Şimdi Ara

Türk Spor Tarihinin En Büyük Kupası artik Fenerbahce'nin !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
7.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVRUPA BASKETBOLUNDA ALINABİLECEK EN BÜYÜK KUPAYI ALDIK.HALA BU KUPAYI KÜÇÜMSEYEN EZMELER VAR.BİRİLERİ ADINI BİLE BİLMEDİKLERİ KUPA İÇİN ANIT DİKTİLER DİĞERİ DE 2.KUPA İÇİN 2 YILDIR BAŞ AĞRITIYOLAR VE GELMİŞLER EN BÜYÜK KUPAYI KAZANANLARA KARŞI KISKANÇLIK SERGİLİYORLAR.. YAZIK

Futbol ve basket kupalarını karşılaştırmak çok anlamsız.Tabiki de Süper kupa, uefa daha önemli daha tercih edilir lakin 17 yıl önce alınmış bir kupanın şu an ne kupa sahibine ne de ülke futboluna GRAM katkısı yok.2017 yılında alınmış basketbol 1.kupası an itibariyle daha önemli.Genele yayarsak uefa çok daha önemli tabi ama bunları kıyaslamak en başından gerizekalıların yapacağı bir iş.

Basketbolun en büyük kupasını bu ülkeye soktuk.İlk ve tek ! Kudurmasın kimse.

Umarım 3 büyük futbol takımımız da bu ülkeye tekrardan uefa kupasını sokar.Şu an bu başarı sadece Galatasaray'a ait ama yenisi alındığı an o başarının yeni alınanın yanında bir önemi kalmaz.Bu işler böyledir önemli olan her zaman şu an içinde olduğumuz dönemdir tebrik edeceğinize kuduruyorsunuz ya bunu görmek zevk veriyor bana

• beşiktaşlıyım. en büyük kupa hala galatasarayda uefa+süper. basketbolla futbolu kıyaslarsanız daha ligte 3.lüğe bile hasret kalırsınız önümüzdeki sene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuya girdim, her bir yorum birbirinden komedi. Basketbolu kim izliyor arkadaşlar? Hadi NBA derseniz onu izleyen kitle bile fazla değil. Beşiktaş'ın bu sezon ki şampiyonluğu bile bu Euroleague'den daha değerlidir. Tamam almışsınız iyi hoş, tebrikler de harbiden abartıyorsunuz Fenerli arkadaşlar. Görmemişin bir kupası olmuş misali. Bakın abartmıyorum sokağa çıktığımda bile millet Euroleague'in ne olduğunu bilmiyor, izleyen kitle de bir elin parmağını geçmez. Kısacası kendinizi kandırmayın. Futbol hariçi her branş amatör branş olarak geçmektedir. Birde sözümü bitirmeden söyleyeyim, Galatasaray'ın aldığı UEFA kupası harici Super Cup var. CL şampiyonu ile UEFA kupası şampiyonlarının arasında oynanan maçta kazanan takıma Avrupa'nın en büyük kupası (UEFA Super Cup) veriliyor. Bilmeyenler varsa araştırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royals11

Bu bence sadece Fenerbahçe'nin degil Türkiye'nin basarisi bu gurur hepimizin Türkiye'nin adini yine duyurduk. Ama hep futbolla ilgilenen bi millet isine gelince basketbol manyagimi oldu. Türkiye'de futboldan baska spor dali gelismez. Basketboldaki basariyi unuturlar ama futbolu asla unutmazlar​ çünkü milletimiz oyle sanki futboldan baska spor yokmuscasina yasiyorlar.

İlginç bir şekilde Beşiktaşlılar küçümsemiş, Gsliler tebrik etmiş, asıl ezeli rakibimiz GS olurdu bizi yermeye çalışan, sanırsam görmemiş, görmüş farkı bu oluyor.
  • Futbolla basketbolu kıyaslamayın bi zahmet, biri liseyse diğeri üniversitedir. Abartmanın lüzumu yok.

Not:Fenerbahçe

• Futbolda alınan bi kupayla dandik basketinizden aldığınız kupayı bir tutmayın görende nba kazanmış sancaklar.

• burxzc kullanıcısına yanıt
    1. Kupayı küçümsemedim iyice okuyun.

2. Zaten şampiyonluklara türk takımı kazandı demiyorum.

3. Gaza gelen ben değilim sizsiniz. Baskette Real Madrid' i tutuyorum ve 9 kere F4 şampiyonu olduk. Ama avrupanın en iyisi fener çünkü onun 1 tane kupası var

• bu adamların hiçbir başarısı olmadığı halde bu kadar konusuyorlar en son fenerbahçenin büyüklüğü öyle büyüklüktür ki kupalarla ölçülmez vs vs gibi zırvalamışlardı. Düşünün ki Galaatasaray'ın basarılarının %10'una ulassalar neler yaparlar :D

Hayatlarında ilk defa 1 final kazandıkları için istedikleri kadar saçmalayabilirler karışmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleches z Noires

quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

eurocup, engelli basketbolu ve bayan euroleague Erkek euroleague'nin yanından geçemez. hava atayım derken rezil olmussun yalnız.

Avrupanin en buyuk spor klubu"
    ne cevap, tr de bile en büyük spor kulubü değilsiniz

1- trnin en büyük spor kulubüyüz
    2-avrupa basketbolunda en büyük kulubüz

Hayır, Türkiye'nin en büyük spor kulübü değilsiniz. Sana göre öyleyse bilemeyiz tabi, o senin düşüncen.

• Aklı selim Fenerli arkadaşları tebrik ederim. Yunanlıları tokatlayarak kupayı almanız çok anlamlı oldu.
  • euroleague ile şampiyonlar ligini denk görenler olmuş

basketbol, amerikan sporudur ve NBA tartışmasız en iyi yıllık basketbol organizasyonudur.

euroleague'in en iyi oyuncuları bile NBA'de yer alabilmek (draft edilmek vs.) için elinden geleni yaparlar.

futbolda ise yıllık en iyi kulüp organizasyonu Avrupa Şampiyonlar Ligi'dir. Bu yüzden futboldaki Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin karşılığı basketbolda NBA'dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Hocam eurolig AVRUPANİN en buyuk kupasi.

Ama uefa DUNYANİN en buyuk 2. kupasi.

Basketbolda dunyanin en buyuk basarisi nba sonra da ncaa dir. Euroligi futbolda guney amerika sampiyonlar ligine benzetebiliriz ancak. Bunun sebebi de basketin amerika futbolun avrupa sporu olmasi.

Fenerbahceyi tebrik ediyorum bir fenerbahceli gibi sevindim bu basariya. Kiyaslamanin da sacma oldugunu dusunuyorum ki kiyaslamam. Ama kiyaslayanlara cevap vermem gerekirse bosa ugrasmasinlar tadini cikarsinlar.

UEFA, Avrupa'nın en büyük 2. kupası. Kupa 2 derler hatta.

Türk tarihinin en büyük başarısı UEFA Süper Kupası'dır sonra UEFA, 3.ye de Euroleague yazılır. Hoş ben Fenerin Sevilla'yı eleyip çeyrek final yaptığı sezon popülaritesini bu başarının üç katı artırdığı kanısındayım ama bir başarı kazanılmışsa saygı duymak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

euroleague ile şampiyonlar ligini denk görenler olmuş

basketbol, amerikan sporudur ve NBA tartışmasız en iyi yıllık basketbol organizasyonudur.

euroleague'in en iyi oyuncuları bile NBA'de yer alabilmek (draft edilmek vs.) için elinden geleni yaparlar.

futbolda ise yıllık en iyi kulüp organizasyonu Avrupa Şampiyonlar Ligi'dir. Bu yüzden futboldaki Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin karşılığı basketbolda NBA'dir

şampiyonlar ligine sadece amerikan takımları gitse dediğin olurdu. fener cska real vs gibi takımların nba de oynama gibi bir durumları yok.

futbolun avrupada en büyük kupası cl

basketbolun avrupada en büyük kupası euroleague

bu kaadar basit.

• Büyük iş hele bunu 3 sene üst üste Final-Four'a kalıp başarmak daha büyük. Büyük mü küçük mü tartışmak yerine sevinmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

eurocup, engelli basketbolu ve bayan euroleague Erkek euroleague'nin yanından geçemez. hava atayım derken rezil olmussun yalnız.

Bayan Euroleague, Erkek euroleague'nin yanından geçemez derken izleyici kitlesinin çoğunluğunu ve popülerliğini hesap ederek söyledin sanırım. Çünkü arada fark yok biri bayan biri erkek, yani aynı derecedeki ligler.

Peki yanından bile geçemez derken neye dayanarak söyledin ? Tabiki popülerlik ve izleyici kitlesine.Şimdi bu yoldan devam edersek Eurolig Şampiyonluğunu, senin bakış açından bakacak olursak futboldaki Uefa kupasının yanından bile geçemez. Bak bunları ben söylemiyorum, senin bakış açından söylüyorum.

Az tutarlı olun basketbol futbolun %30'u kadar bile değer görmüyor bunu kabul edin artık.Hanginiz süper lig maçları kadar değer veriyor basket maçlarına ? Hanginiz her maçı kaçırmadan izliyor ? Taraftarın 10 da 1'i belki. O 10'da 1 izleyenler de gelip burada konu açıp kendilerini kral ilan ediyor.Çünkü hiç futbol izlememiş kıyaslama yapamıyor dev aynasında görüyor kendini yazık.

• Basketbolda kupa alıp futbol bölümüne Türk spor tarihinin en büyük kupası fenerbiahçenin diye konu açılıyor, büyük komedi.
  • Birisi arkadaşa basketbolun amatör şube olduğunu hatırlatsın.

• Sintine yarışına gerek yok.

Anın tadını çıkaralım, Türk basketbol tarihinde daha önce alınamamış bir kupayı getirdi bu takım ülkemize.

Hepsinin emeklerine, yüreklerine sağlık. En başta da Zeljko Obradovic'in.
  • Galatasaray dönemin dünyadaki en büyük takımı Real Madrid'i yenerek süper kupayı almıştır.

Fenerbahçe Dönemin en büyük 35. falan takımı olympiakos'u. Eğer Golden State Warriors'u yenip almış olsaydı kıyaslanabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

Basketbolda kupa alıp futbol bölümüne Türk spor tarihinin en büyük kupası fenerbiahçenin diye konu açılıyor, büyük komedi.

Konuyu acan da gsli

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.