Şimdi Ara

Türk Piramitleri Hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yani şu anda tarihin en sessiz katliamını yapan şerefsizlerin tarihi kaynaklarına mı inanıcam kardeşim ben?!
  • kavga var ben tarihçiyi tutyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Tesla

quote:

15 satır Genel Türk Tarihi okuyup buraya geliyorlar ya hasta oluyorum.

Hadi yavrum hadi.. sen kürşad ve 40 atlısı nı yalanlıyorsun bide tarihçiyim diye geçiniyorsun

Evet yalanlıyorum. Göster bana Kürşad ve 40 çerisini. Hadi bakalım.

He sen şimdi kalkıp bana Chieh-she-shuai'yı göstereceksen çarşı karışır hemşehrim.

Kürşad diye bir adam yok.

O dönemde Türklerin kaynak tutma gibi bir adapları olmadığı için ve çoğu kaynak Çin'den geldiği için, Kürşad'ın Çinliler tarafından isimlendirilmiş ve modifiye edilmiş halini öğrenmişsin ve bunu da net bilgi gibi her konuda insanların gözüne gözüne sokuyorsun.

Atanın tarihini en büyük düşmanlarından öğren.

Helal tarihçi! Yürrüü beee!

La evladım. La güzel çocuğum. La canımın içi.

Biz ne diyoruz sabahtan beri? Biz nelerden bahsediyoruz ha balım? Anlaman da mı kıt senin? Okuduğunu da mı anlamıyorsun?

O Çince ismi zaten. Türkçe ismi bilinmiyor. Ama adam kalkıp ''Ben özgürlük istiyorum isyan başlatmalıyım'' diye bir şey demiyor. Adamın tek hedefi rütbe almak.

Keşke okullar tatil olmasaydı.

Türkçe ismi bilinmiyor değil, sadece yazılı kaynakta yok. Adam onca yıl çin ordusunda görev yapmış, "Kürşad" diye seslenmeyecekler heralde. Zaten o dönemki isimler bugünkü kalıplar gibi değil, sıfat halinde olduğu için Kürşad'ın çince bir sıfat edinmesi garip gelmemeli. Benim rahatsız olduğum konu şu, sen o adamın milletinin baş düşmanlarının kaynaklarından alıntılarla konuşuyorsun, ve bunların büyük şaibeler içeriyor olabileceği aşikarken sanki bu bilgiler sana vahiy olarak inmiş gibi - ve hatta "türk milletinden kahraman filan çıkmadı, bitarafınızdan kahramanlar uydurmayın" gibi - saçma sapan dolaylamalar yapıyorsun.

Kürşad efsane olabilir ama senin kaynak gösterdiğin milletin ejderhaya taptığını göz önüne alırsak onlardan efsane çıkması çok daha büyük ihtimal.

Vallahi içimi şişirdin kardeşim. Tamam inanma. Hadi bakalım.

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Sırf burda ikili tartışmalara girebilmek için her şeye muhalefet oluyor, siz a derseniz o b der. Söyledikleri doğru olsa içim yanmayacak ama çoğu zaman boş konuşuyor. Kendisi forumun en büyük trollerindendir.

al biri de troll demiş.

• rezerved
  • quote:

Yani şu anda tarihin en sessiz katliamını yapan şerefsizlerin tarihi kaynaklarına mı inanıcam kardeşim ben?!

O adam Tarihçi kardeşim o her şeyi bilir o ne derse o dur
  • quote:

La valla çoluk çocukla uğraşmaktan bıktım.

Chieh-she-shuai bir Göktürk prensi. Çin in eline geçiyor bir savaş sonrası, Çine hizmet etmeye başlıyor. Ancak ona güvenmeyen Çin imparatoru rütbe atlamasına izin vermiyor, ciddi bir kuvvet vermiyor bu adama.

Chieh-she-shuai da kalkıyor suikast düzenlemek için 40 tane adam topluyor. Tabi hemen ölüyor bu adamlar. Bu da kaçarken, o gece yağmur yağdığı için taşan nehirde boğulup ölüyor.

Hadi gidip az ötede oynayın. Kalkmış milliyetçi fikriyat diye bir sayfayı kaynak göstermiş.

sen siteye değil altındaki kaynaklara bakacaktın ama nerde cemaat tarihçileri gibi bi şeyler söyle kaynağın olmasın oh ne güzel be

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

La valla çoluk çocukla uğraşmaktan bıktım.

Chieh-she-shuai bir Göktürk prensi. Çin in eline geçiyor bir savaş sonrası, Çine hizmet etmeye başlıyor. Ancak ona güvenmeyen Çin imparatoru rütbe atlamasına izin vermiyor, ciddi bir kuvvet vermiyor bu adama.

Chieh-she-shuai da kalkıyor suikast düzenlemek için 40 tane adam topluyor. Tabi hemen ölüyor bu adamlar. Bu da kaçarken, o gece yağmur yağdığı için taşan nehirde boğulup ölüyor.

Hadi gidip az ötede oynayın. Kalkmış milliyetçi fikriyat diye bir sayfayı kaynak göstermiş.

sen siteye değil altındaki kaynaklara bakacaktın ama nerde cemaat tarihçileri gibi bi şeyler söyle kaynağın olmasın oh ne güzel be

İsenbike Togan o kitabında benim söylediklerimi söylüyor. Daha doğrusu ben onun söylediklerini söylüyorum. Oğlum iki kitap okumadan neyin tribi bu? Siz milletin söylediklerini kendinize göre çeviriyorsunuz o kadar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.