Şimdi Ara

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal: “Vatana hizmet varlık sebebimizdir” (sektörel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul'un merkezinde alabildiğim en yüksek hız bu. Rezillik. Türk Telekom CEO’su Ümit Önal: “Vatana hizmet varlık sebebimizdir” (sektörel)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bursa'nın göbeğinde aldığım en yüksek hız bu. Hakkımı helal etmiyem.

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal: “Vatana hizmet varlık sebebimizdir” (sektörel)
  • Allahim ya rabbim 50 mbps 95 mbps hiz aliyorsunuz ve hakkinizi helal etmiyisiniz

ben 95 alsam umit onalin ayaklarina kapanirim daha evde altyapi yok

• miskindvd kullanıcısına yanıt

bunu begenmeyenler avrasyaci, pelikanci, darbeci ekol. Avrupanin ilerisinde en hizli en ucuz internet bizde..

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Onla ilgisi yok dolaba daha çok hız gelmiştir veya kablo mesafen kısalmıştır:D

• Bursa'nın göbeği dediğin yer neresi

Heykel in önünde de alt geçit Çıkışında dene yada

İnönü Cad garanti bankasının önünde Türk Telekom CEO’su Ümit Önal: “Vatana hizmet varlık sebebimizdir” (sektörel) 

Hız istiyorsan Uludağ çık bölge boştur hız alırsın Türk Telekom CEO’su Ümit Önal: “Vatana hizmet varlık sebebimizdir” (sektörel) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    sizde bursalisiniz galiba hocam

akrabami ziyarete nilufere gitmistim yollarda tt ara sira 3g oluyordu ama nilufere vardigimiza 50-60 bazen 100 mb hizlar havada ucuyordu

• FieldTeam kullanıcısına yanıt

3 g ye düşmeşi neyi değiştirir

Adamlar son aylarda 4g ye güncelledi istasyonları aceleleri yok yavaş yavaş hızlanıyırlar 😁

• FieldTeam kullanıcısına yanıt

Hızlanır aboneler gelmesin millet gitsin vodafone Turkcell kullansın Telekom hızları yavaş zaten o zmana olur.

İstasyonları güncellemeleri lazım daha çok ekmek yemeleri lazım sene sonuna doğru Bi atılım daha bekliyorum 😁

• Kıl oluyorum boyle boş açıklamalara, bu açıklama sonrası millet koşup abone mi oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstanbul bu arada başka şehir kırsal vs değil 😂
    Türk Telekom CEO’su Ümit Önal: “Vatana hizmet varlık sebebimizdir” (sektörel)

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom CEO’su Ümit Önal: “Vatana hizmet varlık sebebimizdir” (sektörel)www.turktelekom.com.tr
    Planlı Çalışma Duyuruları > Hakkımızda > Türk Telekom
    https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/sayfalar/planli-calisma-duyurulari.aspx

buradan bakın belkı bakm ve calısma olabılır

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Telekom kalitesi işte hocam, geçen de İstanbul emniyet müdürlüğünün orda test yaptım 2 mbps download çıkmıştı. Üstelik bölgede 3CA vardı.

Forum İstanbul'un önünde de test yaptım, orda da 8 download, upload ise hata vermişti
    Gel de gülmeyelim bu olaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 7 Ağustos 2021; 13:44:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.