Şimdi Ara

Türk Telekom, 6 ilde internet kesintisi yapacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Yanlış anlamayın sorunum ne, söyleyin düzeltiyim?

Forumda konulara mesaj yazmama kuralı olsa tamam derim. Ama sohbet ediyoruz, bilgi paylaşıyoruz, forumun amacı bu zaten.

Yanlışımı söyleyin düzelteyim sözündeki samimiyetine inanarak yazıyorum: Bana göre her konuya yazman sıkıntı değil,sıkıntı çok aceleci kestirme düşüncelerle her konuya atlayıp yazman. Artık bana göre sana göre durumunu aşan bir durum söz konusu. Senin forumda ilk aylarını da bilirim. Zamanla kendini bilgi ve analiz açısından geliştirmiş olduğunu düşünebilirsin,bu yüzden otorite gibi her konuya yazma gereği duyabilirsin. Yalnız durumun kendini geliştirmiş gibi görünmüyor. Bazı konularda zaman zaman detaya da girerek güzel şekilde paket tavsiyesi önerisi de yapıyorsun,bunu hariç tutuyorum,bu konuda yazı tarzını geliştirmişsin ve bilgi isteyenlere de yardımcı oluyor paket ve kampanya paylaşımların. Biraz daha detaylı ve kafada soru işareti bırakmadan paket kampanya tavsiyelerine odaklanırsan belki de forumda bu aralar bu işi en iyi yapan emeği geçen olursun. Her yıl birileri bu işe odaklanır emek verir sonra kenara çekilir başkası başlar zaten. Bu sene sen seneye başkası uğraşır okur anlatır. Bu konuda yıllar içinde ne efsaneler geldi geçti bu forumdan,bazıları eli öpülesi oldu o kadar teşekkür takdir dua aldılar.

Bu ufak olumlu eleştiriden sonra tekrar olumsuz durumu anlaman için biraz açayım. Konuları karalama kağıdına çevirdin. Herşeyi yazma,ilk aklına geleni tak yazma. Kendi kendine konuşuyormuş gibi yazma. Konuları 1-2 cümlelik sohbete çevirme.

Karakter olarak iyi birine benziyorsun. Herkesi kendin gibi sanma huyun olabilir belki bu yüzden çok sohbete dalıyor olmalısın ama bu bölüm senin yaptığın sohbet diyaloglarına uygun değil.

Bilgi paylaşımı dışına çıkan bir hâl aldı.

Biz de ilk yıllarımızda gerek tecrübeli üyelerin gerek yöneticilerin uyarı ve tavsiyeleriyle bölümün ilkelerine ayak uydurduk. Biz de ilk zamanlarda bilmeden bölümde diğer üyeleri rahatsız eden davranışlara girmiştik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, şöyle anlatın kendimi düzeltiyim, ona göre bir cevap vereyim. Bana böyle söyleyin, canım feda, forumda çok yeniyim. Belki bu forum 10 yıl daha ayakta durursa bende bir 10 yıllık üye olabilirim, zamanla forumu öğreneceğim. Hayat felsefem bana 1 adım at, ben sana 10 adım atayım, benim hakkımda ne düşünüyorsan 2 katı senin olsun inşallah. Cevabınız için teşekkürler, sağolun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beylikdüzü, kavaklı mah. 30 Temmudan bu yana internet yok.

Bugün gelen mesajda 9 ağustos a kadar daha olmayacağını söylüyorlar. Arızanın nedenide belli değil. Hiçbir şekilde arıza kaydı üzerine başka bir kayıt açmıyorlar. Sorun ile ilgili cevap vermiyorlar. Oturun bekleyin diyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostEagle -- 4 Ağustos 2021; 16:4:29 >
  • GhostEagle kullanıcısına yanıt
    burasi turkiye yapacak birsey olmuyor turkiye alt yapisi tt nin olmasa baska iss gec derdim de oda yok

• kusura bakmayın hatalı yazmışım, 30 temmuz olacaktı.

suan sorun var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: phasan

suan sorun var mı

farklı farklı yerlere yaptığım şikayetlerden sonrasında tam 6 gün sonunda sorun çözüldü.

adım kadar eminimki sorunu çözmeleri 1 saatlerini bile almadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostEagle -- 10 Ağustos 2021; 8:46:47 >
    sorun cozulmesine sevindim dedigin gibi ugrassalar 1 gunu almaz yapmalari

• Merhaba;

Şuradan devam edilir ise hem bir veritabanı oluşmuş olur hem de bir arada derli toplu bulunmuş olur.

https://forum.donanimhaber.com/isletmecilerin-planli-calisma-duyuru-sayfalari-kapsama-haritalari--147556213-3#147737144

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.