Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 2G BAZ İSTASYONLARINI KAPATIYOR VEYA SAYISINI AZALTIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde küçük bir cep telefonu var, cihaz sadece 2G dual band destekliyor 900 MHz GSM ve 1800 MHz GSM. Bugün cihazla bölgeye çıktığımda 2G var ile yok arasında 10 baz istasyonunun 5 tanesi 2G destekliyor 5 tanesi desteklemiyor. 2G nin olmadığı yerlerde ise 3G ve 4G var. 3G 2100 MHz veya 900 MHz, 4G ise bazen 800 MHz ancak genellikle 1800 MHz.

Bunun farkına varan oldu mu hiç ?

• Daha önce bursa merkezde ki evimde ve nilüfer ilçesinde köyümde babamın 2g li telefonu çekmeyince fark ettim şikayet üzerine tekrar aktif edildi. Birşeyler deniyorlar ama unuttukları birşey var çoğu pos cihazı hala 2g ile çalışıyor. Özellikle kırsalda çoğu kişi tarlada vs 2gli telefon kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahmini 2026 ya kadar 2G nin ömrü var ama erken mi başlamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 21 Eylül 2019; 18:39:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk Telekomun ne yaptığını anlamak mümkün değil evimde 3g neredeyse yok önceden band 8 den 3g veriliyordu ve verimliydi sonra birden ortadan kayboldu onun yerine band 20 4.5g geldi her şey tamam derken bu sefer de çok zayıf bi band 3 geldi telefon hep ona bağlanmayı deniyor ama görüşme yapılamıyor ve ulaşılamıyor oluyorum.Ben de uygun bir teklifle bugün diğer hattımı Turkcell faturalı yaptım tt yi de 2g aldım şu anlık o da fena değil gibi.Çift hatlı telefonda kullanıyorum ikisini de.
  • Bizim mahalledeki de sadece 3G var

İhsaniyedeyim

Hamitler Yunuseli Demirtaş mah sinyal alıyor 2g de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.btk.gov.tr/pazar-verileri
    Buradan incelerseniz, 2G kullanım oranı tüm operatörler açısından abone sayısına oranla yüzde 7 ve sürekli düşüyor. Doğal olarak artık kullanılmayan bölgelerde veya kaldırdığında sıkıntı olmayacağını düşündüğü alanlarda söküm işlemine geçmiş olabilir operatörler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.