|
Bildirim
|
4 Temmuz 2014 saat 14:30 dan beri bekliyorum ben. 14 ay oldu yani. 2 hafta önce sonunda kazı yaptılar, Türk Telekom rögarı konuldu, ve siyah 10-12 cm lik koruge hdpe borularla apartmanların önüne boru uzattılar. Daha kablo gelmedi, kutu gelmedi, eve hat hiç gelmedi. Ne olur bilmiyorum. Ama hayatımı Türk Telekom'u batırmaya adamaya çok yaklaştım. Elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum. Yeni bir iletişim teknolojisi bulup tüm rakip firmalara asla Türk Telekom'a vermeme koşulu ile dağıtıcam. O kadar iğrenç bir firma bu, mühendislik mezunlarının bir halt yapamayacaklarını anladıklarında direk işe girdiği firma. Bir şey beklediğimden değil gerçekten, ama keşke seçme şansım olsa. Hayatım boyunca gerçekten çok az insandan ve kurumdan nefret ettim. Şu anda kimseye karşı bir nefretim de yok. Sadece Türk Telekom, o kadar nefret ediyorum. Umarım o CEO'ları falan hapiste çürür, ucuza iş yapıcaz diye çakma taşeron firmalarla anlaşan müdürler sokak aralarında kartonların altında yaşamak zorunda kalır. Umarım o Türk Telekom'u özelleştirip bir şey başardığını zanneden siyasiler de vatan hainliğinden hapiste çürür.
Gram sosyal hayatı olmayan, tüm hayatı, tüm işi internette olan birini 14 ay internetsiz bırakan vicdanlarına tüküreyim. |
Böyle mesajları okudukça sinirim bozuluyor... En az sizin kadar sinirleniyorum ve eski anıları sanki bu vesileyle tekrar yaşıyorum... Türkiyenin abartısız en kalitesiz. Kötü hizmet veren sattığı çöp hizmeti fahiş fiyata satan, müşteriye önem vermeyen ve aynı zamanda bir o kadar yüzsüz firması...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 22 Haziran 2012; 19:48:41 > |
|
|
|
|
|
|
|