Şimdi Ara

türk telekom alt yapı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar 1 hafta önce yeni binaya tasındım ve internet alt yapısı yoktu fiber kutusuda baglamamıslar yani daha hiç bir işlem yapılmamıs bende 3 gün önce türk telekom mürüdrlügünde başvuru yaptım ve 1 gün sonra kutuyu taktılar ama içi boş sadece kutuyu koyup gitmişler hiç bir işlem yapmamıslar bu işlem ne kadar sürer ve işlemi hızlandırabilmek icin ne yapabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim

• Üç gün önce başvursun ve bir gün önce kutuyu taktılarsa bunun için şükretmen lazim

Kutunun fotosunu çekebilir misin bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutu bu içide boş resimi internetten buldum telefondan cektigim resimleri bir türlü atamadım ama aynı kutu içi boş o turuncu kabloda boşta ve telefon kablolarıda aynı sekilde boşta üzerlerinde daire numaraları yazıyor türk telekom alt yapı sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem11 -- 19 Aralık 2017; 12:53:0 >
  • +++++++++
  • adem11 kullanıcısına yanıt
    bu kutudan varsa telefon kabloları olmaması lazım ethernet cat6 5 gibi kablo olması lazım hizliresim e atarsan oradan direk link atabilirsin
  • Kardes baktim uzerinde cat 6 yaziyor birde kutu direk bizim binanin duvarinin yaninda aradan yol fln gecmio kazi calismasina fln gerek varmidir bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim simdiden tesekkurler

• +++++++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet alt yapı sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ++++
    kablo boşta demişsin turuncu kablo var da takılı değil yoksa turuncu kablo yok mu
  • varda takılı degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem11

varda takılı degil

o kutunun içine bir takım ekipman takılacak bahsettiğin turuncu fiber kabloyu sonlandırıp dairelere giden kablolara bağlanacak tahminimce 1-3 ay arasında kabin aktif olur
    sabret çok sürmez bu kadar hızlı kutu taktıklarına göre hızlıda aktif ederler kabloyu çekmişler içine cihazı koymak kalmış sadece
  • Bu kabin MDU kabini içine MDU konulacak daha, fiber sonlandırma yapılacak derken en az 2 ay sürer bana kalırsa. Ha daha da erken olur mu olabilir.

Bu sistem FTTB/Eth olacak ve 1Gbps'e kadar desteği olacak.

• ve arkadaşlar mutlu sona az kaldı bugun gelip ankastre nin içinide yaptılar sordum ve 3 4 gün sonra başvurabilirsiniz dediler darısı tüm interneti olmayanların başına
  • Ve bugun internetim geldi darisi tum interneti olmayanlarin basina

• quote:

Orijinalden alıntı: adem11

Ve bugun internetim geldi darisi tum interneti olmayanlarin basina

hayırlı olsun güle güle kullanın
  • saolasın kardeşim
  • Hocam bu kadar kısa bir sürede nasıl interneti bağlatabildiniz ben de yeni binaya taşındım ve alt yapım yok. Karalara bağladım iyice, benimde bir elimden tutar mısın yardımlarını bekliyorum

• kardeş ben müdürlüge 2 3 güne bir sürekli gidiyordum ve sadece bende degil herkesi gönderiodum annemi kardeşimi akrabaları vs adamlar zaten bizi gördülermi direk binanın adını söylüyolardı bide tabi iletişime geçtigin adamın iyi biri olması lazım adam cok ugrastı bizim için 1 yıldır bekleyen binalar vardı ama saolasın bizimkine el attı ve hallettirdi birde mütteahhit de önemli bizim tanıdık oldugu için oda sürekli baskı yapıyordu ve 2 ay olmadan bagladılar tabi birde kücük sehir de olammın avantajıda buyuk
  • d0nut kullanıcısına yanıt
    Tanıdığın varsa 1 hafta da bile hallediyorlar maalesef turkiyede herşey için bir tanıdığın olması lazım

Bende yeni taşındığımda altyapı yoktu müteahhit başvuru yaptı müdürü tanıyormuş kazı dahil 1.5 ay sürdü sizin taşındığınız yerdeki müteahhit başvuru yaparsa daha iyi olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.