Up. Destek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom artık eşit hız versin! (6. sayfa)

-
-
Umarım ileride bu gerçek olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzmir'deki türknet sunucu trafiği izmirden değil istanbul üzerinden dolaştırıyor.
-
onun vakti çoktan geçti. saha dolaplarında 35b desteği yok yada açmak için uğraşmıyorlar. abonenin modemi destekliyor mu vs bir sürü detayıda var.
Bu vakitten sonra 35b gibi çağ dışı şeyleri istemek yerine FTTH istemek en doğru çözüm olacaktır.
En azından yapılan yatırım uzun ömürlü olur.
-
Konu eski zaten.
2024 açılmış konu olunca yazmak istedim. FTTH yaygınlaşmasıyla upload istenen seviye çıkmadı. Verilen upload kısmı halen daha düşük. 100 paket özelinde çok düşük diyemem ama 200 mbps ve üstü için değerler düşük seviyede
-
Eşit hız vermeleri lazım FTTH'da. Bunun için çalışmalıyız.
-
Onu sordum avrupada bile çoğu firma vermiyormuş. küçük firmalar baz almaksak onlar genelde bölgesel oluyor genele yayılmışı yok
4:1 orandan bahsettiler o kadar alırsak gene iyidir
-
Eşit hız yaygın aslında. Yurtdışında kısıtlama yaygın değil. Bazı küçük bölgeler ve ülkeler hariç.
-
Normalde 5 ms alıyorduk İzmir'e, İstanbul 13-14 ms'di şimdi İzmir 13-14 ms İstanbul 23-24 ms 1 seneden fazladır bu şekilde sunuculardan kaynaklı. Destek açtım çözüm yok, en son dedikleri sunucular Telekom'un kontrolünde biz müdahale edemiyoruz, Telekom'un yatırım yapması gerekiyor dediler. Kendi sunucularına erişimleri yokmuş sözde :) Hep baştan savma çabası, müdahale edemiyoruz bahanesi.
-
Netservices (Tıklanet)'e geçince ping sorunum şimdilik düzeldi, umarım artmaz. :)
-
Nerede yaşıyorsunuz
Sonunda Türknet'ten sonra Superonline'da eşit hız vermeye başladı.
Artık Telekom'dan bir ses çıkar diye düşünüyorum.
-
Evet Türk telekom dan da eşit hız bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ama Turkcell'in eşit hız için ayrı tarife sunması ve çok yüksek fiyat istemesi heyecanı azaltıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X