Türk Telekom CEO’su Ümit Önal: “Vatana hizmet varlık sebebimizdir” (sektörel) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Allahim ya rabbim 50 mbps 95 mbps hiz aliyorsunuz ve hakkinizi helal etmiyisiniz
ben 95 alsam umit onalin ayaklarina kapanirim daha evde altyapi yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunu begenmeyenler avrasyaci, pelikanci, darbeci ekol. Avrupanin ilerisinde en hizli en ucuz internet bizde..
-
Onla ilgisi yok dolaba daha çok hız gelmiştir veya kablo mesafen kısalmıştır:D
-
Bursa'nın göbeği dediğin yer neresi
Heykel in önünde de alt geçit Çıkışında dene yada
İnönü Cad garanti bankasının önünde
Hız istiyorsan Uludağ çık bölge boştur hız alırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizde bursalisiniz galiba hocam
akrabami ziyarete nilufere gitmistim yollarda tt ara sira 3g oluyordu ama nilufere vardigimiza 50-60 bazen 100 mb hizlar havada ucuyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 g ye düşmeşi neyi değiştirir
Adamlar son aylarda 4g ye güncelledi istasyonları aceleleri yok yavaş yavaş hızlanıyırlar 😁
Hızlanır aboneler gelmesin millet gitsin vodafone Turkcell kullansın Telekom hızları yavaş zaten o zmana olur.
İstasyonları güncellemeleri lazım daha çok ekmek yemeleri lazım sene sonuna doğru Bi atılım daha bekliyorum 😁
Kıl oluyorum boyle boş açıklamalara, bu açıklama sonrası millet koşup abone mi oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
www.turktelekom.com.tr
Planlı Çalışma Duyuruları > Hakkımızda > Türk Telekomhttps://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/sayfalar/planli-calisma-duyurulari.aspxburadan bakın belkı bakm ve calısma olabılır
-
Telekom kalitesi işte hocam, geçen de İstanbul emniyet müdürlüğünün orda test yaptım 2 mbps download çıkmıştı . Üstelik bölgede 3CA vardı.
Forum İstanbul'un önünde de test yaptım, orda da 8 download, upload ise hata vermişti
Gel de gülmeyelim bu olaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 7 Ağustos 2021; 13:44:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X