Şimdi Ara

TÜRK TAKIMLARIYLA EŞLEŞEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama Türkiye dışından takımlara gönül vermiş arkadaşlarıma (ben dahil) sabırlar dilerim. Yine "hainlikle" suçlanacağımız "Manchester'da mı doğdun" "Roma'da mı doğdun" gibi saçma sapan saldırılara maruz kalacağımız bir Avrupa sezonuna daha merhaba diyoruz.

• Şu adam bu hale getirilir mi be!!

TÜRK TAKIMLARIYLA EŞLEŞEN...
  • Plzen
    ROMA
    Wien
    Astra

Şu gruptan da çıkamazsak, daha Avrupa'ya gitmeyelim. Adam yıllardır bu kulüpte. 40 yaşında ve hala Dzeko'dan iyi katkı veriyor. En azından borcumuz şu adamı sevindirmekti. Son senesi.
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Başarılar.
    Adam Roma için fenomen. Maçı izlerken ben bile üzüldüm. Bir ara kulübedeki bir anını gösterdi kameralar. Ağladı ağlayacak. Ben bile doldum.

Hele Rossi nin kırmızı yediği an...

Büyük sorumsuzluk. İLk maçta da adamın aynı dakikalarda abuk subuk bir kart görmüş. Rossi gibi bir adamın pazubandı taşırken böyle hamle yapması ayıp.
    Romayı anlıyamaıyorum bir türlü toparlanamıyor patlatı patlıycak diyoum hakkaten patlıyor ama kendi elinde.
  • Ok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam anladigim kadariyla Roma yi tutuyosun saygi duyarim ama hicbir takimimiz Romayla eslesmedi nedir derdiniz ? simdiden Besiktasin vs rakiplerini destekliyceksiniz de yol mu yapiyosunuz ?

Hayir derdiniz Romayi desteklediginiz icin hor gorulmekse boyle bisey olmiycak cunku rakibimiz degil bu sene, bu konuyu niye actin hic anlamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Hocam anladigim kadariyla Roma yi tutuyosun saygi duyarim ama hicbir takimimiz Romayla eslesmedi nedir derdiniz ? simdiden Besiktasin vs rakiplerini destekliyceksiniz de yol mu yapiyosunuz ?

Hayir derdiniz Romayi desteklediginiz icin hor gorulmekse boyle bisey olmiycak cunku rakibimiz degil bu sene, bu konuyu niye actin hic anlamadim.

ManUlular için açmıştır.

• quote:

Hocam anladigim kadariyla Roma yi tutuyosun saygi duyarim ama hicbir takimimiz Romayla eslesmedi nedir derdiniz ? simdiden Besiktasin vs rakiplerini destekliyceksiniz de yol mu yapiyosunuz ?

Hayır Spider-Man'in dediği gibi, diğer arkadaşlar için açtım. CL'de tabiki de Beşiktaş'ı destekleyeceğim. Niye yol yapayım ki. Ayriyetten bizde gruptan çıkarsak, Türk takımlarıyla eşleşme şansımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Hayır Spider-Man'in dediği gibi, diğer arkadaşlar için açtım. CL'de tabiki de Beşiktaş'ı destekleyeceğim. Niye yol yapayım ki. Ayriyetten bizde gruptan çıkarsak, Türk takımlarıyla eşleşme şansımız var.

Tamamdir, eger kendi tuttugun takimi turk takimi gelmesine ragmen destekliyorsan o konuda hic kimse bisey diyemez. Tuttugun takim sonucta benim kizdigim bi cok turk taraftari rakipleri destekliyor sirf giciklik olsun diye lafim senin gibilere degildi kusra bakma.

• nereden geldi bu roma merakı italya'da mı yaşıyorsun?
  • Roma göçmeniyiz.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    İtalyan mısın Ohal Oula Kardeş
  • Hozeis. kullanıcısına yanıt
    Ohol*

Sì. I s bambino da uno della nobile famiglia italiana.

Kardeş bende italyanca yok senin nicki yazdım ben çeviriden baktım kralın oğlusun herhalde :D
    Nickim Türkçe ama. Türk mitolojisinden.

Kralın oğlu değilim ama soyum Niccolo Machiavelli'e dayanır. De Rossi ailesinden bir damadımız var. Gianluigi Buffon'un dayısıyla ahbaplığımız var.

• Kimse Burkina Fasodan biriyle eşleşmiyo kafam rahat

Ben İtalyan olsam 5dk burda durmam siz neden İtalya'ya gitmiyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    İş gereği...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.