Şimdi Ara

TURK SERVERI INTERLUDE COK GUZEL TAVSIYE! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaf global server dion

1- o ingilizce ile sana gulerler :D ya duzgun ingilizce bilen bi arkadaş edin veya hic global ingilizce ayagına yatma
    2- sitede yok unitedkingdom fln yazarak nick degistirerek ingiliz veya yabancı olunmuo forumda turkce konusursan ne anlamı kalıo anca kendinizi kandırıonuz :D
    hayırlısı olsun amator bi server ilerde duzelir
  • red flag senide beklerim :) pvp si guzel oluyor...
  • belki yaz sezonu oynarım veya eve çıkarsam
  • o zamana dayanamayabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordiLegion

ARkadaşlar Türk Serveri Değil Global Bir Server Her şey Fixlendi bir daha göz atmanızı Tavsiye ederim...
    www.l2-legion.net Türk Değil Global Server :)...

öncelikle Hayırlı olsun serverin gökmen ama bir kaç konuya değinecem affına sığınarak

1. Server global diyosun ama site ve Forum hem ingilizce ? hem türkçe ? Global olması için Sadece Global bir dilin kullanılması daha mantıklı olmazmıydı? yani ingilizcenin ?

2. GMler türkse nie Staff yerinde Yanlarında yabancı ülkelerin isimleri yazıyo ?? (yoksa böylemi global olunuyo :D:D)

3. Bu ikisi çelişkimidir bu ikisini istiyorum

• o yazılar bana ait değil1.si 2.si isteyi arkadaşım yaptı o yuzden de Güvenliği tam olmayabilir. Dımanist Patlatmış Forumu belli ki ben bunalrı yazmadim.
    Dese soruna gelince global ancak Cogu kişi türk o yuzden 2 dil. Beğenmeyen oynamayabilir.En azından Dumanist gibi para için yalvarmıyorum rezil olma die eklemiyorum bile Msn konusmalrini.Herkes kimin ne oldugunu biliyor...
  • Dum4nist ne kadar........... olduğunu birak Türkiyeyi dünya anladı.
    asasTR
  • hehe kendi actigi serverlar surekli yolsuzluklarla kapanan adamdan ne beklersin sağa sola sataşr işi yok ya
  • veysel actigim gunden beri benlesin item falan da istemedin sen anlat hadi ben yalan söylüyorum ya hesapta serverimi korumak için?.
  • quote:

veysel actigim gunden beri benlesin item falan da istemedin sen anlat hadi ben yalan söylüyorum ya hesapta serverimi korumak için?.

Gerek yok ouzun kötülediği server çok güzeldir. Uzun ömürlü olsun İnşallah
    asasTR
  • Destekleriniz için sağolun ... Ben Onun gibi düşmeyecem yalnız :) o ssleri eklemiyorum...
    Server de isterse 5 kişi olsun donate yok donate amaçlı değil serverimiz Açık kalacaktır. meraklanmayiniz
  • Gökmen sen ve Dumanist arasinda cok fark var simdi kiyaslamak gerekkirse...

1.Dumanist ayda bir server acar 2 ay sonra kapanir sen tek serverla devam ediyorsn

2.Kendi serveri yolszluklarla kapaninca sağa sola sataşir başka serverlara girip reklamla player ceker :) yada forum patlatir.

3.Serverin elinde sonunda kapanacağını bildiği için ucuz yada free item dağıtır ( banka dekontlari elimde :P )

4.Oyun içinde char acip ( Smeaqol ) kendi clanine item lvl etc. yardim yapar + kendi serverinda kalenin bugdan alinmasi icin yataklik yapar :) ( Oren siegesi Frenzytr arkadan skill cekerken o ve kendisi gececegi sirada ordaki taşlari kaldirip kendilerin gecince tekrar spawn eder ama buda fayda etmedi yine biz kazanmistik

5.Ve en onemlisi serverda max +20 olarak bilirken playerlara +40 +30 itemi para karsiliği verir, milletin parasini aldiktan sonra 2 ay ardindan serveri kapatip paralari indirir ( ASASTR sen biliyosn en iyi galiba )

Yalansa yalan deyin !!!

• eyvallah bro ben kapatmicam ben zevk alalim die actım sende farkındasin biraz amatoruz belki ama.Yavasca Çözüyoruz ve Zevk almak için güzel bir Server yapmaya çalışıyoruz.Eksikler var tabiki.Bu global işi Türküm ve bunu inkar etmiyorum herkesin anlayamacağı insanın makara yaptıgı konular vardır Unitedkingdom falan zaten görenler gülüyor makara amaçlı idi o.
    1.si İtem vermedim vermem.
    2.si Crithitwinler l2kings in adminiyle item karsiligi anlasip bnm serverde huzursuzluk cikardilar.
    3.sü bnm kendi kardesim oynuyor cocuk kasiyor 4 saat :)
    amacımız zevk eglence ortam .Katılmak isteyenler gelebilir.Beni Seven veya sevmeyen herkese bu konuda destek olan olmayan herkese tşk ederim.
    Benim allaha sukur para ihtiyacım yok ayda belli bir bütcem var.
    En Büyük Erdem mütevaziliktir Dumanist Sana Da öneririm.
    +25 dusen itemelr unutulmadi veysel merak etme we de
  • o +25 boot u pickleyemedim ona yandim onlari augmentleyememisler 0ax0x0a0x0x
  • merkalanma kanemici pick upladi :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

Gökmen sen ve Dumanist arasinda cok fark var simdi kiyaslamak gerekkirse...

1.Dumanist ayda bir server acar 2 ay sonra kapanir sen tek serverla devam ediyorsn

2.Kendi serveri yolszluklarla kapaninca sağa sola sataşir başka serverlara girip reklamla player ceker :) yada forum patlatir.

3.Serverin elinde sonunda kapanacağını bildiği için ucuz yada free item dağıtır ( banka dekontlari elimde :P )

4.Oyun içinde char acip ( Smeaqol ) kendi clanine item lvl etc. yardim yapar + kendi serverinda kalenin bugdan alinmasi icin yataklik yapar :) ( Oren siegesi Frenzytr arkadan skill cekerken o ve kendisi gececegi sirada ordaki taşlari kaldirip kendilerin gecince tekrar spawn eder ama buda fayda etmedi yine biz kazanmistik

5.Ve en onemlisi serverda max +20 olarak bilirken playerlara +40 +30 itemi para karsiliği verir, milletin parasini aldiktan sonra 2 ay ardindan serveri kapatip paralari indirir ( ASASTR sen biliyosn en iyi galiba )

Yalansa yalan deyin !!!

Çok doğru konuşmuşsun..

quote:

En Büyük Erdem mütevaziliktir Dumanist Sana Da öneririm.

+9999999

• quote:

o yazılar bana ait değil1.si 2.si isteyi arkadaşım yaptı o yuzden de Güvenliği tam olmayabilir. Dımanist Patlatmış Forumu belli ki ben bunalrı yazmadim.
    Dese soruna gelince global ancak Cogu kişi türk o yuzden 2 dil. Beğenmeyen oynamayabilir.En azından Dumanist gibi para için yalvarmıyorum rezil olma die eklemiyorum bile Msn konusmalrini.Herkes kimin ne oldugunu biliyor...

Hee tamam Herşey Halledilir Zamanla :D Başarılar Da bana nie salladın :P
  • sana sallamadim bro 40-60 arası online takılıyoruz biz zevk aliyoruz bize yetiyor:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.