Şimdi Ara

Türk Telekom 100 Mbps 160 lira diyor sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hali hazırda 100 Mbps fibernet kullanıyorum aylık 93 TL ödüyorum. Taahhütüm 13 Aralıkta bitiyor. Yenilemek istedim 2 sene taahhüt aylık 160 lira dediler ısrar etsem düşürebilir miyim bana fazla geldi sizin fikirleriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşmüyorlar eğer devir alabilecek birisini bulursanız bu şekilde 90 lira civarına kullanırsınız eğer yoksa millenicom yada benzeri İSS'lere geçebilirsiniz sonuçta fiber olduğundan pek bir şey değişmez.
  • saçmalık derim.geç farklı bir ISS'e
  • İyi günler upload hızı ne kadar?
  • geçen bayi de gördüm 100 MBps hepsi dahil 132 tl idi
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    100 MBps için upload 4 MBps dir
  • Türk.net 75mbit’s paketimi mumla arayacağım gibi görünüyor bu fiyatlar ne böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 9 Aralık 2019; 23:10:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

100 MBps için upload 4 MBps dir
    Teşekkürler.
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

Upload tek metro eternet de yüksek bir de superbox da eski paket kullanlarda

• hocam 160 TL fatura nedemek yahu ağaç dalından topluyorsan parayı birşey diyemem. zaten fahiş fiyatların başını çekiyor tt hiç düşünmeden firma değiştir daha uyguna 100mb alabileceğin firmalar var.

bu arada adamalar eski yeni demeyip zamları sağlam çakıyorlar ve hiç umrunda değil müşteri kaybetmek okadar tok satıcı hiç pazarlık yaparım fiyatı aşağı çekerim umutlarına girme derim.
  • Hocam 160 liradan 2 senelik taahhüt verdim. Babam böyle istedi gazamız mübarek olsun

• Fiyat yüksek ama en azından yok arızaydı yok carttı curttu uğraşmazsınız.
  • Omersa90 O kullanıcısına yanıt
    Off 2 yıl da 3840 TL baya be

• geç netgalaksiye 75mbps 75tl.
  • 2 sene taahhüt verdim

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Hocam, şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım babam da memnundu baya. En azindan karşısımızda muhattap buluruz, herhangi bir sorun olursa ilgilenirler dedi babam. Ben de ping açısından düşündüm ve taahhüt verdim. Çok pahalı ama yapacak bir şey yok maalesef.

• PİNG in önemi yoksa netspeed turknet işinizi çok fazlası ile görür... paranız cebinizde kalsın..
  • Omersa90 O kullanıcısına yanıt
    Bölge de genel arza olursa kapılar duvar gibi oluyor.

• ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende millenicom geçecektim 24 mbit 62 di 99 oldu dedim salak mıyım 99 ödeyecek millenicom geçeyim dedim ama şikayetleri forumdaki yorumları okuyuncu gittim 99 Türk Telekom tahattüt uzattım 14 yıldır kullanıyorum 14 yılda sadece 1 kere eve teknik servis geldi ondada kablolarım kopukluk varmış 99 TL belki salaklık yapmış olabailirim o fiyata başka firma 50-100 mbit hız veren firmalar var ama başka firmalar şans işi kimisi diyor akşamları hızım 15 düşüyor kimisi Ping fırlıyor kimisi 1 aydır bağlanmasını bekliyorum dedim 20 lira fazla olsun hızım stabil olsun sorun çıktığım da yüz yüze görüşeceğim birisi olsun doğru tercih yapmışsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.