Şimdi Ara

Türk Telekom 3 aydır internet bağlamadı. Şimdi de tüm altyapıyı komple kapattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım, düzelir inşallah hocam.
  • Aynısını yaşıyorum, 1 aydır forumda dolanıyorum ortada fol olmayan insanlar binasına fiber çektirdi,kutu taktırdı, obk yaptırdı,internet bağlattı. Bense hala 4 ay önce tamalanan ftth'nin aktivasyonunu bekliyorum yerimde sayıyorum. Aynı görsellerdeki tabloda bırakılıp gidildi aynı anda çalışma yapılan 3-4 binayı sorguladım onları 2 günde aktif etmişler.Açıkçası siz 3 ay beklemişsiniz yine iyi ben 4 aydır bekliyorum şikayet üstüne şikayet, görüşmediğim erişim planlama birimi müdürlük, şikayet etmediğim platform kalmadı. En son olumlu dönüş aldım ocağın 6'sında gelecek ay satışa sunulacak diye bekliyorum şubat ortalarını şimdi komşularla görüşeceğim fiber internet için ön başvuru yapsınlar taahüt versinler de hızlansın süreç diye. Olmadı şikayet bombardımanına devam ederim cimer, açık kapı vs. işim olana kadar hocam çok işgüzar bu türk telekom adamı hasta ediyor.

Edit : Benim bulunduğum bölgede de ne adsl ne vdsl portu var şuan mahallede kimse internet satın alamıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogami -- 28 Ocak 2021; 3:13:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogami

Aynısını yaşıyorum, 1 aydır forumda dolanıyorum ortada fol olmayan insanlar binasına fiber çektirdi,kutu taktırdı, obk yaptırdı,internet bağlattı. Bense hala 4 ay önce tamalanan ftth'nin aktivasyonunu bekliyorum yerimde sayıyorum. Aynı görsellerdeki tabloda bırakılıp gidildi aynı anda çalışma yapılan 3-4 binayı sorguladım onları 2 günde aktif etmişler.Açıkçası siz 3 ay beklemişsiniz yine iyi ben 4 aydır bekliyorum şikayet üstüne şikayet, görüşmediğim erişim planlama birimi müdürlük, şikayet etmediğim platform kalmadı. En son olumlu dönüş aldım ocağın 6'sında gelecek ay satışa sunulacak diye bekliyorum şubat ortalarını şimdi komşularla görüşeceğim fiber internet için ön başvuru yapsınlar taahüt versinler de hızlansın süreç diye. Olmadı şikayet bombardımanına devam ederim cimer, açık kapı vs. işim olana kadar hocam çok işgüzar bu türk telekom adamı hasta ediyor.

Edit : Benim bulunduğum bölgede de ne adsl ne vdsl portu var şuan mahallede kimse internet satın alamıyor :)

Bizim problem sadece binada. Bugun mudurluge gittim planlama birimiyle gorustum. Apartmsnda baska dairelerinde bu sorunu yasadigini belirttim. Telefondan birileriyle gorustu. binada seviye problemi var bir haftta icinde cozulecektir dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beseret

Bizim problem sadece binada. Bugun mudurluge gittim planlama birimiyle gorustum. Apartmsnda baska dairelerinde bu sorunu yasadigini belirttim. Telefondan birileriyle gorustu. binada seviye problemi var bir haftta icinde cozulecektir dedi.

Alıntıları Göster

Hocam bizim de sanırım sokakta bir tek oturduğum apartmanda altyapı yok gözüküyor seviye problemi nedir biraz daha açabilir misiniz? Yardıma ihtiyacım var bayağı türk telekomda kimse bir şey demiyor bize valla ne olduguna dair

• quote:

Hocam bizim de sanırım sokakta bir tek oturduğum apartmanda altyapı yok gözüküyor seviye problemi nedir biraz daha açabilir misiniz? Yardıma ihtiyacım var bayağı türk telekomda kimse bir şey demiyor bize valla ne olduguna dair

Alıntıları Göster

Acikcasi bende bilmiyorum. Tavsiyem bolge mudurlugunuze gidip durumu anlatmaniz. Ben 3 aydir internet baglatamadim. Simdi de hic altyapi gozukmuyor dedim. Planlama bolumune yonlendirdiler. Orada tekrar anlattim derdimi.

• beseret B kullanıcısına yanıt

Genel müdürlük erişim planlama birimine gidin bizim yapacak bir şeyimiz yok diyor,sonradan farkettik bir tur kerizlemişler bizi oraya vatandaş alınmıyormuş gidince orada öğrendik afedersiniz k*çımıza baka baka geri döndük, en son birisiyle görüştüm adres iletişim no aldı herhalde biz çıkınca uçak yapıp fırlattılar o kağıdı bilemiyorum. Yakın zamanda olmazsa talepte bulunacağım sökün binama yaptığınız çalışmayı evimin önünü de delik deşik ettiniz istemiyoruz sizden bir şey diye. komşular ayrı bir alem bir tek ben uğraşıyorum.

• Erisim planlama nasj almiyor sizi hocam istanbulda bolge mudurlugume gidip oradaki erisim planlama ile gorusebilmistim ben rahatca
  • sunset58 S kullanıcısına yanıt

Ben merkeze bağlı en büyük ilçede yaşıyorum, genel müdürlükte sadece abonelik açıp kapatıyorlar yaptıkları işlem bundan ibaret olmuş yardımcı olmuyorlar sana şuraya buraya git diyor, bunların şantiyesi var bir tane orada erişim planlama ekibi bulunuyor esas işler orada dönüyor oraya almıyorlar ama bir şekilde arkadaşlarla görüştüm o da bizlik değil il merkezinden yapılması lazım yine de bilgileri alayım dedi ne alakaysa. İstanbul'da yapsalar bu saçmalığı muhtemelen genel müdürlük çalışanı ya da teknik ekip başına iş alırdı orada ilgilenmek zorundalar bu işlerle de anladığım kadarıyla. 5 ayrı şikayette bulunmuşum tam olarak.

• quote:

Ben merkeze bağlı en büyük ilçede yaşıyorum, genel müdürlükte sadece abonelik açıp kapatıyorlar yaptıkları işlem bundan ibaret olmuş yardımcı olmuyorlar sana şuraya buraya git diyor, bunların şantiyesi var bir tane orada erişim planlama ekibi bulunuyor esas işler orada dönüyor oraya almıyorlar ama bir şekilde arkadaşlarla görüştüm o da bizlik değil il merkezinden yapılması lazım yine de bilgileri alayım dedi ne alakaysa. İstanbul'da yapsalar bu saçmalığı muhtemelen genel müdürlük çalışanı ya da teknik ekip başına iş alırdı orada ilgilenmek zorundalar bu işlerle de anladığım kadarıyla. 5 ayrı şikayette bulunmuşum tam olarak.

Zaten bu ulkede sorununun cozulmesi icin 3 secenegin var.

1. Kavga gurultu cikarip cazgirlik yapacaksin.

2. Ahbap cavus iliskisiyle araya adam sokacaksin

3. Olayi medyaya yansitacaksin.

Bunlardan baska cozum yolu yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.