Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mltya44 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.053
Cevap
648
Favori
2.200.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DARBE

Hem mesajım bulunsun, hem de şunu sorayım: TTnet'e ilk defa abone olanlar bu indirimlerden yararlanabiliyor mu?

Bunu ben de merak ediyorum
  • Yeni kayıt yaptıracaklar bu hizmetten yararlanabiliyor mu?
    fiber hat varsa evde 20 mb kadar faydalanılabiliyor mu?
  • Günün sorusu bu olacak sanırım.

TTnet'e ilk defa abone olanlar bu indirimlerden yararlanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub0

quote:

Hem mesajım bulunsun, hem de şunu sorayım: TTnet'e ilk defa abone olanlar bu indirimlerden yararlanabiliyor mu?

Bunu ben de merak ediyorum

Ben sordum: MH'deki bayan 6 gb kotalı + ttnet alo paketi 39.99 dedi, bizde bu şekilde kampanya var başka yok dedi. Ofislerde yardımcı olurlar dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataxx

Yeni kayıt yaptıracaklar bu hizmetten yararlanabiliyor mu?

Sorularınızın cevabını ben de merakla beklemekteyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

quote:

Orijinalden alıntı: ataxx

Yeni kayıt yaptıracaklar bu hizmetten yararlanabiliyor mu?

Sorularınızın cevabını ben de merakla beklemekteyim...

Arkadaşlar bu tür sorularınızı yüz yüze sorarsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız. Görüldüğü gibi TTNet kişiye özel uygulama yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

Orijinalden alıntı: irfan7800

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deepndark

quote:

lk defa indirim alacak arkadaşlar Limitsiz internet %50 indirim + Konuştukça öde paketini istesinler. Yani Limitsiz internet + Telefona 30 TL ödesinler.

Bu kısmı açabilirmisin hocam, benim tahahhüt geçen ay bitti şu an 80 lira öpülüyorum tt tarafından telefonla aradım MH yi ancak sonuç yok gidicem müdürlüğe ancak bu bahsettiğin kısmı anlayamadım.

Telekom müdürlüğüne gidin, iptal bölümündeki müşteri temsilcisine telefonu ve interneti iptal etmeyi düşündüğünüzü fakat internet için %50 indirim kampanyasını duyduğunuzu ve yararlanmak istediğinizi söyleyin. Ayrıca telefonuda TTNet konuştukça öde tarifesine taşıyıp sabit ücret ödemek istemediğinizi söyleyin. İşlemleri yapsınlar.

Yukarıda dediğimn gibi 9 ay 39luktan aldım limitsiz yarın gidip çemkirmeyi düşünüyorum 9 ay %50 niye önermediniz diye bakalım ne çıkacak, sayın cancantürrk değiştirirler mi sizce?

Bir görüşün değiştirirler fakat 9 ay sonra bu hakkı kullansanız daha iyi.

9 ay sonra bu hak kalır mı sizce?

• sadece offf demek istiyorum
  • Adam BAS BAS bağırıyorur telefonla sormayın MH bilmez diye inadına müşteri hizmetlerini arıyorsunuz arkadaşlar bu nasıl iş anlayamadım ben? Bu işi de gitttigidiyor'un worldpuan altın olayına benzeteceksiniz. Lütfen MH'yi arayıp ortalığı bulandırmayın yaptıracak olan gitsin yaptırsın!!!
  • quote:

Adam BAS BAS bağırıyorur telefonla sormayın MH bilmez diye inadına müşteri hizmetlerini arıyorsunuz arkadaşlar bu nasıl iş anlayamadım ben? Bu işi de gitttigidiyor'un worldpuan altın olayına benzeteceksiniz. Lütfen MH'yi arayıp ortalığı bulandırmayın yaptıracak olan gitsin yaptırsın!!!

Kardeşlik ne alakası var. Bu tür işlerin en kısa çözümü MH değil mi? Bir sürü insan bunun cevabını bekliyor, ofislere gitme imkanı olan olur olmayan olur.Sormamın kime ne zararı olur, aksine bir sonuç alabilirsek faydası olur.
  • quote:

quote:

Bir görüşün değiştirirler fakat 9 ay sonra bu hakkı kullansanız daha iyi.

9 ay sonra bu hak kalır mı sizce?

Benim bildiğim %50 indirim olayı en az bir senedir var. Daha ne kadar süreceğini kimse bilemez. İsterseniz gidin ve %50 kampanyasından yararlanın. Önemli olan bu kampanyanın ne kadar süreceği?
  • quote:

quote:

Adam BAS BAS bağırıyorur telefonla sormayın MH bilmez diye inadına müşteri hizmetlerini arıyorsunuz arkadaşlar bu nasıl iş anlayamadım ben? Bu işi de gitttigidiyor'un worldpuan altın olayına benzeteceksiniz. Lütfen MH'yi arayıp ortalığı bulandırmayın yaptıracak olan gitsin yaptırsın!!!

Kardeşlik ne alakası var. Bu tür işlerin en kısa çözümü MH değil mi? Bir sürü insan bunun cevabını bekliyor, ofislere gitme imkanı olan olur olmayan olur.Sormamın kime ne zararı olur, aksine bir sonuç alabilirsek faydası olur.

Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunduğum Cancanturk arkadaşımızın açmış olduğu ve paylaştığı konu normal bir tarife paketi değil. Bizzat Telekom Müdürlüklerine gidilerek; Abone İptali talep eden internet ve sabit hat kullanıcılarına; Aboneliklerini iptal etmesinler (Müşteri kaybetmemek için) diye sunulan özel paketlerdir. Kesinlikle telefonla olmuyor, ben ve birçok arkadaşımız kaç kez aradık müşteri hizmetlerini maalesef olmadı.

Bazı arkadaşlarımız sormuşlar; şu kadar ay taahhüdüm kaldı, biz de yapabilir miyiz diye; Benim de kalan 23 aylık taahhüdüm vardı, sorunsuz bir şekilde iptal edilerek, yeni tarife tanımlandı, taahhüt sorun oluşturmuyor.

Bir diğer konu % 50 indirim ise, 6 aylık internet paketinde oluyor. Sabit telefon aylık ücreti yok (1Yıl geçerli taahhütlü), konuştukça ödüyorsunuz ve yılbaşına kadar akşam 7 sabah 7 ş.içi ş.dışı sabit hatları 3.000 dk. arayabiliyorsunuz, sınırsız internet için de 30 TL ödeniyor (6 Ay geçerli taahhüt yok).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanTR -- 8 Kasım 2012; 12:03:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanTR

quote:

quote:

Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunduğum Cancanturk arkadaşımızın açmış olduğu ve paylaştığı konu normal bir tarife paketi değil. Bizzat Telekom Müdürlüklerine gidilerek; Abone İptali talep eden internet ve sabit hat kullanıcılarına; Aboneliklerini iptal etmesinler (Müşteri kaybetmemek için) diye sunulan özel paketlerdir. Kesinlikle telefonla olmuyor, ben ve birçok arkadaşımız aradılar maalesef.

Bazı arkadaşlarımız sormuşlar; şu kadar ay taahhüdüm kaldı, biz de yapabilir miyiz diye; Benim de kalan 23 aylık taahhüdüm vardı, sorunsuz bir şekilde iptal edilerek, yeni tarife tanımlandı, taahhüt sorun oluşturmuyor.

Bir diğer konu % 50 indirim, 6 aylık internet paketinde oluyor. Sabit telefon aylık ücret yok, konuştukça ödüyorsunuz, sınırsız internet için de 30 TL ödeniyor.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sabah ttnet bürosuna gittim. 8 Mbits limitsiz ve konuştukça öde paketine geçmek istiyorum dedim, bu arada benim tarifem 4 GB kotalı. Tamam dediler ilk 2 ay ücretsiz, 10 ay 39 lira, 12. aydan sonra 59+telefon tarifesi de 15 küsur toplamda 75-80 civarı bir rakam verdiler. Taahhüt 24 ay dediler.

12. aydan sonra iş değişiyor. Sabit telefon her şekilde alınıyor iptali söz konusu değil ama kampanya dahilinde ilk 12 ayı şirket karşılıyor sonrasında siz ödüyorsunuz, internet de normal seviyesine 59 liraya çıkıyor. Ben bu şartlarda tamamen iptal ettirmek istediğimi belirttim ve şunu önerdiler.

4 GB kotalıdan limitsize geçirelim ve %50 indirim yapalım yani internete 30 lira ödeyin dediler, bu indirim 6 ay boyunca geçerli. 6 ay bitince otomatik 60 lira olacak o zaman da tekrar bakarız dediler. Telefon ne olacak diye sordum, onu da %45 indirimle 12 lira olur dediler toplamda 42-45 arası faturam gelecek limitsiz 8 Mbit internetim ve telefonum olacak. Ben de kabul ettim. Sabit telefonu klasik hattan konuştuğun kadar ödeye geçirirsem geri dönüşü olmaz dediler. Bu 6 aylık indirimde taahhüdüm yok ama telefona 12 ay taahhüd aldılar. İstediğim gibi olmadı ama en azından 4 GB kotalı yerine limitsiz internete 30 lira ödeyecek olmam avantajım oldu sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Benim taahhüdüm var, 12 ay taahhüdüm kalmış, taahhüd iptal ettirmeden, bu kampanyadan faydalanamıyormuşum, aradım az önce...

Öyle birşey olmaması gerek. Ben evi taşıdığım için nakil yaptırmak istedim. Nisan ayına kadar sözleşmem devam ettiği halde teklif ettiler bunu ama hanım ilgilendiği için detaylarını bilmiyorum. % 50 indirimli olarak devam edeceksiniz dediklerini biliyorum sadece. 12 GB limitli 39 TL'lik tarifeydi bizimkisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackdaniels_35

Bu sabah ttnet bürosuna gittim. 8 Mbits limitsiz ve konuştukça öde paketine geçmek istiyorum dedim, bu arada benim tarifem 4 GB kotalı. Tamam dediler ilk 2 ay ücretsiz, 10 ay 39 lira, 12. aydan sonra 59+telefon tarifesi de 15 küsur toplamda 75-80 civarı bir rakam verdiler. Taahhüt 24 ay dediler.

12. aydan sonra iş değişiyor. Sabit telefon her şekilde alınıyor iptali söz konusu değil ama kampanya dahilinde ilk 12 ayı şirket karşılıyor sonrasında siz ödüyorsunuz, internet de normal seviyesine 59 liraya çıkıyor. Ben bu şartlarda tamamen iptal ettirmek istediğimi belirttim ve şunu önerdiler.

4 GB kotalıdan limitsize geçirelim ve %50 indirim yapalım yani internete 30 lira ödeyin dediler, bu indirim 6 ay boyunca geçerli. 6 ay bitince otomatik 60 lira olacak o zaman da tekrar bakarız dediler. Telefon ne olacak diye sordum, onu da %45 indirimle 12 lira olur dediler toplamda 42-45 arası faturam gelecek limitsiz 8 Mbit internetim ve telefonum olacak. Ben de kabul ettim. Sabit telefonu klasik hattan konuştuğun kadar ödeye geçirirsem geri dönüşü olmaz dediler. Bu 6 aylık indirimde taahhüdüm yok ama telefona 12 ay taahhüd aldılar. İstediğim gibi olmadı ama en azından 4 GB kotalı yerine limitsiz internete 30 lira ödeyecek olmam avantajım oldu sadece.

Hepsini @ayhanTR arkadaşımızın bir üst mesajda anlattığı gibi 30 TL'ye halledebilirdiniz.

• arkadaşlar babam tarife değişikliği yapacağı için; konuyu karşı tarafa kolay aktarabilmek tarifenin adı nedir tam olarak
  • ttnette şu an sitesinde de mevcut olan bir kampanya var
    TTNET'le Tam İsabet Kampanyası için 12 ay, ayrıca telefon için 12 ay taahhüt verdim. telefon konuştukça öde oldu. başvuru kanlları bölümünde taahütname var indirip gidin ttnet yetkilisinin eline verin.

• Arkadaşlar, 5-6 yıldır tahaütsüz müşterileriyim.. Bu kampanyadan bende yararlanabilir miyim?
    TTnetin müdürlüklerine mi gitmem gerekiyor? Netlimitsiz 63 tl olacakmış, iyice kazıklanmaya başladık hemen böyle birşey bulmam gerekiyor. Yol gösterin banada lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maeds

ttnette şu an sitesinde de mevcut olan bir kampanya var
    TTNET'le Tam İsabet Kampanyası için 12 ay, ayrıca telefon için 12 ay taahhüt verdim. telefon konuştukça öde oldu. başvuru kanlları bölümünde taahütname var indirip gidin ttnet yetkilisinin eline verin.
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/TTNET-le-Tam-Isabet-Kampanyasi.aspx
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/tam_isabet_kampanyasi_12ay_3.pdf

Bu konuyla sizin bahsettiginiz kampanyanin alakasi yok ki.

Sizin vermis oldugunuz yalin internet kampanyasi evet 39tl ama +15 yalin internet sabit ucreti var zaten taahhattunamede yaziyor.

Bu konuda ki kampanya ise kişiye özel herseydahil 39tl (sinirisiz internet+telefon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 8 Kasım 2012; 12:43:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.