Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ADSL DEN VDSL ALTYAPI YA GEÇİŞ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
87
Cevap
5
Favori
8.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 - 3 aydır TİP 7 Kabini yerleştirdiler ne gelen var ne giden öyle kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirkul20

evet, doğru diyosunuz.bir işin üzerinde durup bitirmek daha mantıklıyken geçen 2 ayda nedeen haraket etmedikleri merak konusu. üzerne düşseler 1 haftada bitirlerde . demekki sistemleri böylemiş. beklemekten başka çare yok. diğer kabinler aaralıkta takılmıştı.3-4 tanesinde ses geliyor aktiifmi bilmiyorum ama 1-2 aydır testt sanırım.(elektrik sayacı yok ama elektrik bağlamışlar sanırım )
    Varmı gelişme hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, son gönderiden sonra fiziki hiç bir değişiklik olmadı. sadece geçen hafta bölge yetkilisi ile görüştüm, neden bitmediğini sordum. seçim ve üniversite ve kpss gibi sınavlardan kaynaklı belediyeden kazı izni çıkmamış, izni temmuzun son haftası ve sonrası için izin verdiklerinden beklemek durumundaymmışlar. ağustosun ilk haftası (bu hafta ) kazı ve gerekli çalışmaları yapıp en geç ağustosun sonu gibi bitireceklermiş. bekleyip göreceğiz. sıkıldım artık 8-9 ay oldu .
  • bu dolaplar bir türlü yaygınlaşmadı,çok yavaş ilerliyor.hala 1km öteden yavaş adsl alıyorum.
  • quote:

merhabalar, son gönderiden sonra fiziki hiç bir değişiklik olmadı. sadece geçen hafta bölge yetkilisi ile görüştüm, neden bitmediğini sordum. seçim ve üniversite ve kpss gibi sınavlardan kaynaklı belediyeden kazı izni çıkmamış, izni temmuzun son haftası ve sonrası için izin verdiklerinden beklemek durumundaymmışlar. ağustosun ilk haftası (bu hafta ) kazı ve gerekli çalışmaları yapıp en geç ağustosun sonu gibi bitireceklermiş. bekleyip göreceğiz. sıkıldım artık 8-9 ay oldu .
    Benimde bağli olduğum kabinde fiber kablolar vs çekilmişti. Sanırım bi kart var onu bekliyorlar.

Dolaba dün baktım ses falan yok. Test süreci kabin çalışmaya başladıktan sonra oluyorsa ayvayı yedik, en sz 2 ay daha beklicem

Halbuki geçen hafta 10 güne aktif edip portları bağlayacağız demişlerdi.

Bide hocam diger kabinlerde mi aktif olmadı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 30 Temmuz 2018; 17:32:36 >

• söylediklerine inanma derim , banda sırasıyla aralık, mart, nisanda bitecek dediler ama birtürlü bitmedi. belli olmaz sizin kabini hemen bağlarlar. bir sokaktaki kabinde alt yapı yoktu sanırım orayıda hallettikten sonra bütün bölgeyi aktifleştircekler. yoksa diğerlerinde sorun yok
  • quote:

söylediklerine inanma derim , banda sırasıyla aralık, mart, nisanda bitecek dediler ama birtürlü bitmedi. belli olmaz sizin kabini hemen bağlarlar. bir sokaktaki kabinde alt yapı yoktu sanırım orayıda hallettikten sonra bütün bölgeyi aktifleştircekler. yoksa diğerlerinde sorun yok
    Benim kabinin dün yanindan geçtim sesler geliyordu kabinden. Kabin çalışıyor ama degerlerimde bi degişiklik yok. (Bölgede ki diğer 4 kabin de ayni sekilde kabinden ses geliyor, fan sesi sanirim)

Test süreci yapılıyor olsa gerek.. kabin çalışmaya başladıktan sonra 20 güne bağlantısı hazır olan birinin konusunu gördüm. İnş benimde fazla uzun sürmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 2 Ağustos 2018; 15:11:1 >
  • GELİŞME: 7.10.2018

bugün itibariyle kazılara başladılar. fiberi bazı kabinlere çekiyolar. pazar saat 9 olmasına rağmen çalışmalara devam ediyolar. bakalım ne zaman bitecek.
  • hommate01 H kullanıcısına yanıt
    Onları forum da kac kişiye diyorlar.

• GÜNCELLEME 17/10/2018
    geçen pazar başladılar gece geç saatlere kadar kazıdılar,
    devamında pazartesi, çarşamba,perşembe;
    bu hafta pazartesiden beri devam ediyor,
    bir kabin hariç hepsini halletiler. kalan kabini de çalışmalar devam ediyor, tahminim cumaya kadar bitirip
    2 haffta içerisinde aktif edeceklerini düşünüyorum.
  • gelişmeler 20/10/2018

dün;
    santralin önünde network ekibini gördüm.
    bugün;
    kazılar bugünde devam ediyor,bölgeyi incelemeye gelen yetkiliye sordğumda ruhsat yüzünden kazılara başlayamadıklarını söylediler, şuan çöken yerlerin kazıları devam ettiğini, bitirdikten sonra fiberi döşer döşemez(benim bildiğim 3-4 kabinde fiber çekilmiş) hemen hizmete alacaklarını,15-20 güne biteceğin söyledi,

görücez bakalım...
  • GÜNCELLEME 26.10.2018

bölge sorumlusuya görüştüğümde kazıların bitmek üzere olduğunu, (sadece 70 metrelik santral ile köprü arası kazılacak yer kaldı) 1 kabin hariç diğerlerine fiber çekildiğini, 1 ay içinde biteceğini söyledi. (kasımın sonuna doğru bitecek gibi). bekleyip göreceğim bakalım...

merak ettiğim, fikir oluşturması açısından soruyorum. sizin oralarda bu aşamayı yani kazıları geçtikten sonra ne zaman aktif ettiler ? yorumlarınızı bekliyorum ,(en azınından aynı aşamalarda olan birisinin foruma girdiği zaman fikir edinmesi açısından olumlu bir katkı olur.)
  • TÜRK TELEKOM ADSL DEN VDSL ALTYAPI YA GEÇİŞTÜRK TELEKOM ADSL DEN VDSL ALTYAPI YA GEÇİŞTÜRK TELEKOM ADSL DEN VDSL ALTYAPI YA GEÇİŞTÜRK TELEKOM ADSL DEN VDSL ALTYAPI YA GEÇİŞTÜRK TELEKOM ADSL DEN VDSL ALTYAPI YA GEÇİŞTÜRK TELEKOM ADSL DEN VDSL ALTYAPI YA GEÇİŞTÜRK TELEKOM ADSL DEN VDSL ALTYAPI YA GEÇİŞ

• kadirkul20 kullanıcısına yanıt
    5 ay oldu aktif değil kazıdan sonra

• gelişme 12/11/2018

proje müdürüne geçen çarşamba mail attığında alıdğım cevap ;

Merhabalar Kadir Bey,

Fiber cihazlarımız kurulmuş olup kazı işlemleri tamamlanmak üzeredir. Fiziksel altyapı bitmesi için bir kaç işlemimiz kaldı. Akabinde telefonları fiber üzerine almaya başlanılacaktır.

İyi çalışmalar

Artık tüm kabinlere fiber çekildi,hepsidende fan sesi geliyor (bildiğim kadarıyla 1 dolap test sürecinde değildi, onada ekipman eklediler ) ACABA FİZİKİ ALTYAPI BİTMESİ İÇİN BİR KAÇ ADIM NE OLABİLİR? MERAK ETTİM
    ayrıntı: bazı dolapların üzerine numarasını yazmışlar.
    diğer ayrıntı: bazı direkleri kesip, yerine yeni direkler takmışlar.

artık yavaş yavaş bittiğini hissediyorum, göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirkul20 -- 12 Kasım 2018; 15:30:35 >
  • Üç sokak ötemde fiber var bende adsl var, başvursam verirler mi acaba.
  • eğer oturduğunuz sokakta veya bölgede kullanım yoğunsa bir ihtimal projeye ekleyebilirler. bunun için bölge müdürlüğüyle görüşerek bilgi alabilirsiniz.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    150 metre ilerim de fiber var vermiyorlar.

• kadirkul20 kullanıcısına yanıt
    Sizin bakır kablo maliyetini kurtarmıştır.

• GELİŞME 14/11/2018

bugun kabinin yanında tulumlu türk telekom çalışanlarını görünce sorayım dedim ne zaman akif edeceksiniz diye, bu kabini aktif ettik dedi (sabahtan beri tek kabinle uğraşıyorlar ).diğerleri ? (benim bağlı olduğum kabini merak ettim )diğer lerini bir kaç güne, en geç 1 haftya kadar aktif edeceğiz dedi.( başladılarsa bitirler bu hafta ). bi mutlu oldum :).
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.