Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EN AZ TL YÜKLEME SINIRI 25 TL OLDU !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
30.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    35 olmuş hani nerden yapılıyo developer tools nedir ? program mı eklenti mi incele deyince çıkan şey mi ?

ordan baktım hidden yazıyo şimdi gizli değer yapılmış sanırım ??????
  • Bi de suçu BTK'ya atmaları var mı adamı deli eder. Adamlar kafasına göre takılıyor. Soran olursa da BTK istedi diyor. Çok garip ülke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK'nın bu işe el atması şart. Hafta içi bir şikayet metni yazıp buraya koyacağım. Durumu BTK ve Cimer üzerinden şikayet edersek AKK konusunda olduğu gibi bir düzenleme gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

BTK'nın bu işe el atması şart. Hafta içi bir şikayet metni yazıp buraya koyacağım. Durumu BTK ve Cimer üzerinden şikayet edersek AKK konusunda olduğu gibi bir düzenleme gelecektir.
    BEN 2- 3 ay önce şikayet ettim. öneri olarak aldıklarını söylediler.
  • Dün paketimi yenilemek isterken minimum 35 TL limiti getirilmiş. BTK ya şikayette bulundum. 22 TL paketim var her seferinde 35 TL mi yüklemek zorundayım ? Geçmiyorum faturalıya falan. Herkes at koşturma peşinde.
  • quote:

GSM operatörleri tarafından faturasız hatlardaki TL yükleme alt limitleri sürekli artırılmaktadır. Şu anda operatörler en az 35TL yüklenmesine izin vermektedir. Yakında bu sınırın 40TL olması kuvvetle muhtemeldir.
    Bunu yapmalarında temelinde (operatörler inkar edip suçu BTK'ya atsa da) iki amaç vardır.
    1-Firmalar için garanti gelir kapısı olan faturalı hatları daha cazip kılmak. Şöyle ki tüm operatörlerde 20 30TL bandında çok sayıda hizmet paketleri vardır. Ancak, faturasız hat sahibi müşteriler bu paketleri alabilmek için en az 35TL yüklemek zorunda bırakılmaktadır. Kaldı sadece bununla da kalmamaktadır. Kullandığı paketini yenilemek için sadece iki üç lira gibi cüzi bir miktarda eksik bakiyesi olduğu için paketini yenileyemeyen müşteri bu iki üç lira eksiğini tamamlayabilmek için 35TL yüklemek zorunda bırakılmaktadır. Bu şekilde her ay fazla fazla yükleme yapmak zorunda kalan müşteri istemeyerek de olsa faturalı hatta geçmektedir.
    2-Firmalar müşterilerini sürekli yüksek miktarlarda yükleme yaptıklarını bahane ederek, daha çok kullanım hakkı içeren daha pahalı paketleri satmak için taciz etmektedir.
    Minimum 35TL yükleme sınırı çok yüksektir. Yükleme alt sınırının en fazla 5TL olması gerekir. Bu sebeple faturasız hatlardaki yükleme sınırlarına BTK tarafından adil bir düzenleme getirilmesini talep ediyorum.

Şikayetimi CİMER üzerinden BTK'ya ilettim. BTK tarafından bir düzenleme yapılması için siz de şikayet edin.
    Şikayetinizi mümkünse Cimer üzerinden gönderilecek merciiyi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu-BTK seçerek göndermenizi öneriyorum. Şikayetiniz kuruma daha hızlı ulaşacaktır.

Cimer üzerinden doğrudan belirli bir kuruma gönderim yapmak için son aşamadaki kırmızı yazıyı tikleyip, açılan listeden göndereceğiniz kurumu seçin.
    TÜRK TELEKOM EN AZ TL YÜKLEME SINIRI 25 TL OLDU !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 10 Şubat 2020; 13:38:0 >

• evet bu 35 tl yükleme olayına çözüm bulan varmı acaba?ay sonunda lira kalmıyor zaten o zaman 22 liralık paketin anlamı kalmıyor.
  • Çözüm cimer üzerinden şikayet etmek. Yeterince şikayet gelirse BTK eliyle bir düzenleme yapılır.
    Bunun dışında bir çözüm yok.

• Ya bu limitin sebebi ne anlamıyorum 22₺ paket yaptım kullanımlarımdan kısıp şimdi kalkıp zorla 35₺ yükletmek neden. Sanane kardeşim kaç yüklersem yüklerim niye limit koyuyorsun be .........

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Bend yolladım

TL yüklendikten sonra Telekom ve Vodafone de 5 lira ve üzeri yükleme yapabiliyorsun zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

quote:

GSM operatörleri tarafından faturasız hatlardaki TL yükleme alt limitleri sürekli artırılmaktadır. Şu anda operatörler en az 35TL yüklenmesine izin vermektedir. Yakında bu sınırın 40TL olması kuvvetle muhtemeldir.
    Bunu yapmalarında temelinde (operatörler inkar edip suçu BTK'ya atsa da) iki amaç vardır.
    1-Firmalar için garanti gelir kapısı olan faturalı hatları daha cazip kılmak. Şöyle ki tüm operatörlerde 20 30TL bandında çok sayıda hizmet paketleri vardır. Ancak, faturasız hat sahibi müşteriler bu paketleri alabilmek için en az 35TL yüklemek zorunda bırakılmaktadır. Kaldı sadece bununla da kalmamaktadır. Kullandığı paketini yenilemek için sadece iki üç lira gibi cüzi bir miktarda eksik bakiyesi olduğu için paketini yenileyemeyen müşteri bu iki üç lira eksiğini tamamlayabilmek için 35TL yüklemek zorunda bırakılmaktadır. Bu şekilde her ay fazla fazla yükleme yapmak zorunda kalan müşteri istemeyerek de olsa faturalı hatta geçmektedir.
    2-Firmalar müşterilerini sürekli yüksek miktarlarda yükleme yaptıklarını bahane ederek, daha çok kullanım hakkı içeren daha pahalı paketleri satmak için taciz etmektedir.
    Minimum 35TL yükleme sınırı çok yüksektir. Yükleme alt sınırının en fazla 5TL olması gerekir. Bu sebeple faturasız hatlardaki yükleme sınırlarına BTK tarafından adil bir düzenleme getirilmesini talep ediyorum.

Şikayetimi CİMER üzerinden BTK'ya ilettim. BTK tarafından bir düzenleme yapılması için siz de şikayet edin.
    Şikayetinizi mümkünse Cimer üzerinden gönderilecek merciiyi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu-BTK seçerek göndermenizi öneriyorum. Şikayetiniz kuruma daha hızlı ulaşacaktır.

Cimer üzerinden doğrudan belirli bir kuruma gönderim yapmak için son aşamadaki kırmızı yazıyı tikleyip, açılan listeden göndereceğiniz kurumu seçin.
    1. maddede yazan kısım faturasız değil faturalı olması gerekmez miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdemYakups -- 9 Şubat 2020; 12:6:26 >

• Şikayet edelim. Istediğim miktarı yüklerim sizene. Geçmiyorum faturaliya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet. Orada bir yazım hatası olmuş. Bildirdiğiniz için teşekkürler.

Edit:Düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 10 Şubat 2020; 9:22:5 >
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmt4991 -- 3 Mart 2020; 10:14:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.