Şimdi Ara

'Türk sınırına dek İran'ın kontrolünde' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sauron86

quote:

Orjinalden alıntı: Bojinka

Genelkurmay dışardaki pkk dan şikayetçi değilmiydi en çok. Belki de İran'a çeşitli destekler vererek TSK yapsa kıyametin kopacağı bu operasyonu komşuya yaptırdı.

İran'a yapmak istemediği bir şeyi dışardan yaptırmak zor gibi..

bizim asker ve yöneticilerde okadar akıl olsaydı bir tane bile askerimiz ölmezdi.
  • Askerler büyük bir operasyon yapmak isteseydi hükümüte baskı yapardı.Basına yada medyaya yansırdı bu.Askeriyenin böyle bir şey yaptığını duymadım ama diğer bir ihtimalde büyük bir operasyonu gizli tutuyorda olabilirler.Pkk nın Türkiye operasyon yapmaz düşünmesini isteyip hiç umulmadığı bir anda Pkk lılara balyoz indirebilir.
  • Hazır fırsatını bulmuşken İran'ın Türkiye'nin Irak sınırının tam karşısında olmasından bir rahatsızlık v.b. duyuyormusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Askerler büyük bir operasyon yapmak isteseydi hükümüte baskı yapardı.Basına yada medyaya yansırdı bu.Askeriyenin böyle bir şey yaptığını duymadım ama diğer bir ihtimalde büyük bir operasyonu gizli tutuyorda olabilirler.Pkk nın Türkiye operasyon yapmaz düşünmesini isteyip hiç umulmadığı bir anda Pkk lılara balyoz indirebilir.

kardeş iyi söylüyorsunda. daha geçen bir gizli sözde gizli, operasyon yapacaktık ulan tüm dünya duydu zaten ben duyar duymaz imkanı yok dedim. yok yok bizimkilerde o kadar kapsite yok sen git abd ye ile ope. yap. abd nin en meşur davranışı çıkarıdr. çıkarı operasyon istemiyor niye irandan bir parça türkiyeden bir parça suriyeden bir parça hatta türkiyeden hatay bölümünden akdenize hakim olmasını kürtlerin üstiyor. yani ortalığı nasıl karıştıracak her şey ortda...

• quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Askerler büyük bir operasyon yapmak isteseydi hükümüte baskı yapardı.Basına yada medyaya yansırdı bu.Askeriyenin böyle bir şey yaptığını duymadım ama diğer bir ihtimalde büyük bir operasyonu gizli tutuyorda olabilirler.Pkk nın Türkiye operasyon yapmaz düşünmesini isteyip hiç umulmadığı bir anda Pkk lılara balyoz indirebilir.

Zaten baskı yapıldı Paşa ve yanındaki adamlar kapı kapı dolaştı ama hükümet rest çekince bişeyde yapamadılar.
  • Gerçi Türkiye girerse bataklığa saplanır gibi şeyler söyleyenlere en güzel cevap sanırım İran'ın şu anda yaptığı operasyon sanırım...
  • yapılacak olan şeyler
    ırak sınırı kapatılacak
    adanadaki incirlik üssü kapatılacak.
    talabani ve barzaninin türkiyedeki mal varlığına el konacak derhal
    adb deki türk dışişleri ülkeye çağırılacak türkiyedeki deki dış işleri adbye gönderilecek.
    derhal ıraka verilen ucuz bizden ucuz elektirk kesilecek.
    derhal ülke içinde bazı illerdeki mahallelere operasyon yapıp sınır dışı edilecek terör yandaşları.
    daha aklıma geliyorda neyse...
    hı ne olur bizim için soykırımı abd kabul eder etsin hersene önümüze getiriyorlar zaten etsin gitsin.
    başka ne olur ticaret etkilenir. dış olarak brakın şerefsizce yaşayacağıma aç ölürüm daha iyi.
    yaptırımlar gelir.
    en güzel örneği iran ne olmuş irana dünya üstüne geliyor her konuda ne yapabiliyorlar. adamlar özgürlüklerini keyfine varıyorlar.....
    ŞİMDİ ATA GELSE HEMEN ELİNE SİLAHINI ALIR ORDULAR İL HEDEFİNİZ IRAK DEMEZSE NEYİM BİZE YAPILACAK HER ŞEYE RAĞMEN.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.