Şimdi Ara

Türk Serveri Süper (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Merak ediyorum siz 12-15 yaşındayken ne yapıyordunuz diye. Sokakta top oynamak ile bilgisayar başında oyun oynamak arasında gram fark göremiyorum da ben.

+0.5. Bencede farkı yok ama yaşı 12-15 yaş aralığında olanlara hitap edecek bir kamyon dolusu bir oyun varken o yaş aralığındaki bir insan neden MOBA türü bir oyun oynamak istesinki ? Hepsi LoL ün "TAMAMEN ÜCRETSİZ VE TÜRKÇE!" bannerları nedeniyle gelmiş tipler aslında.

Afedersin de, 12-15 yaşında çocuklara hitap etmemesi için bir sebep göremiyorum ben. Sonuçta oyun herkesi kendi seviyesinde oynayan insanlarla eşleştiriyor. 12 yaşında çocuğun kapasitesine sahipsen doğal olarak onlarla eşleşirsin ya da tam tersi.

Türk serverından bahsediyorum. Türkçe betaya daha önce katılmıştım ve 35 killden altını almadım ama yani hepsi çocuk... Ha EU west ve easte birşey demiyorum hatta bazı 12 yaşındakilerde de iyi oynayan tipler var. Mesela kardeşim 11 yaşında ama birazda benim yardımımla iyi işler çıkarabilyor

• bunu kendim buldum benim favorim:

http://www.facebook.com/abcavdir

• bugün girdim 5-6 level bir karakterle oyuna yani oyunu bilmeyenler çogunlukta

bir kaç kişi biraz çözmüş oyunu,beceremeyene küfür ediyorlar,anlatıyorum güzel dille banada küfür ediyorlar

tamam çocuk olursun,güzel güzel oynarsın kimse birşey demez

ama hem hatalı olup hem küfür edersen tabi insanlar soğur ve bu tip davranışlarda bulunur
  • 2. çocuk bizim sitede lan hahahahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussaro -- 8 Ekim 2012; 17:26:58 >
  • o değilde ben bu serverde kaldım
  • İfşa olmuşum
  • resimleri atmışlar şikayet edecem hepinizi bittiniz ip adresinizi buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

resimleri atmışlar şikayet edecem hepinizi bittiniz ip adresinizi buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.