Vodafone guneydogu illerinde muthis 12 senedir onlarda kaldim sorun yoktuda son donemde tarifelerin icine ettiler diye ayrildim zaten < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzfertatzz -- 28 Kasım 2020; 6:50:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom’dan mobil baz istasyonu atağı (sektörel) (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hak veriyorum sana sorunumu anlatiyorum bazi insalar sanki telekom kendi babalarinin firmasi gibi onu savunuyorlar o kadar savunuyorlarsa benim gittigim yoldan bi gitsinler hak verirler urfadan ankaraya kadar gitsinler yada ankaradan urfaya sursunler farketmez gorurum onlari ben otobanda sebekeyle alakasi olmayan tt savunuyorlar bunlarla muhatap olunmaz be tt bile kabullendi sebeke olmadigini bunlar kabullenmedi 😀😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell trolleri basmış konuyu yine yerin 5000 Metre altında baz istasyonu ile milleti trollüyor
Turkcell her yerde çakiyormuş haha yorumlara bak her yeri gezmiş ya
Vodafone'da güzel paketler var yeni gelenlere, ister kolay paket, istersen tarife sistemine geç.
Tabi tarifeye numaran taşındıktan 30 gün sonra geçebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 28 Kasım 2020; 10:38:24 > -
Boşver uğraşma hocam, biz uğraştıkta noldu. Söylenecek çok şey var da işte forum kurallarından dolayı birşey diyemiyorsun.
Biz zamanında ağızlarının payını verdik, sal gitsin. Bu tarz adamlar Turkcell düşmanı TT sevdalısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Kasım 2020; 13:49:36 >
Hocam bu aralar sanki vodafone’un internet hızında düzelme mi var yoksa ben mi yanlış hissediyorum? Eskiden avm’lerde internete giremediğimi biliyordum şimdi hiç öyle sorunla karşılaşmıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: JazzalynBoşver uğraşma hocam, biz uğraştıkta noldu. Söylenecek çok şey var da işte forum kurallarından dolayı birşey diyemiyorsun.
Biz zamanında ağızlarının payını verdik, sal gitsin. Bu tarz adamlar Turkcell düşmanı TT sevdalısı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim buralarda bir değişiklik göremedim hocam. Hemen hemen hep aynı sonuçları alıyorum. Muhtemelen senin oralarda istasyonlara elinde ki bandları ekliyorlardır.
Sanırımquote:
Orijinalden alıntı: JazzalynBizim buralarda bir değişiklik göremedim hocam. Hemen hemen hep aynı sonuçları alıyorum. Muhtemelen senin oralarda istasyonlara elinde ki bandları ekliyorlardır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell Trolleri ağızlarını paylarını almış anlaşılan
Telekom trolü de gelmiş -
Sen gelmezsen olmazdı zaten
-
O kadar yolda o kadar uzun süre telefon çekmemişse ya cihazın şebeke konfigürasyonunda bir sıkıntı vardır, ya donanımsal bir arıza ya da Turk Telekom'un bölge santrallerinde anlık arıza vs. vardır.
O kadar yolda 2G geçtim, en azından 3G kapsama sağlıyordur büyük kısmında TT. Engebeli vs. yerlerde 3G'nin çok gidip 2G kalması da olağan. Ama hiç sinyalsiz kalması çok zor bir şey. Hani birkaç yıl önce olsa yine eyvallah ama bugün böyle bir şey çok zor. Mutlaka bir yerde bir sıkıntı olmuştur.
Yıllar önce Tekirdağ'dan Hakkari'ye git gel yaptım defalarca. Bütün yolları da Turkcell'de haritaladım ve mobil veri kullandım. Yolun tamamına yakınında 3G sinyal vardı. Şehir merkezlerinde 4G olsa da istasyonlar tek tüktü henüz. 2G ise Samsun'dan öte engebe arttığı için başlıyordu ve videolar oynamaz oluyordu. Hani Turkcell'in o zamanki performansına TT bugün bile erişememiş olabilir ama anlattığınız kadar da kötü değildir.
-
Oha upload efsane hocam.
Gördüğüm en yüksek upload.
Kaça kadar cihaz desteği var acaba?
Hocam mackada yaptım testi. Telefon Huawei p30 pro. Maksimum nedir bilmiyorum. Bugün silinecek 20 GB hediyem var. Hepsiyle hız testi yapacağım. Buraya yollarım.
Cihaz cat21 hocam maşallah. 1400/200 destekliyor.
Sağlam cihaz, güle güle kullan hocam
Eyvallah hocam çok memnunum cihazdan kamera batarya her konuda çok iyi 🙏
Anlamadim bende sehir icinde full cekiyor telefonda sorun olsaydi sehir icindede full cekmezdi 2g gelip gidiyordu stabil calismiyordu anlamadim zaten ben fazla yol yapmam yaparsamda illamki turkcell hatta alirim yedek olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X