Şimdi Ara

Türk Telekom, 2019’un ilk yarısına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türk Telekom, 2019 yılının ilk 6 aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Türk Telekom, yılın ilk 6 ayında yüzde 15,8 büyüme ile 11,2 milyar TL gelir elde etti.

Simdi 40 milyon kullanici ortalama aylik birim miktarindan 20 birim bile fazladan odeme yapsa, yillik oranda toplam 240 birim lira odemis oluyor fazladan. buda yillik bazda sadece 9,6 milyar lira kar var.

birde diger internet sagliyicilarina (vodofone, turknet vb ... ) yaptigi zamlar ile toplamda 11 milyar liralik kari yakalamis.

yani hic bir halt gelistirmeden, les gibi kotali internete 20 birim zam yaparak bunu basarmis.

buna ragmen borclanmasi 1,6 milyar lira artmis. sanirim dolarin artmasindan dolayi yabanci servis saglayicilara odedigi dovizden kaynakli.

millet ses edemiyor ne de olsa. 20 degil 40 lira yapsa idi yine ses cikarilmiycakti. koyun guder gibi adam oturdugu yerden para kazaniyor.
  • ilk önce milletin port derdini çöz ! sonra de, ben bu kadar iş yaptım milleti her port sorunu çözdüm , sonra karım bu kadar de! Bizi salak yerine koyuyorlar..Arap düşmanlığı mı, birinci dünya savasında Türk askerine kuşun sıkan araplardan mı bahsediyorsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.