snatch filminde de Jason Statham ın adı Turkish ti...
yalnız Turkey aynı zamanda hindi anlamına geliyo İngilizce de o kötü işte
Benim nickim de o filmden alıntıdır zaten.. Replica silahın üzerinde yazan sahte manasına da gelen kurusıkı, tabanca zaten Gun, Snatch filmin ismi, anlamını sorma söylemem..
dünde cnn de belgesel izledim timuçin in hayatını falan anlatıyodu her bin kişide türk mü varmış böle bi kelime geçti ama tam anlayamadım yani 1000 kişiden biri türk sanırım böle bişeydi
duyan varsa emin olmam için ii olur
quote:
Orjinalden alıntı: Plan-M
Soyadı Türk ama kendisi Kürt ve HAİN olan insanlar var. Soyadına bakmak pek mantıklı gelmiyor bana
Ayrıca Türkiye'deki Türklerin nüfusunun azaldığı kanısındayım. Çevreme baktığımda genelde herkeste 2 çocuk var. Bazılarında da 1 çocuk. Bu şekilde nüfus yerinde sayar hatta geriler.
örnek bingöllü mahsun kırmızıgül TAM 22 KARDEŞ!!!!
ama türk illerinde nüfus durdu hatta gerilemede.zonguldak kastamonu bartın nüfusu yıllardır yerinde saymayı bırakın eksiliyor.batman,muş,van gibi kürtlerin çoğunlukta olduğu illere ise doğurulan her çocuk başına maaş bağlanıyor anasıbabasına.ulan zaten o bölgede 45-50 çocuklu 4 karılı aileler var...daha ne 100 çocuk doğurmasını mı istiyor bu hükümet bunnarın???
eskişehirli bi ailenin 2 çocuk yaparak 50 çocuklu diyarbakırlı bingöllü ailelerle başetmesi imkansız.türkiye her yönden türklüğünden arındırılıyor.kültür-dili-dini sindirilmeye çalışıyor.
ülkemizin adı neden TÜRKiye??? türk nufus çoğunlukta olduğu için.peki bu şekilde devam ederse kürtler 30 yıl içinde belki daha az sürede türk nufusa eşitlenecek mi??kesinlikle.
artık onnar çoğunluk biz azınlık olacağımızdan bu ülkenin adını KÜRDİSTAN olarak değiştirmek işten bile değil.
quote:
Orjinalden alıntı: Genç Türk
Türk soyadı beş kıtada ABD'li Tony Turk araştırdı, Antarktika hariç beş kıtada Türk'ten türemiş 472 farklı soyadı var: Tuerk, Türki, Turkus, Le Turcq, MacTurk, Von Turc
08/01/2006 (2623 kişi okudu)
İHSAN DÖRTKARDEŞ (Arşivi)
İSTANBUL - Polonya kökenli bir ABD'li olan Tony Turk, tüm dünyada 'Türk' soyadının izini sürdü. Amerika'nın Sesi Radyosu'nun haberine göre Tony Turk, Antarktika hariç beş kıtada Türk soyadından türemiş 472 farklı soyadı saptadı. Tony Turk, araştırmasında arşivlerden yaklaşık 90 bin belge inceleyerek 50 bin kişilik bir liste hazırlamış. Listede Türk ve Türkel'in yanı sıra aynı anlamdaki Türki, Tuerck, Tuercke, Tuerk, Tuerke, Turck, Türck, Türcke, Turcott, Turcotte, Turcq, Tureck, Turek, Turkel, Turkheim, Turkington, Turkoglu, Turkus, Turque, Von Turk, Le Turc, Le Turcq, Le Turque, MacTurk, McTurk. adları var. ABD'deki Kızılderililerde bile Türk soyadı çıkmış. Turk, büyük dedesinin Polonya'dan ABD'ye geldiğinde soyadını 'ü' harfiyle yazdığını ancak, İngilizce'de bu harf olmadığı için 'u' harfi kullanıldığını anlattı. Tony'nin soyadı aslında Polonya'da Turkey adlı bir köyle bağlantılıymış. Tony Turk, Antarktika dışında, üzerinde insan yaşayan her kıtada Türk soyadına rastlandığını belirtirken; "Belki Antarktika'da vardı ama ben bulamadım" dedi. Tony Turk'un İnternetteki 'www.turkgenealogy.com' adresli web sayfası projeyle ilgili bilgilerle dolu. Diyelim ki soyadı Türkel olan bir Türk vatandaşısınız ve Brezilyalı bir Türkel ile akrabalığınız var mı diye merak ediyorsunuz. Binlerce kişi bu amaçla DNA analizi yaptırmış. DNA analizi sonucu akraba olmayan yedi ayrı grup çıkmış. Gruplardan bazıları Ortadoğu ve Türkiye'yle bağlantılı. Bazıları da eski Osmanlı topraklarında yaşayan 'Turk' soyadlılar.
amerikalılar(gerçek amerikalılardan sözediyorm) zaten altay soylu olduklarından soyadlarında TÜRK çıkması sıradan.onu bırak kızılderili dilinde şuan ortak kullandığımız 500ü aşkın sözcük var.
Bi kaç abazan türk 5 kıtayı dolaşmış işte. normaldir.
quote:
Orjinalden alıntı: Pcbuilder
haklısın sadece birkaç abazan!Attila,Mete,Melikşah,Kanuni gibi abazanlar değil mi? Sizin gibi böcek beyinliler kendi tarihlerini karalamaktan ne zevk alıyor anlamıyorum?
Ayrıca Cengiz Han Moğol bildiğim kadarıyla...
quote:
Orjinalden alıntı: mayklhac
quote:
haklısın sadece birkaç abazan!Attila,Mete,Melikşah,Kanuni gibi abazanlar değil mi? Sizin gibi böcek beyinliler kendi tarihlerini karalamaktan ne zevk alıyor anlamıyorum?
moğol ,türk ... ne farkeder ikisi de aynı soydan geliyor.
bi moğolla bi türkten çocuk doğsa çocuk türk e benzer mi ?benzer...
bi japonla bi türk ten çocuk doğsa türk e bnezer mi?? benzer.
peki bi arapla bi türkten çocuk doğsa türk e benzer mi?benzemez.
moğollarla türkler aynı soydan geldikleri için bir eldeki parmaklara benzerler.genetik açıdan farkımız yok.dillerimiz de neredeyse aynı.
quote:
Orjinalden alıntı: daturkishulan
quote:
quote:
moğollarla türkler aynı soydan geldikleri için bir eldeki parmaklara benzerler.genetik açıdan farkımız yok.dillerimiz de neredeyse aynı.
haklı olabilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: Plan-M
Soyadı Türk ama kendisi Kürt ve HAİN olan insanlar var. Soyadına bakmak pek mantıklı gelmiyor bana
Mesela Ahmet Türk. Dtp genel başkanı bölücü kürt.
quote:
quote:
Geyik yapalım dedik adamın dediğine bak ya. sende embesilsin.
Tartışma yok arkadaşlar...
quote:
quote:
quote:
Japonla Türk'ten çocuk doğunca Türk'e niye benziyor onu anlayamadım ben...
quote:
Orjinalden alıntı: Laz
quote:
quote:
quote:
Japonla Türk'ten çocuk doğunca Türk'e niye benziyor onu anlayamadım ben...
Irken akrabalık var Altay koluna mensuplar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme