< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM 10 MBPS UPLOAD ARTIŞI [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
Şu an bu Fiber hatta yazılımsal kısıtlama yok. 100 Mbit kullandığım zaman vardı, Upload 30 ile başlayıp 15e düşüyordu yazılımsam olarak ve ping 60ms oluyordu. 1000 Mbit geçince o yazılımsal sorun kalktı ortadan ama gene sorunlu, ben sevemedim bu Fiber olayını. 9 senedir kullandığım sorunsuz VDSL internetimi özledim ben
-
Aman hocam böyle vdsl yi özledimli mözledimli konuşmayalım malum telekom görüp ciddiye alır fiberi hiç vermez bize bu sefer vdsl ile pazara kadar değil mezara kadar devam ederiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15ten 10a düştü + interleaved geldi bunları gebertecem
(eski upload 15352)
edit: mh aradım prime paket kullanıyordum son faturamda da prime yazıyor fakat prime mh'a atmıyor değilsiniz falan diyor... garip mevzular
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcislocked -- 17 Ağustos 2023; 1:24:10 > -
Benim upload 10 mbit olmuş. VDSL2.
-
hattımın kafasına göre upload değiştirmesinden sonra yaptığım aramayla bu konuya dahil oldum mesajlarını okuyayım dedim ve maalesef tamamen zırva yapmışsın... senin dediğin mantıkla düz kullanıcıya 24mbps yeter sonuçta 4k bir video bile max 10-15mbps yiyor vp9 ile... cogunu tek tek aciklayip burada uzun uzun cevap vermenin ve bu başlığı konu dışına saptırmanın hiç bir yapıcı yararı olmadığını düşündüğümden bunu yapmayacağım.
öyle ya da böyle, müşterileri kızdırmanın ve belki de kaybetmenin en iyi yolu onlara verdiğin bir şeyi ellerinden geri almaktır... altyapının müsait olduğu gayet açık ve bunu sadece vdsl değerlerine bakarak söylemiyorum, dolayısıyla bunun bir mazereti de yok. bir de yayıncı ve bu işlerle içli dışlı birisi olarak 10mbps uploadı böyle savunman beni çok şaşırttı.
-
Hocam şimdi aynısıbana da oldu 15’ten 10’a düşürüldü upload’um ve interleaved yapıldı fastpath modundaydı ne güzel 8 ping eklendi hattıma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50 Mbps'lerde güncellendi mi?
bu rezillerin ne yaptığı belli değil sağlam olan hattımı bozdular allah bin belalarını versin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grikurtccc -- 17 Ağustos 2023; 2:42:15 >
Savunmuyorum, Türk Telekom hazretleri bize 10 Mbit upload bağışladı, ben de bu hıza alışmaya çalışıyorum, elimden başka bir şey gelmiyor. Eğer Allah değilseniz 10 Mbitten daha yüksek Upload hızı alamazsınız, paşa paşa kullanacaksınız. Siz de kendinizi bu hızın iyi olduğuna alıştırın
-
tm
ps: sizin gibi düşünenler yüzünden zaten telekom bu kadar rahat böyle saçma işler yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcislocked -- 17 Ağustos 2023; 13:27:38 > -
twitterdan yazıp kayıt açtırın bakarlar. daha önce 3 defa daha faste aldırdığım için biliyorum
-
Bugün de Bizim yeraltı kablosunu yenilediler
bilemiyoruz hocam, bizim arkadaş da avcılarda mesela bu bütün süreç boyunca onda da 50/8 kaldı. tekrar bi sorayım akşam bakalım...
-
Hızım arttı bir tık
-
Download hızından 3 mbit alıp upload hızına 2 mbit eklemişler. Bir yeri bozmadan bir yeri düzeltemiyorlar.
-
Faturasını ödediğiniz hizmet ne zamandır bağış oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X