Şimdi Ara

Türk Pro Takım Daha Fazla Oyuncu Arıyor (East) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 yaş isteyerek bu forumun %90ını kaybettin, işin zor.
  • Eastte olmasa gelirdim tüh. Bol şans. Tek düzgün oyuncu alımı mesajı forumdaki.

Cookie no life lıkla bi alakası yok. Hobi olarak oyun oynanabilir.
  • maddelere uymuyorum ama gururluyum sansimi denemek azimle araniza secilmek istiyorum...
  • Her şey var, bi kulaklık yok, giremicem galiba bb.
  • +1400 elo dısında uyuyorum
  • güzel yazmışsın.. güzel yapmışsında bizde bunun gibi bi organizasyon yapmıştık kendi aramızda..reeldende tanıştığımız 5kişi..yukarıdaki kriterlerin bayağa üstündeydik

3 kişi betadan beri oynuyordu 1 kişi sezon 1 gelmeden beri oynuyordu birde ben vardım 15. haftadan beri oynuyordum..trolleme olasılığı neredeyse sıfır denicek kadar az..bi ihtimal ben trolliyebilirdim onların yanında..ilk 1 hafta falan iyi gitti 1400-1500 lere yaklaştık... sonra bazı sorunlar ortaya çıktı..karakter oynamama-support oynıyamama-gece geç saatlerde basit hatalardan oyun vermeler-hele birde net gitti elektrik gitti olayları off dersin dakika 42-43 maç bizim neredeyse yükleniyoruz hayde tank iptal olmuş noldu net gitti anasını seveyim..fighttı ver maçı yenil..böyle durumlar ile çok karşılaşırsınız..yaklaşık 130-140 maç yapmışızdır..skype kullanıyorduk genellikle ölünce alltan video atanmı dersin fıkra yollıyan mı dersin bi wc yapayım derken 15dk gelmiyen mi dersin..hele birde muhabbet sardımı maçı salla gitsin bak gülesim geldi sakın ola 4-5 arası maç yapmayın- boş mide ile maç yapmayın..takım kurarken login ekranında takım kurmayın..ap kasılıcak heroya ap tank kasılıcak heroya tank kasın..ben buna bunu kasıyorum süper oluyor ezerim demeyin havalara girmeyin..jungle kesinlikle olsun takımda ama jungledan anlamayan adama zorla jungle yaptırmayın...hero denemeyin ranked gamede şu hatayada düşmeyin 11-3 oynarsın önüme gelene tek atarın havasıyla teamfighttı carry başlatmasın bak skypeda bu konuşma geçiyor :

tank : flash+ulti atıcam (galio) en az 4 kişiyi yakalar gibiyim beni bekleyin

carry : ben giriyorum ve flash+ulti atar fiddle mefta

noldu şimdi ne bu dik kafalılık tamam 10-4 oynuyorsunda ne bu hava attında ne oldu yedin stunu oturdun aşşağı..

kısacası demek istediğim bu adamların hepsi oyunu oynamış oyunu okumuş yazmış..ama takım oyunundan haberleri yok normal de takım oyunu oynamak nereeee ranked gamede takım oyunu oynamak nereee...

şimdi sadece 1i lol oynuyor diğer hepsi bıraktı..bakalım belki geri toplanabiliriz sezon 2de..

birde şöyle bi durum var çok samimi olmayın birbirinizle mesafeyi koruyun..çok samimi olursan kesin o oyunun .oku çıkar..

tamam zevk alırsın güzel zaman geçirirsin..ama elo kasıcam diyorsan ciddi oyuncu arıyorum diyorsan..bu yazdıklarımı dikkate al..elo kasmak sözde kolay özde zor bi iş..

• Güzel En azından herkes kendi rolünü biliyor bu çok önemli.Başarılar
  • Vay dün oynamıştık
    delicoban yunan olduğunu söylemişti esqar ve glonish olması lazım galiba sona idi ya da hatırlamıyorum
    delicoban tryn oynuyordu 10 potla jungle başlamıştı.Şaşırdık tabi dedim kaybettik aha falan
    ben ap shaco ile 6-0 oynuyordum sona bayağı iyiydi tryn ölmediydi 2-0-10 falan bitirmişti
    iyidir iyi kolay gelsin oynamak isterdim ama yakında fazla online olamam :) seneye oyuna devam ederseniz alımlara gene başlarsanız falan katılmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIKurtIII -- 16 Eylül 2011; 10:38:43 >
  • Ah ah keske east olmasaydiniz:)
  • Ranked olayı hariç hepsi var.

2000'e yakın oyun atmışım Normal game 1000 geçti winler. 28 tane mi ne Ranked win var. Neden, çünkü çok uğraştırıcı geliyo, adamları banla sıranı bekle champ seç falan sonra son saniye biri çıksın hadeee baştan. Sırf bu yüzden Ranked oynamıyorum.
  • Bir maç kazanip, bir maç kaybediyorum. Kaybettiğim her maçta bir feeder, kazandiğim her maçta ise üstün oyunumla **** ve feeder yok ! bu nasil bir kaderdir arkadaş.
    Biri girip profilime baksin, Gorgonight yenildiğim maçlarda bile öldürdüğüm adam çok.
    Bu yüzden ranked atasım gelmiyor ama başka çarem yok, alkol gibi bu meret başladik mi birakilmiyor :D
  • Bende katılmak istiyorum. Support hariç herşeyi oynarım. AD carry daha etkiliyim(Caitlyn,Vayne,MF). Solo top oynarım.(Cho'GathGG,Akali). Mid ( Brand, LeBlanck, Annie, Vladamir) Jungle( Amumu, Udyr(en etkili olduğum) Rammus,)

Yer varsa gelebilirim
  • walla okudum şöyle bi de sanki cok sıkı disiplinli şeyler istiyomuşsunuz gibi geldi bunlar bende warmı yokmu diye kendimi kasmaktansa solo oynamaya devam en iyisi size başarılar
  • Sinan soycengiz benim facebook
    Sonra vermedi olmasin onunkide. Egecan ozbilgin. Uvv beybi falan Gigi yorumlarla dolu bir profile var adamin cjcjcs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulme -- 17 Eylül 2011; 12:48:11 >
  • Babam beni her gece sopayla dövüyo.

Bak bi sen bana kızdın mı noldu ne bu agresiflik Sinan. PM den gel valla uyarım var ban yicem konuyla alakasız mesaj diye.
  • *Ranked game silver badge. (1400+ rating) Top rating arranged 1400, solo 1378.
    *Çalışan mikrofon ve kulaklık. Evet
    *18+ yaş Evet
    *Sesli kominikasyon programları (Skype, Ventrillo, Teamspeak) Bas konuş kullanarak oyun oynuyamıyorum oyüzden skyp tercihimdir fakat diğerleride var.
    *Oyun mekanikleri hakkında ileri düzey bilgi (Ward, Lasthit, Counterpick, Kite) Evet
    *Minimum 4 adet düzgün ayarlanmış rune page 2rune page kullanıyorum düzgün ayarlanmış.
    *Minimum 400 normal win 393win şuan
    *Minimum 100 ranked game 185ranked şuan
    *Yüksek online süre Yazın full onlineydim fakat üniv son yılım kpss hazırlık falan pek yüksek olmaz ama yeterli online olurum.
    *Kendini geliştirmek için stream izleme ve guide okuma Bol bol yaptım oyunu kazanmak için oynarım oyüzden geliştirmek içinde kendimi elimden geleni yaparım.
    *Tüm herolarda başlangıç derecesinde bilgi (Denenmiş olmalı) Evet
    *Tüm roller hakkında başlangıç derecesinde bilgi (Denenmiş olmalı) Evet
    *1 ya da 2 rolde main olarak oynama Support hariç hepsinde main olarak oynuyabilirim support olarak zayıf biraz.

West serverında oynuyorum yanlız server belirtmemişsin sanırım göremedim.
    skyp : penqueen_
    lol nick: Penqwen

Uygunsa sizede ekleyin pek forum takip etmiyorum böyle arada arkadaş beklerken can sıkıntısına girip okurum ilgimi çekti yazdım :)

• Serverımız east. Baştaki yazıyı editliyorum kusura bakmayın..
  • up

Delicoban/2094/Jungle-Mid
    Mythlinger/1521/Mid
    Thurinwethil/1521/Mid-Top
    Glonesh/1478/Support-Top
    Esqarrouth/1529/Bot-Top
    ChivalricKnight/1450/Top/Bot
  • Ad carry ve support pozisyonlarına oyuncular aranıyor.
  • Sanki işe alınıyorum la
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.