikçe gelişen bir oyun yani bende bunları yapmaya calisyorum fakat nasıl yapılır tam olarak onu bilmiyorum yaptıkça güncelleme getireceğim bu aralar oyunun hile yapılmaması için uğraşıyorum giriş ekranını filan hepsini elden geçirdim yakinda guncelleyecegim.Google play hesabını acmaya gelince brn onu leaderboard butonuna tıklayınca size soran şekilde ayarladim büyük ihtimalle siz ona tıkladiniz tıklayınca da siz giriş yapana kadsr soruyor destekleriniz için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rakip tanımıyorum rekor 46
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceloq

Rakip tanımıyorum rekor 46

Helal olsun bişey diyemicem :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.