Bildirim
Türk Rock-Metal Forumları?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pasifagresif.com
Aradığını fazlasıyla verecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herzelaid -- 8 Ocak 2016; 0:30:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkur ediyorum ama bu site forum degil. Benim istedigim ayni kafadan insanlarla biraraya gelip bir seyler yazabilecegim paylasabilecegim tartisabilecegim bir platform. Ya da bilmiyorum forum kismini ben mi goremedim acaba? Ama site icin tesekkurler gercekten basarili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~satanist kesen kedi~ -- 12 Ocak 2016; 14:02:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ~satanist kesen kedi~
Tesekkur ediyorum ama bu site forum degil. Benim istedigim ayni kafadan insanlarla biraraya gelip bir seyler yazabilecegim paylasabilecegim tartisabilecegim bir platform. Ya da bilmiyorum forum kismini ben mi goremedim acaba? Ama site icin tesekkurler gercekten basarili.
gitarpedal
turkrock
garaj.org
mygitar
metaltr
metalfanzin
bunlar en iyileridir... -
Rock ve Metal ile ilgili güncel haber ve etkinlikler!
İlki 2014 yılında gerçekleştirilen ve günümüzün tek rock/metal festivali olan Birlikte Güzel Sunar: Rock Off, şimdiye kadar onlarca yerli ve yabancı gruba ev sahipliği yaptı. Konserlerin yanı sıra, imza seansları, akustik performanslar, söyleşiler gibi birçok farklı içeriği de barındıran festival, 2020 yılının da en iddialı rock/metal etkinliklerinden biri olacak.
Birlikte Güzel Sunar: Rock Off’un resmi haber kanalı olan RockOffMag, rock ve metal dünyasındaki son haberleri takip edebileceğiniz, gruplarla yapılan röportajları okuyup/izleyebileceğiniz, rock ve metal camiasının önde gelen isimlerinin yazılarını takip edebileceğiniz ve Rock Off ile ilgili gelişmeleri birinci ağızdan takip edebileceğiniz bir portal olarak yerini alıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X