Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
81.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok mu şöyle faturasız hattan yararlanabileceğimiz interneti bol ucuz tarife yeşillendirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • titanyum2 T kullanıcısına yanıt
    bizim arkadaş içinde aradık blöf için faturasıza geçmiş en sonunda bunu bulduk ve çok memnun sizde bir inceleyin isterseniz.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/dopdolu-3gb-paketi-mevcut.aspx
  • Ben de eşsiz tarife kullanıyordum her yöne 1000 dk. 1000 SMS 2gb net ve ev, türktekekomlarla sınırsız konuşma vergi dahil 28 ödüyordum. Bu ay taahhütüm bitiyordu. Aradım faturasıza geçmek istediğimi söyledim o an ayak üstü %10 teklif ettiler kabil etmedim. Sonra kayıt açtılar 4 gün sonra aradılar tabi bu 4 günde korkudan telefonu hiç yanımdan ayırmadım neyse arayıp hey yöne 1000 dk 1000 SMS türktelekom ev ve mobile sınırsız konuşma ve 4gb neti vergi dahil 26 liraya teklif etti. Uzatmadan kabul ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: canverse

Sanırım bunun üçin devam eden bir taahhüt olmaması lazım değil mi hocam?

Benim 2 yıllık taahhüdün bitmesine 5 ay kladı çünkü.

Evet, bitmeye yakın yapmıştım ben.

Bu arada konu neredeyse 1000 yanıt ve 50.000 görüntülenme almış. Şaşırdım, güle güle kullanın
  • Gül gibi tarifemi kaybettim. 1000 DK 1000 SMS 4 GB olan paketim 27 TL ' idi. Sadece 30 TL ' ye aynı özellikte 8GB olacak diye burada yazılanları yaptım.

Faturasıza geçirin dedim, talebi aldılar.

Bir cuma günü aradılar telefonu açtım 2 saniye sürmeden telefon kapandı. Bir daha da kimse aramadı. Ve hattımı faturasıza geçirdiler.

Faturasıza geçeyim sorun değil ama,

20TL faturasıza geçiş
    19 TL telsiz kullanım ücreti
    Taahhüt bozumu 80 TL

Toplamda 120 TL son fatura çıktı ve çok koydu.

Buda burada kalsın.

Bilen varsa birde şöyle bir sorum var.

Faturasıza geçtikten sonra bakiyem 0.20 TL olarak gözüküyordu. Ama içine o geçişte aldıkları 20 TL ' yi hediye olarak yüklemişler sanırım. Detaylı bilgi mesajı aldığımda gördüm.

Taahhüt bozumu ücretimi geri alamam almakta istemiyorum ama,
    Şu 20 + 19 ' luk kısmı nasıl geri alırım ?

Küfür etmek istemiyorum ama çok sinir oldum.

Bilginize, ( toplu hareket etsek mi arkadaşlar ? )
    @he_man @ali_33 @Mechatronik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaNGeRouS__ -- 6 Şubat 2017; 12:59:58 >

• DaNGeRouS__ D kullanıcısına yanıt
    Hocam geri almak zor.

Faturasıza geçiş ücreti 20 TL dediklerinde kabul etmiyorum, buna hakkınız yok, sözleşme de böyle bir madde yok, bu ücreti almadan hattımı faturasıza geçireceksiniz diyecektik.

Alamazlardı.

Bundan sonra arayan arkadaşlar böyle desin bence.

20 tl kesip işe yaramayan bakiye yüklüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telsiz vergisini peşin alma diye birşey vardı. Bana da söylemisti kadın 18-19 tl. Faturasıza geçişte Bir yıllık vergiyi peşin alınıyormus. Saçma gelmişti ama internet sayfasında da gördüm cidden öyle yazıyordu.

Faturasıza geçme ücreti 20 tl o sanki alıp tekrar 19 tl sini bakiyeye yûkluyorlar. Bu da kesin yapılıyor. Ama geri alabilir misiniz bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 6 Şubat 2017; 15:9:0 >
  • birinci mesajdaki taktikle hanımın ve kendimin tarifelarşmşzş 1000 dk + 8gb yaptım.

aynı buradaki gibi geçerseiz 60 tl masraf vs dedi, tamam dedim. 3 gün sonra arayan vatandaşa direk ben aslında faturasıza geçmek istemiyorum ama faturasızdan faturalıya geçenlere 8 gb internetli paketi 30 tl'ye veriyormuşsunuz bundan faydalanmak için yapacağım dediğimde, hemen aynı tarifeyi teklif etti.

haber veren arkadaşa teşekkürler
  • Faturasız dan faturaliya geçişte olmuyor sanırım aradım ama yapmadılar

• prime klasik tarifesi 10gb + 1500 dakika + 1500 sms 54tl size özel %20 indirimle herşeydahil 44 tl dediler, kabul etmedim, arkadaşlarım 39 tl.veriyor değidğimde size %25 yapalım ,39.54 tl olur dediler, hemen geçersem tam fatura kesilecek ve fatura kesim tarihine kadarda yeni tarifeyle faturalandırılacak deyince vazgeçtim, fatura kesim bir kaç gün kala tekrar arayıp aynı indirimi isticem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticbk

Merhabalar

Prime klasik tarifesindeydim 1500 dk 1500 sms 6 gb internet paketine 59 tl ödedim.

Taahütüm bitince arayıp hat taşıyanlara veya yeni hat alanlara yaptıkları kampanyaları anlattım fiyatın yüksek olduğunu eski abonelere fazla fiyat verildiğini bu sebeple faturasıza veya başka bir operatöre geçeceğimi söyledim.

3 gün sonra aradılar

3000 dk 3000 sms 10 gb internet 49 tl dediler. 12 ay taahhüt vermemmi istediler

Ben de kabul ettim.

benide bugün aradılar , 10gb + 1500dakika + 1500sms önce 44 tl dediler kabul etmedim, sonra 39,54 tl dediler yine kabul etmedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikyasar06

taahhudum bitince faturasiza gecmek istedim.sudur budur derken HY 3000 DK SABIT SINIRSIZ TTLER SINIRSIZ SMS SINIRSIZ 8 GB NET 51.69 SIZCE NASIL

kabul ettim deme sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: relaxa

quote:

Orijinalden alıntı: melikyasar06

taahhudum bitince faturasiza gecmek istedim.sudur budur derken HY 3000 DK SABIT SINIRSIZ TTLER SINIRSIZ SMS SINIRSIZ 8 GB NET 51.69 SIZCE NASIL

kabul ettim deme sakın

çok para kabul etme sakın, geçen gün ben aradım dedim ki ben faturalı hatta geçmek istiyorum güzel bir tarife önerin lütfen bana.
    Telefondaki müşteri temsilcisi "29TL ye her yöne 1000Dk 1000Sms 8Gb Internet paketi" önerdi bana pek düşünmeden kabul ettim. 4 gün sonra müşteri hizmetleri tekrar aradı ve faturalıya geçmiş oldum böylece.
  • Ben vodafone 50 TL Vodafone Red 'e 4GB veriyorum. Arkadaşlar bir güzel bir tarif öneriniz var mı? aynı paketin daha ucuzu var mı?
  • ben zaten faturalı olduğum için öncedne kabul etmiş bulundum :(
  • Bu tarifenin 4gb olanını 26,5TL olarak teklif ettiler, ay sonuna kadar geçişlere açıkmış. Tarifenin ismi Eşsiz Ekstra
  • Arkadaşlar bugün sordum. Vodafone dan avea ya(yüksek ihtimal) geçiş yapacağım. Avea da Avantajlı 4gb tarifesi 25 TL, 6 gb tarifesi 35 tl. Ttnet abonesi olanlar için Avea Prime 10 gb tarifesi 49 tl ye geliyor. Turkcellde ise Konfor 5gb tarifesi 49 Tl. Ufukta yeniden avea görünüyor anlaşılan.
  • melikyasar06 M kullanıcısına yanıt
    Fazla zaman geçmediyse, farkı neyse öde, yeni teklif isteyin bence, yıllık fatura hesabınızı yapın.

• coolsevgim C kullanıcısına yanıt
    6Gb 35 tl olan hangi paket?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • numara taşıma ile gelenler için avantajlı 6 gb tarifesi
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/avantajli-6-gb-tarifesi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolsevgim -- 15 Şubat 2017; 9:10:40 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.