Bildirim
TÜRK TELEKOM'A DAVA AÇACAĞIM! SİZCE KAZANIRMIYIM? (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İkisi de bende var merak etmeyin Ayrıca başvuracağım yerlerin sırasını sizden daha iyi bildiğime eminim
Türk Telekom'un bunu ödemeyi reddedeceğini düşündüğüm için dava açmayı planlıyorum dedim. Eğer th'den sonra parayı iade etmemekte ısrar etseydiler :) O zaman burada dava dilekçesinin resmi olacaktı emin olun
Sizin gibi sığ düşünceli insanların bunu anlamaması normal. Koskoca Türkiye de sizin gibi 100.000 tane insan olsa(ki çok çok fazladır) hepsinden 4 lira ücret kesse 400.000 lira yapar. Bu size çok mu az geldi ? Zaten Türk Telekom internet ile insanları söğüşlüyor, birde mobilde mi söğüşlesinler ?
-
-
-
ALLAH AŞKINA PARAYI NASI ALDIN BEN 150 TL ATTIM 80 LIRAM KALDI AMA ONUDA YEDILEF NASI PARAMI GERI ALICAM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X