Şimdi Ara

Türk Telekom dan Yıldızlı Günlere Özel Tarifeler! (Son Gün 15 NİSAN!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
4.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler, iki hattımı da 1 senelik tarifeye geçirdim. Bir sene kafam rahat artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Yokizm58 , Üstadım İyi geceler,

Türk Telekom'da bulunan iki adet hattımın taahhütleri 26 Nisan gecesinde sona eriyor. Online İşlemler'de bulunan seçeneklerden bana uygun olanları, şimdiden mi seçeyim yoksa, hesap kesiminden sonra mı? Aklıma takılan şu;

Hesap kesiminden sonra yine aynı seçenekler sunulur mu, yoksa kaldırılır mı?

Yanıtlarsanız sevinirim, iyi çalışmalar, kolay gelsin.Teşekkürler...

Düzenleme: Sorum, bir başka konuda yanıtlanmış, acele edip sorduğum için kusura bakmayın...

https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659

" SORU : 12 aylık taahhüt yaptım 12 ay bitiminde ne yapacağım .

CEVAP :Taahhütlü kullanırken güzel teklifler 5-6 aydan sonra geliyor. Gelen teklifleri faturanızın kesilip yeni döneme girdiğiniz gün kabul ederseniz tam 12 aylık kullanımız olur. Kesim gününde ve ya önce kabul etmeyin 1 ay mundar olmasın''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 22 Nisan 2024; 19:47:45 >

• Lünke tıkladığımda aylık 1500 liralık 3 tane tarife çıkıyor sadece. Kafayı yediler iyice.🤬🤬

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.