Şimdi Ara

Türk Telekom abone sayısındaki düşüşü sebep göstererek mevcut adsl yapıyı iptal edebilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Mesafeye göre değerler normal. Splitter kullanmıyorsanız birde splitter ile deneyin.

Ayrıca modülasyon türünü g.dmt seçip, modemi restartlayıp tekrar bakarmısınız değerlere?

modemi söktü kuzenim. merkezdeki eve nakil yaptırdı.
    deneme imkanım yok malesef.
  • Ben de yazları köyde internet kullanıyorum. Hatların durumu kötü, çoğu yerde yıkılan direkler yıkıldığı gibi duruyor. Telekom hiç bakım yapmıyor. Anca eski hat çalışıyorsa interneti veriyor. Şansıma bizim hatta çalışıyor internet ama dengesiz biraz. Altta benim hatta ayrılan kutunun halini görüyorsunuz. Allah'tan çalışıyor :)

Türk Telekom abone sayısındaki düşüşü sebep göstererek mevcut adsl yapıyı iptal edebilir mi?

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Şaşılacak iş değil neticede çok fazla mesafe var hat yeni olsa dahi ancak o da belki 5Mbps civarı al8nabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene 2020de ülkenin yarisina fiber çeksinler ben çırıl çıplak gezeyim 1 hafta boyunca imkansız birşey o denilen olay ben inanmıyorum geleceğine etrafımda her köyde fiber var bizdede var ama sadece tokide 400 metre altımdaki santralde fiber altyapı mevcut ama kullanılmıyor geçende okula fatih projesi için fiber döşendi bize yine bişey yok bu arada nufüs 15.000 hala bi ilerleme kaydedilmedi port sorunu başlamış eski evime internet aboneliğimi taşiyamadım yeni eve taşidim orda kullanıyorum yeni 80 dairelik bina yapildiğinda portlar iyice azalacak yetmemeye başlıycak sonra gelip yaparlarsa yapicaklar genişbantı bu arada dağ başında fiber internet olan köyler var o en çok ağrıma gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.