Şimdi size Yeni ve türk işi bir ptc sitesi tanıtacağım. Adı Trbux mart ayından beri açık ve ödeme yapıyor ve yapılan ödemeler aynı gün en fazla 6 saat içinde paypal hesabınıza geçiyor. Ödeme limiti 2$ ama günlük kazanç min 4,5 -5,5 cent arasında değişiyor. Yalnız, asıl kazançlar görevlerden oluşuyor. Buradaki görevlerrin bir kısmı admin tarafından oluşturuluyor ve adminede başka site sahipleri tarafından ödeme yapılıyor. Görevlerle birlikte bu parayı toplamanız en fazla 2 hafta sürer.Ayrıca, Siteye ait olan görevler haftalık olarak yenilenmektedir ki tekrar yapılabilinsin ve kazanç artsın. Ben her 2 haftada bir ödeme alıyorum daha erkende alabilirim ama 2 ödeme arası 2 hafta beklemek gerekiyor Benim buradaki admın anaksis. Ben bu siteye 17 mayıstan beri üyeyim ve toplamda 6,77$ çektim . 2,28$ da çekeceğim . Aşağıya birkaç ödeme kanıtı ve kendi hesabımın resmini ekleyeceğim ayrıca yaptığım görevleride ekleyeceğim ki kazançları görün. Şu anada kadar bir çok görev yaptım casual clup,life in two , travian , world of tanks vs fakat görevler haftalık yenilenince bazıları geçmişte gözükmüyor.
Arkadaşlar bu siteyi kesinlikle tavsiye ederim bir standart için kazançları kes,nlikle yüksektir.